Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.331
čvak čvak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stavljaj kafuPalim ringlu
A i zima samo sto krenula.imam da je nadjem jednom...kada me ne bude mrzelo... vikend je za razvlacenje...![]()
a vec otisla...sunce razbija namrstene oblake...prolece je tu...A i zima samo sto krenula.

U ybt, na cemu li si?a vec otisla...sunce razbija namrstene oblake...prolece je tu...![]()

ko je to pesnicki raspolozen, nedeljom u podnea vec otisla...sunce razbija namrstene oblake...prolece je tu...![]()
150g svezeg povetarcaU ybt, na cemu li si?![]()

Samo kantica masti.150g svezeg povetarca
200gr pobranih suncevih zraka
500gr nedeljnog duha
2dl turske kafe
1 banana
50kom semena plumerije u nadi
a ti?![]()
Jutro decaceko je to pesnicki raspolozen, nedeljom u podne![]()
jel danas taj dan kada i loncici pevaju u taktu srca tvoga neranjenoga? 
a sto si zapeo za to...iskreno i ne znam vise za sta nam je to sluzilo...trebala bih da nadjem fotku ali nema sanse...to se negde zagubilo...Samo kantica masti.![]()
srecom Ooo, cao drugare.ko je to pesnicki raspolozen, nedeljom u podne![]()
Nisam zapeo. Senna asocirao sinoc.a sto si zapeo za to...iskreno i ne znam vise za sta nam je to sluzilo...trebala bih da nadjem fotku ali nema sanse...to se negde zagubilo...srecom
![]()
uklonila tragovea sto si zapeo za to...iskreno i ne znam vise za sta nam je to sluzilo...trebala bih da nadjem fotku ali nema sanse...to se negde zagubilo...srecom
![]()

gledam Talijansku liguOoo, cao drugare.
Jesi ispred tv?

kako si ti, pupoljkuJutro decacejel danas taj dan kada i loncici pevaju u taktu srca tvoga neranjenoga?
![]()

Prestao Japansku?gledam Talijansku ligu![]()
preziveo japanacPrestao Japansku?

skokni do parfimerije, ima testera pa ces naci sigurnonaprskala sam se nekim malim testerom Daisy parfema...i sve mi nesto mirise u kosi celo jutro...i zaboravila na to...a ono nesto sveze...+ cvetno...i sada se napalila da kupim...a ne znam koji je Daisy...i tako...muke![]()
a nasla sam na kraju koji je...ne vredi...svi ti parfemi su prilicno preskupiskokni do parfimerije, ima testera pa ces naci sigurno