- Poruka
- 50.344
gledao prvi deoneprijatno mi je da kazem...mnogima se svidja...
volim fantazije i legende i zmajeve ali ovaj mi nije legao...
vama se svideo?
Radnja je samo prepakovana od starog legendarnog filma i smestena u svemir
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gledao prvi deoneprijatno mi je da kazem...mnogima se svidja...
volim fantazije i legende i zmajeve ali ovaj mi nije legao...
vama se svideo?
a ovo je legendarni film...mogla bih ga ponovogledao prvi deo
Radnja je samo prepakovana od starog legendarnog filma i smestena u svemir

po meni, jedan u top 100 svih vremenaa ovo je legendarni film...mogla bih ga ponovo
evo sad se razmisljam koji mi se ljubic svidjao inace...![]()
jeste...sigurno, i meni je...po meni, jedan u top 100 svih vremena

sta bese to?jeste...sigurno, i meni je...
a kada pomislim onako sto se prve impresije tice...secam se da me je stari film The game bas onako iznenadio...mislim tada...bila sam bas mala![]()
Ali bukvalno ispricana ista prica u Avataru...jeste...sigurno, i meni je...![]()
ne bih ni znala sta mi je onako bilo meh...mozda sto je skroz digitalizovan...vestacki...a nije ni crtac...nije ni tamo ni vamo...to sto kazes i stara prica...nemam pojma...nista mi se nije svidelo u njemu...eto...Ali bukvalno ispricana ista prica u Avataru...
dolazi na tudju teritoriju, u tudji narod, zaljubljuje se i staje da se bori uz njih...
a sta gledas od serija ono?Son Pen isto ima haos filmove. Ne znam da li mu je jedan los.
Sta god od njega gledas, neces pogresiti
e kod serija je drugacije, na pr, prvo odgledam neku horor, pa presecem istorijskom, pa onda neki triler, pa vratim na fantastiku i tako....a sta gledas od serija ono?

joj......pocela ti ja gledati American horror story....kunem ti se da sam strpljiva...i pokusala iz par naleta...kako je ono sr...nje....e kod serija je drugacije, na pr, prvo odgledam neku horor, pa presecem istorijskom, pa onda neki triler, pa vratim na fantastiku i tako....
nikako dva ista zanra ne gledam jedan za drugim![]()

ovo gledajjoj......pocela ti ja gledati American horror story....kunem ti se da sam strpljiva...i pokusala iz par naleta...kako je ono sr...nje....
mislim na ovaj sada novi serijal...
onaj stari sam pogledala mada nigde veze sa hororom nema...doista meni ni jedan film ni serija nisu horori...![]()
meni zadnja bila ova izvikana Wednesday, doista moram da priznam da sam je u dahu odgledalaSad zavrsavam 4 sezonu Heroja (fantazija fantastika) a pre nje sam odgledao Viking Valhala...a pre vikinga, yellowjackets S1

jujjjj pa tu se ova nasminkana zenka krivi...izvija...ovo gledaj

odgledaces sve sezone u dva dana...da se kladimo???jujjjj pa tu se ova nasminkana zenka krivi...izvija...
hoces da je sanjam umesto leptirica i mora?![]()
u sta to?odgledaces sve sezone u dva dana...da se kladimo???

pa kad si presla na serijeu sta to?
kako smo uopste od lepih filmica, romanticnih...u skladu sa februarom dosli do ovih spodoba?![]()

e ovu bih mogla...od sutra...danas cu jos neki film...pa kad si presla na serije
evo ti jedna romanticna serija, u stvari je drama.
Jedna od najboljih serija koju sam gledao

jel ima 3 godine od one kafane....e ovu bih mogla...od sutra...danas cu jos neki film...
gleda mi se neka laganica...neopterecujuca...za opustanje...
i eto trc...prc...prosle 2-3 godine u momentu...mozes li to da zamislis...mislim jos od onda kada smo piskarali u moljcima...kako vreme brzo prolazi...

Veruj mi da posle ove serije neces par dana gledati nista da ne pokvaris utisak...neces ni spavati dok je ne odgledase ovu bih mogla...od sutra...danas cu jos neki film...![]()