Pošto smo na forumu, da li te zanima tema tipa, šta je to JA u čoveku, nemogučnost da umreš (ovo deluje kao glupost, a potpuno je logično) ili nemogućnost bega od života, ili odnos prema religiji, ili zašto ti se sviđaju džipovi i da li bi bila srećna da imaš neki i šta bi radila da ga imaš i zbog čega ćeš biti srećna za 10, 20, 50, 100... godina? Kakvo bi za tebe izgledao idealan život, odnosno kako bi volela da živiš? Kada bi mogla da ti bude ostvarena samo jedna želja, koja bi ona bila (je l' mir u svetu)? Mislio sam na nešto lično. Da li si pokušala da pišeš nešto što spada u književnost? Voliš li da ono što napišeš pročita puno njih?
Šta misliš, šta ja u stvari hoću, zašto sam se navrzao na tebe? I da li sam ja u opšte ili šta?
Devojčico, uživaj i nemoj da gubiš vreme odgovarajući na gluposti.

Jer kad odgovoriš ja ću verovatno opet nešto da te pitam. Dosadan sam.
U ostalom, dovoljno je da čovek ima odgovore za sebe (žena možda i ne mora ako se uda).
Živiš li sa roditeljima ili...?
Imaš li decu?
Znaš šta, baš sam dosadan.

Šta misliš o komunizmu? Lep dan je l' da, samo je malo pretoplo?
Ej, izvini, ne znam šta mi je.
Malo smo se pomeli. :-D
Ovo sad ozbiljno.
Ti si interesantna i kompletna ličnost i zahvalan sam ti na komunikaciji sa mnom. A još više bih ti bio zahvalan kada bi mi rekla gde si nabavila to ogledalo (bez zezanja). Poželeo sam da imam i ja jedno takvo. Opiši ga malo detaljnije, koliko je, od čega je?
Imam ovde supu u kesici, kad bi mogla da mi pročitaš šta ovde piše. Mnogo sitna slova a sve brzo piše pa ne mogu da stignem da pročitam. Nije originalno. Šta misliš da li je Radovan III postao kliše. Kakve ovo veze ima sa temom "ČOVEK, SEBIČNO I EGOISTIČNO BIĆE?".
Malo sam zastranio. :?
Šta li bi tek bilo da se drogiram (šmrčem koku)? Ali ne mogu, kijam od perja i idu mi suze na oči. Možda odem kod očnog.
Motor je super. Enduro je džip među motociklima. Nisam normalan kako vozim kada sam sam na motoru. Ako me više nema na forumu, možda sam u čituljama, samo nećeš znati koji sam.
Tra-la-la.