Čvakaj do sutra

• Začetnik teme Začetnik teme Senna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali bukvalno ispricana ista prica u Avataru...
dolazi na tudju teritoriju, u tudji narod, zaljubljuje se i staje da se bori uz njih...
ne bih ni znala sta mi je onako bilo meh...mozda sto je skroz digitalizovan...vestacki...a nije ni crtac...nije ni tamo ni vamo...to sto kazes i stara prica...nemam pojma...nista mi se nije svidelo u njemu...eto...

a onaj je

e kod serija je drugacije, na pr, prvo odgledam neku horor, pa presecem istorijskom, pa onda neki triler, pa vratim na fantastiku i tako....
nikako dva ista zanra ne gledam jedan za drugim :)
joj......pocela ti ja gledati American horror story....kunem ti se da sam strpljiva...i pokusala iz par naleta...kako je ono sr...nje....:pop2:
mislim na ovaj sada novi serijal...
onaj stari sam pogledala mada nigde veze sa hororom nema...doista meni ni jedan film ni serija nisu horori...:aha:

pa kad si presla na serije :)
evo ti jedna romanticna serija, u stvari je drama.
Jedna od najboljih serija koju sam gledao
e ovu bih mogla...od sutra...danas cu jos neki film... :)
gleda mi se neka laganica...neopterecujuca...za opustanje...

i eto trc...prc...prosle 2-3 godine u momentu...mozes li to da zamislis...mislim jos od onda kada smo piskarali u moljcima...kako vreme brzo prolazi...

e ovu bih mogla...od sutra...danas cu jos neki film... :)
gleda mi se neka laganica...neopterecujuca...za opustanje...

i eto trc...prc...prosle 2-3 godine u momentu...mozes li to da zamislis...mislim jos od onda kada smo piskarali u moljcima...kako vreme brzo prolazi...
jel ima 3 godine od one kafane....
tad sam i dosao na sajt i posle nekog vremena zavrsio u moljcima :)

Back