Црна Гора званично у НАТО-у

Za ovo postoje samo 3 reci : sramota, veleizdaja i opet sramota.

Ovo je veleizdaja i sramota nezapamcenih razmera i za takvu izdaju sopstvenog naroda i zemlje bi neko morao da visi.

Zaista jad i beda.

A nas vodja se nece oglasiti... kao sto se nijednom do sada nije oglasio po neprijatnim pitanjima.

Da li bismo sada mogli da uticemo na clana Nato, u stvarima gde se zahteva jednoglasnost, da se neke nepovoljne stvari ne odluce?

E moj "eremita".Zbog takvih,kao sto si ti,koji stalno gleda preko plota,u komsijsko dvoriste,zato smo mi Srbi,i stigli dovde,gde smo.Sta se tebe tice,gde se skoluju buduci
oficiri,Crne Gore.Sta se tebe tice,tamo neki DR.Franjo Tudjman.??? Gledaj svoju,nasu bruku i bedu,u zemlji u kojoj se mi nalazimo!!! Mi Srbi smo zaista,jedan proklet narod.
Mi smo jedna nistavila,koja zivi od rekla kazala.Od kada sam zavrsio sve skole,i od kada znam ko sam i sta sam,stalno slusam u ovoj mojoj zemlji,kako je u tamo nekoj
drugoj zemlji.Nama je jako vazno,da Hrvati propadnu,da Bosanci,Madjari,Bugari...itd,itd.drugima,da se desi nesto lose.Sto jednom ne sednemo,i razmislimo,sta ce sa nama
biti,i hocemo li postojati."eremita"...J..e mi se za ostale.Ja zelim da nasa zemlja krene u bolju buducnost,a za ostale mi se fucka...

Које сте ви будале па то је невероватно ?! Србија нема шта више коме да пркоси, јер није ни у могућности да то ради.
Питање је части и достојанства да не уђе у тај савез који нас је војно напао и окупирао, те да настоји да према њему задржи неутралну позицију.

Нико разуман и нормалан не видим које аргументе нуди за улазак у тај војни савез, јер нисмо заинтересовани за његове походе и војно ширење. Врло је просто и нема ту неке битне мудрости.

Други су ушли ? Нека су, срећан им пут. Срећне и сузе њиховим мајкама кад им се синови почну враћати у мртвачким ковчезима, за чије бабе здравље ?!
Нама то једноставно не треба. Заобиђите нас.

Sta ste se ukrenjali, nece nas nato bombardovati tacno da sve drzave osim Srbije udju u Nato. Pa Srbija ima sa Nato IPAP sporazum, to je kao clanstvo u Nato samo bez ikakvih prava. Visi oblik saradnje sa Nato osim clanstva u savezu ne postoji.
Sad citam na blicu da Dikovic moli SAD da izgradi u Srbiji centar za Nato obuku vojnika za ABHO i za urbanu borbu u Krusevcu. Sve ce na kraju ispasti istina sto sam vam rekao da ce Srbija dobiti donaciju od garde Ohaja u vidu 3 helikoptera h145m koji se proizvodi u Americi pod imenom UH Lakota. Ovo mogu da zakljucim zato sto ce posetiti aerodrom kod Krusevca gde se nalaze nase Gazele i drugi helikopteri.
Znaci, nece Srbija dobiti 3 helidza gratis od Nemacke, vec od Ohaja.

Kaododatni dokaz da nas nece bombardovati jeste sto Srbija radi sve sto baba Merkel kaze, a u bazi znadarmerje Jug se obucavaju nato trupe za mirovne misije. Skoro su nam Ameri donirali americku opremu za inzenjeriju.

Opet, Srbija ne treba da udje u Nato jer su nas bombardovali,a ne treba ni da ratujemo po Bliskom Istoku i Africi radi tudjih interesa. Ko ih jebbe, nek ratuju ako im se ratuje.

Ми морамо у ући у савез са Русијом и Кином. Нуклеарне силе, а морали би да и сами развијамо х бомбу. Зашто нико не нападне С. Кореју

Da, to je tako jednostavno i to moze da razvija ko hoce. Da razvijes jedan obican lovac avion ti trebaju milijarde dolara i znas kakva industrija, a kamoli A bombu.

