Crna Gora kreće na Rusiju!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
35.063
...

Tek sto su nedavno obustavili rat sa Japanom...koji je trajao 70-tak godina...

Crnogorci ponovo u ekspanzionistickoj fazi...
Ovog puta krecu na Rusiju ! :eek:

Вијести: Скупштина Црне Горе, са 44 гласа „ЗА“, пет против и два уздржана, изгласала „слање црногорских војника у НАТО мисију помоћи Украјини“
http://www.nspm.rs/hronika/vijesti-...ih-vojnika-u-nato-misiju-pomoci-ukrajini.html

...

„слање црногорских војника у НАТО мисију помоћи Украјини“

blokaderi da se spreme, nemo' posle da bude nismo znali, mi teli u eu - pa i idete u eu, ukrajinu cemo da nazovemo EU, i samo cete da budete istovareni tamo kao topovsko meso, kaja i ana su sve utanacile

o_2037660_1024.jpg

Sa današnje sjednice / - SKUPšTINA CRNE GORE

Skupština podržala slanje vojnika u misiju pomoći Ukrajini i usvojila izmjene Zakona o porezu na dohodak fizičkih lica 12/11/2025 Портал Дан

Skupština Crne Gore usvojila je danas odluku o upućivanju crnogorskih vojnika u NATO misiju pomoći Ukrajini.

Pripadnici Vojske Crne Gore (VCG) biće upućeni u sastav NATO aktivnosti pružanja bezbjednosne pomoći i obuke za Ukrajinu (NSATU).

Za odluku su glasala 44 poslanika, pet je bilo protiv, a dva uzdržana.

Ministar odbrane Dragan Krapović je u ponedjeljak, na sjednici Skupštine, objasnio da će NSATU imati komandu za planiranje, organizaciju i koordinaciju pružanja bezbjednosne pomoći, sa oko 700 pripadnika iz članica NATO i određenih partnerskih država, i biće locirana u Visbadenu u Njemačkoj.

On je rekao da je optimalno angažovanje do dva pripadnika VCG u toj misiji.

Krapović je ocijenio da će angažovanje pripadnika VCG u NSATU doprinijeti jačanju kredibiliteta i međunarodnog ugleda Crne Gore, unapređenju interoperabilnosti Vojske sa savezničkim snagama i jačanju individualnih sposobnosti...

Otkad je vučić litijama zbacio mila sada su šiptarska kolonija to je sve deo SNS dogovora prodaje kosova!

Никакве везе Вучић није имао са литијама!

Krapović je ocijenio da će angažovanje pripadnika VCG u NSATU doprinijeti jačanju kredibiliteta i međunarodnog ugleda Crne Gore, unapređenju interoperabilnosti Vojske sa savezničkim snagama i jačanju individualnih sposobnosti...
na recima jaki, ali pazite, sa srbijom nece biti samo dva

blokaderi da se spreme, nemo' posle da bude nismo znali, mi teli u eu - pa i idete u eu, ukrajinu cemo da nazovemo EU, i samo cete da budete istovareni tamo kao topovsko meso, kaja i ana su sve utanacile
Откуд сад то, зар међу њима није јака и десна притока, односно нељубитељи ЕУ и њеног система вриједности?

Откуд сад то, зар међу њима није јака и десна притока, односно нељубитељи ЕУ и њеног система вриједности?
radimo na tome, samo je pitanje koliko cemo uspeti, da nas levi ne preteknu, a jesu imali fore u startu, kao mi boljsevici i slicne baljezgarije... pa pitaj komsiju zbiljasa zasto me napada, a moje stanoviste se zna, skoro je identicno svesteniku sasi iz amerike koji pise i za srbininfo, imas i temu ovde negde

Znaci šalju DVOJICU...:prpa:
Milo i Krivokapić...:koto::mafijas:

To je to...

Putine predaj se! :gace:

...

На прошлој сједници су се посвађали и око та два војника! Ал` мора се, јер им скоро сваки дан разни политичари из ЕУ говоре да ће ускоро ући код њих као чланица, и да их чекају.:)

Back