tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Pa nisu kao moje komšije:
Ona: Čuće nas.
On: Neće, neće...
A ja kašalj s moje strane zida.
Ona: Čuće nas.
On: Neće, neće...
A ja kašalj s moje strane zida.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nedostaje joj čuvar.Limunado, ti si mi uvek delovala prisebno i ok. Ode i ti u aut. Do godina li je, sta li je...

Ispadaće daske sa plafona?Kad Limunada nađe čuvara onda će njene komšije početi da se žale na prisustvo duhova.![]()
Kako si pocela da nabrajas moze biti i lama, jednorog, slonMi na tavanu imamo neku životinju, vevericu sam viđala u dvorištu, jela je iz hranilice za ptice, a može biti i neka kuna, lasica...uglavnom je prilično bučna kad počne da trčkara.A to često radi.![]()

Ne znam za daske, ali tiplice verovatno ne bi izdržale.Ispadaće daske sa plafona?
Stavio sam preko toga neki kalendar sa svecima. 
Kad Limunada nađe čuvara onda će njene komšije početi da se žale na prisustvo duhova.![]()
E,ovako...moram da pitam nekog za savjet.
Nisam sujevjerna,ali u poslednje vrijeme mi se dešavaju neke čudne stvari u stanu.
Ulazim u kupatilo,na moj rodjendan,i iz cista mira padne na mene visoki ormaric u kupatilu,sa sve stvarima unutra,koji tu stoji vec deset godina i nije se nikad mrdnuo ni milimetar.Zatim,druga scena...sjedim za kuhinjskim stolom i jedem,kad osjetim kao da me iznenada neko gurnu u leđa i ja padoh preko stola.Naravno,nije bilo nikog u sobi i nije mi se nista "zamantalo"u glavi.Tako nesto mi se nije nikad desilo.Zatim,tri puta,u razlicitim vremenskim intervalima sanjam da kraj mog kreveta stoji neka osoba ili neke ruke koje me vuku.A nocas oko pola jedan me probudi zvuk lomljenja stakla.Ustanem i vidim u hodniku pala slika sa zida i razbila se u paramparcad,a ekser odletio na suprotni kraj hodnika.
Pomislila sam da nisu neke vibracije,zemljotres i slicno,posto je peti sprat,ali nije nista bilo.
Stvarno ne znam sta da mislim.☺
ja mislim da su duhovi nanjusili da je limun napravio dobvar pekmez od sljiva
... pa naravno, a sta da kažu? Znamo, da, naš sin štimuje instrumentCimerka čije je to bio stan tačno je bila pikirala o kom duhu je reč, stan iznad. Svaki čas im je išla na vrata da se žali, njegovim roditeljima tačnije.)))
Nemaju ljudi pojma šta se to čuje, oni ne čuju.))

Može da bude i zbog grejanja cevi, radijatora, možda ima neka pumpa uz to grejanje, ili ako imate toplu vodu sprovedenu u celoj zgradi...uglavnom nešto zbog naglog menjanja temperature pa se različiti materijali drugačije ponašaju.
Ovo traje deset godina,mislim da ne bi toliko bila na tavanu bilo kakva zivuljka.Mi na tavanu imamo neku životinju, vevericu sam viđala u dvorištu, jela je iz hranilice za ptice, a može biti i neka kuna, lasica...uglavnom je prilično bučna kad počne da trčkara.A to često radi.![]()

I dok pop maše kandilom da ga zajebavaš ''zipa baki, zapalila ti se pederuša''.Tacno me ova tema navodi da dovedem nekog popa da ga okadi, stvarno mi nije dobro u njemu![]()

Znas kad baka u zemunu pita klince: sta to radis sinko?I dok pop maše kandilom da ga zajebavaš ''zipa baki, zapalila ti se pederuša''.![]()

Ormaric uopste nije bio prikacen na zid.Stajao je na nogama deset godina.meni kad su doneli plakar stavili neke malecke tiplove, ja pitala sta je ovo? pa kao tiplovi z apolice. ja reko stavite metalne nosace.i stavili su metalne nosace, evo stoji ne rusi se nista, a samo sto slona nisam ugurala u ta dva plakara.
I za tolike godine nije se mrdnuo.I odjednom...bum.
Ali dobro,mozda je neka neravnoteza bila u pitanju,iako sam ga ponovo pomjerala da vidim je li stabilan i bio je stabilan,nije se mrdao nikako.Ne razumijem?Mislis da izmisljam?Limunado, ti si mi uvek delovala prisebno i ok. Ode i ti u aut. Do godina li je, sta li je...
Kod nas je već nekoliko godina, možda nije jedna ista, nego potomci..pojma nemam, samo čujem kad trčkara i grebeOvo traje deset godina,mislim da ne bi toliko bila na tavanu bilo kakva zivuljka.![]()
Jedino mozda detlic...kuca u drvo.Kod nas je već nekoliko godina, možda nije jedna ista, nego potomci..pojma nemam, samo čujem kad trčkara i grebe