ČOVEK, SEBIČNO I EGOISTIČNO BIĆE?

I meni :)

Pa pazi ovako...zašto sam aktivna :lol: Zato što me ovaj Forum inspiriše :P Ne govorim samo o poslu ( i takvih je iskoraka bilo, u oba smera), nego generalno - dodaje jedan neophodni začin mom životu.
Tim pre što sam već tri godine tu - jedna slatka navika je baš to :arrow: piti prvu kaficu ovde.
Osim slatke navike, priče i protoka ideja, tu su i ljudi (jedva ponekad upsevam da poverujem da nije reč o duhovima, nego da svi STVARNO postojite :lol: ) koje ponekad poželim da upoznam. I među njima ima SJAJNIH, o da! :P

( Btw. ja sam i cigarete ostavila OVDE, na Forumu :) Ozbiljno! Podrška onima koji ostavljaju duvan nalazi se na podforumu Zdravlje, međ' promniclama ...)

Eto tako.
Forum je jedna lepa matrica, lepo ide uz moju svakodnevicu koja bi bez tog attachmenta bila - dosadnjikava, suva, možda bi klizila u banalno ...ko zna! A možda bih, naprosto, čitala malo više knjiga umesto sheer sheet-a :lol:

Sve u svemu, moćan zamajac - pitanje je da li bih ranom zorom u RL imala s kim da pričam 8)

Šta ću. Brža sam nego što se očekuje.
etoC.

Betty:
Ja sam od skoro na forumu i dopalo mi se na prvi pogled. Ovo je zarazno.:D
Puno je tema a ja ne želim u više njih da se uključujem čak i ako su interesantne.
Dešava se da pogledam neke ali ne komentarišem.
Uvek imam želju da se nekome lično obratim i ako se ponekad obraćam auditorijumu.
Interesantno je upoznavanje osoba na ovaj način. Nema opterećenja ni godinama ni izgledom svi su ravnopravni (samo neki manje a neki više :lol: )
Svideo mi se tvoj način komuniciranja. Način razmišljanja sam procenio kao tipično ženski (ne mogu da se setim zašto). Možda to ima neke veze sa tim što si žensko. :D
Nisam toliko dugo na forumu kao ti, ne znam da li ću i biti (ko zna). Meni je interesantno da sa određenim osobama komentarišem neku temu pa čak kad to i totalno skrene sa teme kao ovo sada. I sad bi ja tu još koješta pisao, samo bi se to oteglo pa neću više :p
Što je super vozati se na motoru, srećan sam kad sam na njemu. :p
Zbog čega si ti srećna?
Nisam baš očekivao na forumu ovakvu komunikaciju, da li je to OK.

muzjak:
Što je super vozati se na motoru, srećan sam kad sam na njemu. :p
Zbog čega si ti srećna?

gle pitanje, ovo me još nisu pitali :=)

Srećna sam (ali en danas, jer se lečim od sunčanice juče :roll: ) zbog koječega....lepog vremena, kratke suknje, preplanulosti...mislim., tako neke svakodnevne sitnice, baš...parfem od ovog leta, i to me čini srećnom...podiže mi moral a okolinu razgaljuje :D E, da. Sitnice. Npr. imam SAVRŠENO ogledal: koliko god da se smorim ili posvađam prethodno sa dragim ili šta god da se desi, onog momenta kad sednem pred njega - sve mine :) A inače, ogledalo je POTPUNO fenomenalno, soorz je sve na foru finog podešavanja, spram mene, i visina, i ugao, SVE :P MOJE ogledalo :P Mnogo ga volim 8)

Ili recimo, džipovi. Mislim da sam ih juče videla oko 50ak. Na putu do posla, i kasnije po gradu ....znači, gde god pogledam. I to me čini srećnom, i ne znam da ti kažem zašto je tako, volim džipove :P

Supica...mm......u dobrom društvu, pa to je vrh :D
Znaci pažnje, i to me obraduje, uvek - sms-ovi, mejlovi, komplimenti i zahvalnice :lol: Stvarno, slaba sam na ljubaznost i spontanost.
Moja drugarica L: juče sam dobila mulitlevel poklon za rođendan :P

Ponekad me obraduje pričanje sa ljudima u prodavnici, one USPUTNE priče....kad ja idem tako nešto sva zabrinuta (kao ovog leta, baš sam dosta razloga imala za nervozu, ali sam se junački držala)...i onda doše neko i pita me da pročitam šta piše an kesici :D I tako, uz molim, hvala i ostalo ...odmah se raspoložim. Radujem se promenama! :)

Ih, što sam konkretna, a? :)

