Čudna dešavanja u stanu

Нама је нестала чаша пудинга из фрижидера. Давно је било. Али се и сада зезамо "испарило као наш пудинг". Нисам га ја појела, клинац каже да није ни он, а одувек је био од оне деце која прво питају за слаткиш/грицкалице и знам да није смуљао.
Осим тога и редовно несталих чарапа из машине, нисмо имали сличне појаве.
То да нешто падне само од себе се дешава.
Непријатно је било када је другарица отишла на пут и мени оставила кључ да залијем цвеће. Седим на тераси, пијем кафу и одједном ТРАС! Сам од себе јој пао лустер у ходнику. Уредно сам сликала, послала јој слику, и то почистила и бацила. Дешава се.

• Podržavam
Reactions: Red
E,ovako...moram da pitam nekog za savjet.
Nisam sujevjerna,ali u poslednje vrijeme mi se dešavaju neke čudne stvari u stanu.
Ulazim u kupatilo,na moj rodjendan,i iz cista mira padne na mene visoki ormaric u kupatilu,sa sve stvarima unutra,koji tu stoji vec deset godina i nije se nikad mrdnuo ni milimetar.Zatim,druga scena...sjedim za kuhinjskim stolom i jedem,kad osjetim kao da me iznenada neko gurnu u leđa i ja padoh preko stola.Naravno,nije bilo nikog u sobi i nije mi se nista "zamantalo"u glavi.Tako nesto mi se nije nikad desilo.Zatim,tri puta,u razlicitim vremenskim intervalima sanjam da kraj mog kreveta stoji neka osoba ili neke ruke koje me vuku.A nocas oko pola jedan me probudi zvuk lomljenja stakla.Ustanem i vidim u hodniku pala slika sa zida i razbila se u paramparcad,a ekser odletio na suprotni kraj hodnika.
Pomislila sam da nisu neke vibracije,zemljotres i slicno,posto je peti sprat,ali nije nista bilo.
Stvarno ne znam sta da mislim.☺

jel se zezas ili...?

Sad će te svi ovde ismejati i etiketirati. Dve su opcije...ako si vernik, idi do sveštenika i traži savet...ako nisi, idi do psihologa i traži savet.
Da dođe i okadi ....naravno.
Psiholog je gubljenje vremena, nit ume nit zna, a i drogiraju se....veze nemaju.

Druga opcija je da na terenu, dakle, kod Limoona, dejstvuje štab poltergeistova koji će da odagna zle sile. I to u slučaju da duhovnikovo kađenje nije urodilo plodom ili čak u konsultaciji sa njim.

Limoone, da li si citirala svoju poruku, zašto...da li si oduzeta.

Obuzeta. Pardon.

Нама је нестала чаша пудинга из фрижидера. Давно је било. Али се и сада зезамо "испарило као наш пудинг". Нисам га ја појела, клинац каже да није ни он, а одувек је био од оне деце која прво питају за слаткиш/грицкалице и знам да није смуљао.
Осим тога и редовно несталих чарапа из машине, нисмо имали сличне појаве.
То да нешто падне само од себе се дешава.
Непријатно је било када је другарица отишла на пут и мени оставила кључ да залијем цвеће. Седим на тераси, пијем кафу и одједном ТРАС! Сам од себе јој пао лустер у ходнику. Уредно сам сликала, послала јој слику, и то почистила и бацила. Дешава се.
Jednom, sedim ja i otvori se polica....vrata od....ja čekao da l će i da se zatvori, da ne ustajem za dž. i da ne moram da se majem oko šarke... Msm, što ne postoje duhovi majstori...dođu i poprave i daš im pooding Može i četni, ša vole.

Meni se oduvek desava da imam utisak da je neko seo na krevet.ne kao da osecam osobu,nego da se krevet od tezine ulegnuo.kao budna sam,ali to je verovatno onaj momenat izmedju sna i jave
U pocetku me je plasilo,sad sam navikla.pa i ako su duhovi :lol: dosli,posedeli,otisli...

