- Poruka
- 71.154
a znam...ranije sam bila opsednuta sa njima....sada mi nekako i to puno...Od 50 do 100e stvarno lep parfem mozes naci
ne znam zasto muski mnogo duze traju...ovi zenski vecina nestanu za pola sata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a znam...ranije sam bila opsednuta sa njima....sada mi nekako i to puno...Od 50 do 100e stvarno lep parfem mozes naci
Mislim da je bas obrnuto. Mozda se samo brze adaptiras na zenski parfem pa ga ne osecas posle izvesnog vremena.a znam...ranije sam bila opsednuta sa njima....sada mi nekako i to puno...
ne znam zasto muski mnogo duze traju...ovi zenski vecina nestanu za pola sata

samo da kažem da je mrak 
Nekad su devojke koristile musku Romutaj nisam nikada probala...ne znam...
uvek kada prsnem neki muski parfem duze mi traje, duze ga osecam...jos cu preci na muske parfeme![]()
nisam ni zensku...ne znam ni sta je bilo tada u modi...ja sam pocela sa parfemima tek kada sam mogla da ih kupujem od svoje plateNekad su devojke koristile musku Romu
Toga se bas secam![]()

Odgledao jedan bas dobar. Ne volim drame ali kad je mene zakucao film onda mozes misliti kako je dobar.Jesi gledao neki dobar film u skorije vreme?
Imam visak par sati ove nedelje...![]()
Kad si ovde, jesi li za kafu ili cokoladu?Where the Crawdads Sing
I jos jedan mi je preporucila, Nemacki slikar...2 sv rat. Bas dobar film
kafu... mada moze i caj od djumbiraKad si ovde, jesi li za kafu ili cokoladu?![]()
)) popila vec 2 kafeJa samo doruckovao i 1 kafakafu... mada moze i caj od djumbira)) popila vec 2 kafe

Zaboravio sam naziv filmaOvaj sam gledala. Dopao mi se.
Ova kafa kao da zevaonda tebi treba kafa...
![]()
Imam neke lepe serije ali odgledaj ova 2 filma prvoidem da ih nadjem![]()
kao ja celi dan...nasla sam taj prvi film sto je Mika preporucila, prvo cu njega...ima preko 100 komentara i svi su mu skoro dali ocenu 10...Ova kafa kao da zeva![]()

Ona mi je preporucila