limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.136
E,to,vjerovatno imam.☺Imas li problema sa kicmom, vratom, nervima i to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,to,vjerovatno imam.☺Imas li problema sa kicmom, vratom, nervima i to?
A trudnoća? Izvini što sam indiskretna.Proveri, za svaki slučaj.To mi je bilo u redu na poslednjoj kontroli,ali hvala na savjetu.☺

Jednom me je vrat nesto bolio, nisam mogao da se okrenem na jednu stranu i izadjem u grad da pijem. Krenuh da uzmem casu sa stola i nesto me zicnu napravih neki nagli pokret rukom, sve dok sam drzao casu i jos me je zestoko zaboljelo...srecom ne prosuh ni kap, a mislio sam da sve izrucih po jednoj djevojci...vino je bilo.E,to,vjerovatno imam.☺
I ako nije sredom i petkom i za vreme postaOn je pozeljan naravno i skroz okej. Osim ako se nema analni seks ili oralni, ili neki sado mazo. Ja znam da se ljudi sada sprdaju sa ovim, ali ovo sto se Limunu desava je sto posto istina. Znam jer se i meni desavalo
Zasto mislis da nisu? Mozda su samo malo bucniji pokusavajuci da ti dokazu da su tu.a ti gluva i ne verujesTvoji su duhovi bar dobri,moji bas i nisu.☺

Ja isto ne vjerujem u duhove.Bar ne u one ko iz filma.Ali vjerujem da ima neka pozitivna i negativna energija.Kao neki prirodni zakon.Zasto mislis da nisu? Mozda su samo malo bucniji pokusavajuci da ti dokazu da su tu.a ti gluva i ne verujes
I ako su duhovi tvojih bliznjih,verujem da su uz tebe,a ne vezani za prostor
Ovo pise ona koja apsolutno ne veruje u duhove
Sve dok ne dozivi,ofkors
Onda veruj da je ovo pozitivna energijaJa isto ne vjerujem u duhove.Bar ne u one ko iz filma.Ali vjerujem da ima neka pozitivna i negativna energija.Kao neki prirodni zakon.
Sad da ne filozofiram.☺
Nije,nažalost.A trudnoća? Izvini što sam indiskretna.Proveri, za svaki slučaj.![]()
Kako,kad hoce da me uniste.☺Onda veruj da je ovo pozitivna energija
Ne, zbilja (:Ne znam sto si stekla takav utisak?
Mozda te samo opominju da si se previse opustila povodom nekih stvari i da malo obratis paznju...da povedes racuna...da se uozbiljis...Kako,kad hoce da me uniste.☺
Ili da me izbace iz stana? ☺

Razmislicu o tome.☺Mozda te samo opominju da si se previse opustila povodom nekih stvari i da malo obratis paznju...da povedes racuna...da se uozbiljis...
Gledaj na to kao da vozis auto po noci, spava ti se i neko te gurne da ne zaspis i ne pogines.![]()
Bas te potjeralo: )E,ovako...moram da pitam nekog za savjet.
Nisam sujevjerna,ali u poslednje vrijeme mi se dešavaju neke čudne stvari u stanu.
Ulazim u kupatilo,na moj rodjendan,i iz cista mira padne na mene visoki ormaric u kupatilu,sa sve stvarima unutra,koji tu stoji vec deset godina i nije se nikad mrdnuo ni milimetar.Zatim,druga scena...sjedim za kuhinjskim stolom i jedem,kad osjetim kao da me iznenada neko gurnu u leđa i ja padoh preko stola.Naravno,nije bilo nikog u sobi i nije mi se nista "zamantalo"u glavi.Tako nesto mi se nije nikad desilo.Zatim,tri puta,u razlicitim vremenskim intervalima sanjam da kraj mog kreveta stoji neka osoba ili neke ruke koje me vuku.A nocas oko pola jedan me probudi zvuk lomljenja stakla.Ustanem i vidim u hodniku pala slika sa zida i razbila se u paramparcad,a ekser odletio na suprotni kraj hodnika.
Pomislila sam da nisu neke vibracije,zemljotres i slicno,posto je peti sprat,ali nije nista bilo.
Stvarno ne znam sta da mislim.☺
Moguce.I ja vjerujem da postoji neko racionalno objasnjenje.Evo sad sam procitala nesto o "paralizi sna" i to bi moglo da objasni one snove.Лимунадо, то је сплет околности.
Као оно када крену уређаји да се кваре. Никада није један. Уз веш машину обавезно мора и фрижидер или шпорет.
А то за леђа... Можда је нека вртоглавица, несвестица на блиц па испало као друга сила.
Izvini molim te, u postovima sam mislila na epilepsiju,ne na šizofreniju. Lapsus!E,ovako...moram da pitam nekog za savjet.
Nisam sujevjerna,ali u poslednje vrijeme mi se dešavaju neke čudne stvari u stanu.
Ulazim u kupatilo,na moj rodjendan,i iz cista mira padne na mene visoki ormaric u kupatilu,sa sve stvarima unutra,koji tu stoji vec deset godina i nije se nikad mrdnuo ni milimetar.Zatim,druga scena...sjedim za kuhinjskim stolom i jedem,kad osjetim kao da me iznenada neko gurnu u leđa i ja padoh preko stola.Naravno,nije bilo nikog u sobi i nije mi se nista "zamantalo"u glavi.Tako nesto mi se nije nikad desilo.Zatim,tri puta,u razlicitim vremenskim intervalima sanjam da kraj mog kreveta stoji neka osoba ili neke ruke koje me vuku.A nocas oko pola jedan me probudi zvuk lomljenja stakla.Ustanem i vidim u hodniku pala slika sa zida i razbila se u paramparcad,a ekser odletio na suprotni kraj hodnika.
Pomislila sam da nisu neke vibracije,zemljotres i slicno,posto je peti sprat,ali nije nista bilo.
Jednostavno je- uselila ti se macka u stanE,ovako...moram da pitam nekog za savjet.

mogu da ti dam broj da nazoves coveka. resava ako nesto imaE,ovako...moram da pitam nekog za savjet.

Daj joj moj broj, resicu je svih...zajebancija![]()
Eto, vec smo na pola puta da izbecimo uljezaHaha...macka,mecka i sebastijan...pa dobro,može sve![]()

Još jedan dokaz da forum rješava sve probleme.Eto, vec smo na pola puta da izbecimo uljeza
![]()