• Podržavam
Reactions: Red
Meni se oduvek desava da imam utisak da je neko seo na krevet.ne kao da osecam osobu,nego da se krevet od tezine ulegnuo.kao budna sam,ali to je verovatno onaj momenat izmedju sna i jave
U pocetku me je plasilo,sad sam navikla.pa i ako su duhovi :lol: dosli,posedeli,otisli...
Da,snovi su,inace cudna pojava.☺
Meni bude utisak kao da meneko vuče i kao da neko stoji kraj kreveta i ja hocu da vristim i da nesto kazem,a usta kao zalijepljena.
To je vjerovatno faza sna...i prepadnem se samo u snu.☺ Kad se probudim,ne osjecam strah,pa to valjda nisu one klasicne nocne more.
Psiholog je gubljenje vremena, nit ume nit zna, a i drogiraju se....veze nemaju.

Druga opcija je da na terenu, dakle, kod Limoona, dejstvuje štab poltergeistova koji će da odagna zle sile. I to u slučaju da duhovnikovo kađenje nije urodilo plodom ili čak u konsultaciji sa njim.

Obuzeta. Pardon.
Dont worry,samo s telefona citiram,pa se zapetljam.☺

Obuzeta. Pardon.
Šta ću kod psihologa? Ne umisljam ja nista,to se sve desilo.☺

da, od sleganja tla...al to se.dešava na odloženo ne u trenutku..recimo za 2 god, preko zime na kosinama gde je kuća.....

.Kaže, slika pala, a xer, koji je bio čvrst, odleteo...
Kad popusti zid oko eksera(proširi se rupa, da li zbog pukotine ili zato što se kruni površina koja je stalno izložena ekseru i težini rama i stakla) onda ekser može da odleti dalje( nagib eksera, itd....), jer se naglo, u jednom trenutku, samo na njega osloni težina slike pre pada.

Da,snovi su,inace cudna pojava.☺
Meni bude utisak kao da meneko vuče i kao da neko stoji kraj kreveta i ja hocu da vristim i da nesto kazem,a usta kao zalijepljena.
To je vjerovatno faza sna...i prepadnem se samo u snu.☺ Kad se probudim,ne osjecam strah,pa to valjda nisu one klasicne nocne more.

Dont worry,samo s telefona citiram,pa se zapetljam.☺
To da neko stoji pored kreveta sam pisala vise puta ovde.desavalo mi se cesto,ali je kod mene izazivalo vristanje i strasan strah,ja bih fizicki reagovala tako sto bezim na drugu stranu kreveta i probudim se.to su nocne strave

Ne bih rekla...ovo je trajalo par sekundi,mozda dvije,tri.
Tebi je toliko delovao, pazi to ti pricam jer sam imao poznanika koji je imao takav vid epilepsije. Vukvalno se kao iskljuci na 30sec mozda i manje,samo ze zagleda u nesto i ponekad je radio rukama ko zna sta. Njemu je delovalo kao da je sve ok, tj da nije izgubio ni sec al za to vreme je mogao da srusi recimo case sa stola, razbije tanjir ako jede nesto.....

Tebi je toliko delovao, pazi to ti pricam jer sam imao poznanika koji je imao takav vid epilepsije. Vukvalno se kao iskljuci na 30sec mozda i manje,samo ze zagleda u nesto i ponekad je radio rukama ko zna sta. Njemu je delovalo kao da je sve ok, tj da nije izgubio ni sec al za to vreme je mogao da srusi recimo case sa stola, razbije tanjir ako jede nesto.....
Ja sam sa 15 god lezala u bolnici i dosla je devojcica mojih godina koja se tako gubila.pricamo,ona samo ucuti i gleda ispred sebe mozda desetak sekundi i posle nista

Back