- - - - - - - - - -

Pomirite se, Srbija ide tihim koracima definitivno ka Nato. S time sto je vrlo moguce da ce Nemci da ukaraju Nato i mi cemo definitivno da im se prikljucimo u nemackom proojektu evropske vojske koji su smislili Germani da zamene Nato. Mi smo vec skoro tajno usli u borbenu grupu EU.
kakva ***** Rusija i Kina, ta prica je gotova, to je moglo 90ih. Vlast je izabrala Nemacku, to je uz Kinu nova svetska sila.

Da, to je tako jednostavno i to moze da razvija ko hoce. Da razvijes jedan obican lovac avion ti trebaju milijarde dolara i znas kakva industrija, a kamoli A bombu.

- - - - - - - - - -

Pomirite se, Srbija ide tihim koracima definitivno ka Nato. S time sto je vrlo moguce da ce Nemci da ukaraju Nato i mi cemo definitivno da im se prikljucimo u nemackom proojektu evropske vojske koji su smislili Germani da zamene Nato. Mi smo vec skoro tajno usli u borbenu grupu EU.
kakva ***** Rusija i Kina, ta prica je gotova, to je moglo 90ih. Vlast je izabrala Nemacku, to je uz Kinu nova svetska sila.

ne idemo ka NATO jer je NATO fasizam okupacija zlo teror a mi to necemo

NATO je okupator Srbije

Tacka

Samo debili i veleizdajnici podrzavaju okupatore sopstvene zemlje

Tacka

- - - - - - - - - -

Koji će tek udarci biti kada prime Makedoniju, Kosovo i Bosnu u NATO.

Srbija ostrvo koje prkosi ne zna više ni sama čemu.

ti skini gace i naguzi se prvom americkom crncu kojeg sretnes

ne trazi od mene i moje dece da idemo tvojim veleizzdajnickim stopama

Mi ne sluzimo okupatore

ne idemo ka NATO jer je NATO fasizam okupacija zlo teror a mi to necemo

NATO je okupator Srbije

Tacka

Samo debili i veleizdajnici podrzavaju okupatore sopstvene zemlje

Mi izgleda zivimo u nekoj drugoj Srbiji. Vidi ovo.
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković izjavio je danas u Beogradu da Vojska Srbije želi da s Nacionalnom gardom Ohaja razvija centar za obuku za borbu u gradskoj sredini.

http://www.blic.rs/vesti/politika/dikovic-sa-delegacijom-nacionalne-garde-ohaja/qjvey9f

On je najavio i da će posetiti bazu kraj Bujanovca, koja treba da postane regionalni centar za obuku za učešće u mirovnim operacijama u svetu.

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/deset-godina-saradnje-sa-nacionalnom-gardom-ohaja/6m3228l

U Briselu je danas potpisana nota o pristupanju Srbije tehničkom sporazumu o uspostavljanju borbene grupe Evropske unije „Helbrok“.

Notu su, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, potpisali načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković i njegov grčki kolega admiral Evangelos Apostolakis.

Ministarstvo odbrane iskazalo je spremnost da u borbenoj grupi „Helbrok“ učestvuje sa vodom vojne policije, timom za civilno-vojnu saradnju i sa do pet štabnih oficira u komandi snaga borbene grupe.

Nota će stupiti na snagu kada je potpišu predstavnici država učesnica ove borbene grupe, koju predvodi Grčka, i u čijem sastavu su pripadnici vojski Bugarske, Kipra, Rumunije i Ukrajine.General Diković je istakao da je potpisivanjem note omogućeno punopravno uključenje snaga Vojske Srbije u ovu borbenu grupu, što ujedno predstavlja još jednu potvrdu privrženosti Srbije Zajedničkoj bezbednosnoj i odbrambenoj politici EU.

http://www.intermagazin.rs/gotovo-je-potpisano-vojska-srbije-postala-deo-borbenih-snaga-eu/

Skupština Srbije ratifikovala je juče Sporazum o saradnji sa NATO koji predviđa slobodu kretanja i imunitet svim pripadnicima NATO.

http://www.blic.rs/vesti/politika/n...unitet-evo-na-sta-se-srbija-obavezala/f37w446

Dobijamo i one Hamere garant eto tako dzabe. Ovo ako nije dovoljan dokaz gde nas ova vlada gura ja ne znam sta jos treba da se desi da bi vi ukapirali da smo fakticki vec u Nato.

