Crna Gora kreće na Rusiju!

На прошлој сједници су се посвађали и око та два војника! Ал` мора се, јер им скоро сваки дан разни из ЕУ говоре да ће ускоро ући код њих као чланица и да их чекају.:)
А нема потребе да шаљу обојицу на Русију, ипак је то само Русија, није Кина па да шаљу обојицу.😉

А нема потребе да шаљу обојицу на Русију, ипак је то само Русија, није Кина па да шаљу обојицу.😉

Против РФ јесте, али није директно на ратишту...

Ministar odbrane Dragan Krapović je u ponedjeljak, na sjednici Skupštine, objasnio da će NSATU imati komandu za planiranje, organizaciju i koordinaciju pružanja bezbjednosne pomoći, sa oko 700 pripadnika iz članica NATO i određenih partnerskih država, i biće locirana u Visbadenu u Njemačkoj.

so-it-begins-raining.gif

Аналогија је да се не може ништа прије жетве, a дотад ко претекне.😉
po mom shvatanju zetva je prosla, i to imas u jevandjlju, posledak ovoga, tj onoga, prvog veka
jel rece Hristos da se njive cec onda zutese za zetvu? prosla je.
posle zetve i odvakjanja zita od kukolja, ide mlevenje zita, pa brasno, pa kvasac, ihahaj do vaskrsenja, ima dosta prica, nije zetva kraj, to shvati, prosla je onda

@aleksije radicevic Како сад ово, шта је сад ово?😁
Pa, vlada uvodi polako četništvo i dominaciju SPC. Mora nekako da umiri zapad da ne zvoca oko toga.
Ova pomoć neće naneti štetu Rusiji, čini mi se da šalju neke instruktore da obučavaju Ukrajince.
A tu su vladike iz CG koje mogu objasniti ruskim kolegama i da to dođe do Putina.

po mom shvatanju zetva je prosla, i to imas u jevandjlju, posledak ovoga, tj onoga, prvog veka
jel rece Hristos da se njive cec onda zutese za zetvu? prosla je.
posle zetve i odvakjanja zita od kukolja, ide mlevenje zita, pa brasno, pa kvasac, ihahaj do vaskrsenja, ima dosta prica, nije zetva kraj, to shvati, prosla je onda
Нисам мислио на то него као аналогија на десно и лијево, сад су прилично збијени редови и тешко је раздвојити јер нема много истицања.

Нисам мислио на то него као аналогија на десно и лијево, сад су прилично збијени редови и тешко је раздвојити јер нема много истицања.
ovaj rezim nema ideologiju, samo lapa i laze, ali bre i ubija i tlaci, tako i mi ne trebamo da se razdvajamo, i levi i desni, kao koalicija zajedno referendumski da ih svrgnemo, pa bi posle videli ko ce s kim

Ма дај бре,нису црногорци луди да иду гину горе.
Битно је да је Резолуција усвојена,па ће ту легне паре неке из Брисела ..и тако то :lol:

Pricaj ti...
Ali o ovome danu ce gusle jednog dana da pricaju...:

U sred srijede, kad joj vrijeme nije...
Jesen maglovita bijaše
kad se sve vladike okupiše...
Prvi među svima bitan...
riječ uze Vladika Dritan!
"Mirdita braćo!" - glasno reče...
"Došlo doba da se na Rusiju kreće!"

...

ovaj rezim nema ideologiju, samo lapa i laze, ali bre i ubija i tlaci, tako i mi ne trebamo da se razdvajamo, i levi i desni, kao koalicija zajedno referendumski da ih svrgnemo, pa bi posle videli ko ce s kim
Једва чекам расплет и да видим како ће тећи расподјела, ово се помало одужило.

Ja znam sa niko od Evropskih političara osim eventualno donekle Orbana i Fica nije u vinklu, al o kakvim trupama oni pricaju?🤷🤷🤷
Ja zaista ne znam u kom paralelnom univerzumu zive, jasno je receno da NATO trupe ne dolaze u obzir, sta je cilj ludaka iz Evrope? Da fasuju nukleaku? Ne kontam.
Mislim ko da se Francuska, Engleska i ko vec ista pitaju, Amerikanci nece rizikovati nuklearnu razmenu

Ja znam sa niko od Evropskih političara osim eventualno donekle Orbana i Fica nije u vinklu, al o kakvim trupama oni pricaju?🤷🤷🤷
Ja zaista ne znam u kom paralelnom univerzumu zive, jasno je receno da NATO trupe ne dolaze u obzir, sta je cilj ludaka iz Evrope? Da fasuju nukleaku? Ne kontam.
Mislim ko da se Francuska, Engleska i ko vec ista pitaju, Amerikanci nece rizikovati nuklearnu razmenu
Čekamo Putina da povuče još crvenih linija :kafa:

Back