Čudna dešavanja u stanu

E,ovako...moram da pitam nekog za savjet.
Брате, сестро Лимунадице, а кога другог да питаш него нас, твој омиљени сајбер труст мозгова.

Nisam sujevjerna,ali u poslednje vrijeme mi se dešavaju neke čudne stvari u stanu.
Ulazim u kupatilo,na moj rodjendan,i iz cista mira padne na mene visoki ormaric u kupatilu,sa sve stvarima unutra,koji tu stoji vec deset godina i nije se nikad mrdnuo ni milimetar.
Ово није никакво чудо. Чудо би било да је ормарић пао, а ствари остале у простору у ком су и биле,

или да је ормарић остао где јесте, а ствари полетеле према теби.

Zatim,druga scena...sjedim za kuhinjskim stolom i jedem,kad osjetim kao da me iznenada neko gurnu u leđa i ja padoh preko stola.Naravno,nije bilo nikog u sobi i nije mi se nista "zamantalo"u glavi.Tako nesto mi se nije nikad desilo.
Овде ти је пао ниво кисеоника у крви, а повећао се ниво угљен моноксида и диоксида.

(моноксид се везује неких 200-300 пута боље за хемоглобин од кисеоника)

Zatim,tri puta,u razlicitim vremenskim intervalima sanjam da kraj mog kreveta stoji neka osoba ili neke ruke koje me vuku.
Ооо, хо, хо па теби се баш неко жешће удвара и труди се да привуче пажњу.

A nocas oko pola jedan me probudi zvuk lomljenja stakla.Ustanem i vidim u hodniku pala slika sa zida i razbila se u paramparcad,a ekser odletio na suprotni kraj hodnika.
Pomislila sam da nisu neke vibracije,zemljotres i slicno,posto je peti sprat,ali nije nista bilo.
Stvarno ne znam sta da mislim.☺
Нешто налик овоме:
ЛСТ.png

И за крај, ред је да запевамо:

Брате, сестро Лимунадице, а кога другог да питаш него нас, твој омиљени сајбер труст мозгова.

Ово није никакво чудо. Чудо би било да је ормарић пао, а ствари остале у простору у ком су и биле,

Овде ти је пао ниво кисеоника у крви, а повећао се ниво угљен моноксида и диоксида.

Нешто налик овоме:
Pogledajte prilog 654590

Auu...pa ovo je prava doktorska disertacija.☺ Svaka čast! Znala sam da postoji neka ovakva formula sa limesom,samo nesto nisam mogla da se sjetim detalja.😃
To sve objašnjava.Ako smo dosad i sumnjali,sad je sve iz metafizičkog nivoa prešlo u fizički i jasno nam je poput Ajnstajnove teorije relativiteta.😃
Hvala TTTT na ovako iscrpnom objašnjenju! 😃

Na mom spratu imam samo jedne komsije koji su se nedavno doselili,tako da nisu relevantni.
Ali ono lupanje svi u zgradi cujemo,pricali smo o tome na sastanku kucnog savjeta i niko ne zna odakle se cuje.
Može da bude i zbog grejanja cevi, radijatora, možda ima neka pumpa uz to grejanje, ili ako imate toplu vodu sprovedenu u celoj zgradi...uglavnom nešto zbog naglog menjanja temperature pa se različiti materijali drugačije ponašaju.

Nisam sujevjerna,ali u poslednje vrijeme mi se dešavaju neke čudne stvari u stanu.
Ulazim u kupatilo,na moj rodjendan,i iz cista mira padne na mene visoki ormaric u kupatilu,sa sve stvarima unutra,koji tu stoji vec deset godina i nije se nikad mrdnuo ni milimetar.Zatim,druga scena...sjedim za kuhinjskim stolom i jedem,kad osjetim kao da me iznenada neko gurnu u leđa i ja padoh preko stola.Naravno,nije bilo nikog u sobi i nije mi se nista "zamantalo"u glavi.Tako nesto mi se nije nikad desilo.Zatim,tri puta,u razlicitim vremenskim intervalima sanjam da kraj mog kreveta stoji neka osoba ili neke ruke koje me vuku.A nocas oko pola jedan me probudi zvuk lomljenja stakla.Ustanem i vidim u hodniku pala slika sa zida i razbila se u paramparcad,a ekser odletio na suprotni kraj hodnika.
Pomislila sam da nisu neke vibracije,zemljotres i slicno,posto je peti sprat,ali nije nista bilo.
Ja sam imala jednom paralizu sna. Od tad ne volim da mi je potpuni mrak u sobi dok spavam. Iako znam da je bila paraliza sna, neka, za svaki slučaj, makar da se brže probudim.
Da osetim da me neko gurne, baš tako pritisak na leđa ili kako već, iste sekunde bih otišla i ne bih se više vraćala. :)))
Javila bih se lekaru, ako treba uradila i mr, ali bez obzira na rezultate stan me više ne bi video. :whistling:

Ovo ostalo nije neobično, loši tiplovi, blage vibracije od saobraćaja... Meni šta god da padne mogu slobodno da tražim na drugom kraju sobe.

Нешто налик овоме:
Pogledajte prilog 654590

😆

zato se meni ne svidjaju ikeine stvari...super im je dizajn, ali sve njihovo mora da se kaci na zid. a eto moj preruzni iz forme ideale stoji ko vojnik na strazi godinama, bez kacenja na zid. :lol:
Ne znam da li je beše ikea imala onu aferu kad su neki ormarići za decu povučeni jer se nisu fiksirali za zid i dešavale su se nesreće, da ormarić poklopi dete. Povukli su te modele, da li su ih tužili ne znam.

Ulazim u kupatilo,na moj rodjendan,i iz cista mira padne na mene visoki ormaric u kupatilu,sa sve stvarima unutra,koji tu stoji vec deset godina i nije se nikad mrdnuo ni milimetar.Zatim,druga scena...sjedim za kuhinjskim stolom i jedem,kad osjetim kao da me iznenada neko gurnu u leđa i ja padoh preko stola.Naravno,nije bilo nikog u sobi i nije mi se nista "zamantalo"u glavi.Tako nesto mi se nije nikad desilo.Zatim,tri puta,u razlicitim vremenskim intervalima sanjam da kraj mog kreveta stoji neka osoba ili neke ruke koje me vuku.A nocas oko pola jedan me probudi zvuk lomljenja stakla.Ustanem i vidim u hodniku pala slika sa zida i razbila se u paramparcad,a ekser odletio na suprotni kraj hodnika.

Limunado, ti si mi uvek delovala prisebno i ok. Ode i ti u aut. Do godina li je, sta li je...

E, imali smo i komšiju koji kucka svaku noć nešto. To kucka jako brzo, kao da je neka mašina, samo nismo provalili. Niko od komšija nije priznavao ništa pa je ostala misterija zvuk čega je to bilo.
Naravno da nijedan nije priznavao.
Ako se to jako brzo kuckanje javljalo oko ponoći, misterija je rešena.
I ako je trajalo samo par minuta, ne treba vam isterivač duhova.
Komšija koji je imao kablovsku, i krevet što škripi, brzo kucka oko ponoći , pretpostavi ko je... a kad ste ga provalili kuckanje je prošlo jer, il je komšija koji je kuckao prestao da gleda programe za odrasle, il je prešao sa kreveta koji lupka o zid, (il krcka) na neku meku fotelju :)

Poslednja izmena:
Ako se to jako brzo kuckanje javljalo oko ponoći, jasno je kao dan.
Komšija koji je imao kablovsku, i krevet što škripi, brzo kucka oko ponoći , pretpostavi ko je... a kad ste ga provalili kuckanje je prošlo jer, il je komšija koji je kuckao prestao da gleda programe za odrasle, il je prešao sa kreveta koji lupka o zid, (il krcka) na neku meku fotelju :)
:lol: :lol: :lol: Hiperrealizam objašnjenje. :super:

Ako se to jako brzo kuckanje javljalo oko ponoći, jasno je kao dan.
:lol:
Nije tako, baš brzo kao da prstima brzo lupkaš po stolu, samo jak i oštar zvuk. Kao neka mašina. I kad smo im lupali drškom od metle u plafon prestane, pa opet kad misli da valjda spavamo. :)))

Back