Слажем се са Јузер Френдлијем да смо хтели не хтели ипак усисани у орбиту Немачке. Сад, дал' ће она бити сила светских размера, не верујем, видећемо.

Ипак, ово је сигуран лагани суноврат надања свих русофила у Србији да се можемо поуздати у Русију.
Бићемо сведоци да ће људи који говоре у суперлативу о Русији остати само више скрајнути неозбиљни циркуски кловнови по неким форумима, него што ће се моћи чути њихов глас и вапај. Доживљавају тотални дебакл.

Таква нажалост нека реална слика која се ствара.

Poslednja izmena:
Слажем се са Јузер Френдлијем да смо хтели не хтели ипак усисани у орбиту Немачке. Сад, дал' ће она бити сила светских размера, не верујем, видећемо.

Ипак, ово је сигуран лагани суноврат надања свих русофила у Србији да се можемо поуздати у Русију.
Бићемо сведоци да ће људи који говоре у суперлативу о Русији остати само више скрајнути неозбиљни циркуски кловнови по неким форумима, него што ће се моћи чути њихов глас и вапај. Доживљавају тотални дебакл.

Таква нажалост нека реална слика која се ствара.

Mozes polako da vidis da su Nemci isterali jedinog suparnika iz Eu, Britaniju. Oni su sad fakticki gazde u Eu, ostali im po ekonomskoj moci nisu ni prismrdeti.
Nemci guraju pricu oko evropske vojske i postavlja se logicno pitanje, sta ce evropska vojska kad vec postoji Nato? Ako Svabama upali ideja da reformisu EU, oni i Francuzi ce biti tu bog i batina, ovi ostali ce svi da zapadnu u drugi, treci i cetvrti krug EU i bice njihove sluge. Oni definitivno imaju ambiciju da budu glavna drzava Evrope i imace evropsku vojsku koja ce biti pod njihovom komandom. Srbija je vec clan Helbroka.
Mi definitivno idemo uz njih i uz Kinu. Odgovara nam i to sto Nemacka hoce da saradjuje i sa Kinezima i sa Rusima jer i mi to onda mozemo. Britanija je sama sebe zajebala Brexitom, sad ce da budu nikakav faktor.

Samo neka budu vrijedni ti crnci i eto napretka o kojem se govori u medijima.

:hahaha1:
a crnci su poznati kao vredni narod
ene, vidi ameriku. gori od ciganja samo uzimaju soc pomoc i gudraju se.
taman su takvi kakve ********* zasluzuju. uklopice se oman

za dvadesetak godina kada u cg bude bio scipetarski jezik zvanican imacemo prave mulat za komsije.
polu crnogorac-camuga sa scipetarskom kecom na glavi :zper:

mrtvi bili pa ne videli

А како се манифестовала та "Руска хегемонија" у односу на ЦГ ?
Да нису Руси притискла Црногорце дасе припоје Русији ? :hahaha::per:

Pa bilo je raznih pritisaka da se CG neuclani u NATO. Za vreme inforbiroa u Crnoj Gori, bila je popularna pesma „Plovi patka, plovi guska, ova zemlja bice ruska“.

Ali ce Srbi ici na privremeni rad u Srbu goru da im plate Crnogorci koji dolar....

Razlika u standardu izmedju "dva oka u glavi" ce postati - nedostizna.

hoce malo sutra

sve balkanske drzave koje su postale clanice EU/NATO su ekonomski propale nakon toga

Hrvatska, Albanija, Rumunija, Bugarska - sve klosari i propaliteti

Isto ce zavrsiti i Crna Gora

Za 5 godina.

- - - - - - - - - -

hoce malo sutra

sve balkanske drzave koje su postale clanice EU/NATO su ekonomski propale nakon toga

Hrvatska, Albanija, Rumunija, Bugarska - sve klosari i propaliteti

Isto ce zavrsiti i Crna Gora

Sve su danas bolje od Srbije, cak i Albanija koja je bila 20 godina iza.

Ostali su bili 15 godina iza (sem Hrvatske), a danas su ispred.

Nemoj siriti laznu propagandu Tihi.

Back