Čudna dešavanja u stanu

kako stojis sa bracnim seksom, da li je on prihvatljiv? posto jedino to nisi nabrojao izmedju mogucih limunovih grehova kojima provocira sile zla da joj manisu po gajbi.
On je pozeljan naravno i skroz okej. Osim ako se nema analni seks ili oralni, ili neki sado mazo. Ja znam da se ljudi sada sprdaju sa ovim, ali ovo sto se Limunu desava je sto posto istina. Znam jer se i meni desavalo

Vjerovatno sve ima svoje uzroke,po zakonima fizike...ali mi samo cudno sto se sve desava u npr.poslednjih godinu dana, a prije nije nikad.Osim onog lupanja u zgradi koje traje vec deset godina.
Dobro je što se dešava u poslednjhih god dana, to je dobra slika koja ne pada sa zida, jer ti nisi klnka... Drugo, tačno možeš da rekapitulitaš trenutke koje su i da li su pojačano emocionalno uticali na tebe, otkaz, ljubav, smrt drage osobe....u tom periodu ili šta si i da li potiskivala....

Jedino što me brine je taj fiz. kontakt, tj. Kako si opisala guranje sa leđa ..

E,ovako...moram da pitam nekog za savjet.
Nisam sujevjerna,ali u poslednje vrijeme mi se dešavaju neke čudne stvari u stanu.
Ulazim u kupatilo,na moj rodjendan,i iz cista mira padne na mene visoki ormaric u kupatilu,sa sve stvarima unutra,koji tu stoji vec deset godina i nije se nikad mrdnuo ni milimetar.Zatim,druga scena...sjedim za kuhinjskim stolom i jedem,kad osjetim kao da me iznenada neko gurnu u leđa i ja padoh preko stola.Naravno,nije bilo nikog u sobi i nije mi se nista "zamantalo"u glavi.Tako nesto mi se nije nikad desilo.Zatim,tri puta,u razlicitim vremenskim intervalima sanjam da kraj mog kreveta stoji neka osoba ili neke ruke koje me vuku.A nocas oko pola jedan me probudi zvuk lomljenja stakla.Ustanem i vidim u hodniku pala slika sa zida i razbila se u paramparcad,a ekser odletio na suprotni kraj hodnika.
Pomislila sam da nisu neke vibracije,zemljotres i slicno,posto je peti sprat,ali nije nista bilo.
Stvarno ne znam sta da mislim.☺
Kada si pala preko stola, jesi li odmah uspela da se uspraviš ili si osetila da nemaš snage?
Kod šizofrenije su napadi takvi, odjednom i tras.Ali obično osoba nakon pada ne uspeva sama da se pomeri i nakon pomoći je iscrpljena i ne može dugo doći sebi.Ako si odmah mogla da se uspraviš sa stola, nije ti verovatno ništa opasno, ali ako ti se ponovi, idi kod lekara.Dešava se ta "vuča", osećaj kao da te neko vuče "tamo-ovamo" i kod pada pritiska i šećara u krvi.U ovo doba godine i proleće napr. kod nekih ljudi se javljaju takve oscilacije, ali traju kratko i javljaju se samo ponekad. Ne učestalo.
Za lomljavu po stanu, ne znam šta bih ti rekla.

Poslednja izmena:
Kada si pala preko stola, jesi li odmah uspela da se uspraviš ili si osetila da nemaš snage?
Kod šizofrenije su napadi takvi, odjednom i tras.Ali obično osoba nakon pada ne uspeva sama da se pomeri i nakon pomoći je iscrpljena i ne može dugo doći sebi.Ako si odmah mogla da se uspraviš sa stola, nije ti verovatno ništa opasno, ali ako ti se ponovi, idi kod lekara.Dešava se ta "vuča", osećaj kao da te neko vuče "tamo-ovamo" i kod pada pritiska i šečara u krvi.
Ma,jesam.Nije bila nikakva malaksalost.Jednostavno samo kao da te neko gurnu.Mislila sam da nije kakva vrtoglavica,ali nije mi se nista vrtilo u glavi.
Niti mi je posle toga ista bilo lose.

verovatno su duhovi.

ja bih se na tvom mestu isleila, osim ako nisu duhovi koji se vezuju za osobu, a ne za mesto. ako su vezani za tebe, onda je zahebano, pratice te gde god odes.

moja keva je sanjala (davno bese) kako je na topciderskom groblju u nekoj balskoj haljini u kocijama i otvori joj neki mladji covek kocije, ona izlazi i vidi da je taj mladji covek tito. baba je posle toga umrla 4. maja.

u kuci sam imala tako pojavu nekih stvari ili cega vec.
Bravo, imas li ti duhova koji su vezani za tebe posto zbog novogradnje nemas ove vezane za mjesto? :lol:

Sta
zato ja kad sam kupovala stan kupovala sam iskljucivo novogradjnu, da se energija minimlano smanji. tjah zgrada je izgradjena na placu gde je bila necija kuca, ali kontam da to ipak smanjuje energiju prethodnog vlasnika, za razliku od useljenja u stan u kome je neko ziveo. mozes da renoviras sve od poda do plafona, ali energija ostaje.
Stan je novogradnja.Bile su tu kuce prije.

Back