Hahaha, kad smo kod korpica i podmascivanja, da vam napisem moj "biser"
Pekla sam mafine u kalupu za 24 kolaca i stavljala sam papirne korpice, pa me je bilo strah da se nece lako skidati testo i onda malu cetkicu u ruke i rastopljenim margarinom sam mazala svaku, ukupno 142 komada
i posle tek procitam, da kada se stave korpice nema podmazivanja

Pekla sam mafine u kalupu za 24 kolaca i stavljala sam papirne korpice, pa me je bilo strah da se nece lako skidati testo i onda malu cetkicu u ruke i rastopljenim margarinom sam mazala svaku, ukupno 142 komada

i posle tek procitam, da kada se stave korpice nema podmazivanja

samo mi reci ovu kremu kako ti radiš?.malo sam listala postove ispred, i po netu pa mi nije baš jasno da li se muti mikserom ili ne, koje omjer pavlake i cokolade i još da li uzimaš cokoladu za kuhanje ili gorku cokoladu ? (sve sam to procitala pa nisam ništa shvatila
)
Zato je druga bila savršena, a bilo je i treće, oni su bili malo niži jer nije preostalo mase.... i moram podhitno da kupim još jedan kalup jer 12 kolačića nije ništa, ne isplati mi se ni da uključujem rernu. Ovde sam čitala pohvale i tim silikonskim kalupima, bila sam malo skeptična... ali super je....za sada