Betty:
gle pitanje, ovo me još nisu pitali :=)
Ako me nešto nervira ti je kada napišem nešto pošaljem a IE zaglupi i sve ode u vetar. Ko me terao da koristim IE. Taman sam sinoć napisao poslao i ... :evil:
Stekao sam utisak da imaš tipično ženski način razmišljanja (ne znam zašto), verovatno zato što si žensko. Sviđa mi se tvoj način komunikacije i to šta ti sve pada na pamet.
Ja sam srećan kada nešto kreiram (program, nešto za štampu, vrt, kuću...), kada sređujem baštu, kada tepam ženi, poljubim je, pa je zbog toga srećna, kada su mi deca srećna, kada usrećim nekoga drugog (ne baš sve). Motor sam već pominjao. A da, takođe se, uglavnom, radujem promenama.
Sad moram nešto da radim, pisaću još. Volim da pišem i komuniciram na taj način.
Ako hoćeš možeš da šalješ privatnu poruku. Nisam do sada to radio. Valjda funkcioniše.

Čitam ponovo ovo što si pisala. Srećna si zbog preplanulosti? Čije preplanulosti? Sada je sunčanje rizično. Meni na primer boja kože ništa ne znači niti sam rasista. U opšte mi ne smeta kada je neko beo, a ni to što sam ja beo. Ako i dobijem neku boju, to je slučajno, ako me "uhvati sunce" ili se isflekam.
Opet moram da idem.

Pošto smo na forumu, da li te zanima tema tipa, šta je to JA u čoveku, nemogučnost da umreš (ovo deluje kao glupost, a potpuno je logično) ili nemogućnost bega od života, ili odnos prema religiji, ili zašto ti se sviđaju džipovi i da li bi bila srećna da imaš neki i šta bi radila da ga imaš i zbog čega ćeš biti srećna za 10, 20, 50, 100... godina? Kakvo bi za tebe izgledao idealan život, odnosno kako bi volela da živiš? Kada bi mogla da ti bude ostvarena samo jedna želja, koja bi ona bila (je l' mir u svetu)? Mislio sam na nešto lično. Da li si pokušala da pišeš nešto što spada u književnost? Voliš li da ono što napišeš pročita puno njih?
Šta misliš, šta ja u stvari hoću, zašto sam se navrzao na tebe? I da li sam ja u opšte ili šta?
Devojčico, uživaj i nemoj da gubiš vreme odgovarajući na gluposti. ;)
Jer kad odgovoriš ja ću verovatno opet nešto da te pitam. Dosadan sam.
U ostalom, dovoljno je da čovek ima odgovore za sebe (žena možda i ne mora ako se uda).
Živiš li sa roditeljima ili...?
Imaš li decu?
Znaš šta, baš sam dosadan. :roll:
Šta misliš o komunizmu? Lep dan je l' da, samo je malo pretoplo?
Ej, izvini, ne znam šta mi je.
Malo smo se pomeli. :-D
Ovo sad ozbiljno.
Ti si interesantna i kompletna ličnost i zahvalan sam ti na komunikaciji sa mnom. A još više bih ti bio zahvalan kada bi mi rekla gde si nabavila to ogledalo (bez zezanja). Poželeo sam da imam i ja jedno takvo. Opiši ga malo detaljnije, koliko je, od čega je?
Imam ovde supu u kesici, kad bi mogla da mi pročitaš šta ovde piše. Mnogo sitna slova a sve brzo piše pa ne mogu da stignem da pročitam. Nije originalno. Šta misliš da li je Radovan III postao kliše. Kakve ovo veze ima sa temom "ČOVEK, SEBIČNO I EGOISTIČNO BIĆE?".
Malo sam zastranio. :?
Šta li bi tek bilo da se drogiram (šmrčem koku)? Ali ne mogu, kijam od perja i idu mi suze na oči. Možda odem kod očnog.
Motor je super. Enduro je džip među motociklima. Nisam normalan kako vozim kada sam sam na motoru. Ako me više nema na forumu, možda sam u čituljama, samo nećeš znati koji sam. :p
Tra-la-la.

muzjak:
Pošto smo na forumu, da li te zanima tema tipa, šta je to JA u čoveku, nemogučnost da umreš (ovo deluje kao glupost, a potpuno je logično) ili nemogućnost bega od života, ili odnos prema religiji, ili zašto ti se sviđaju džipovi i da li bi bila srećna da imaš neki i šta bi radila da ga imaš i zbog čega ćeš biti srećna za 10, 20, 50, 100... godina? Kakvo bi za tebe izgledao idealan život, odnosno kako bi volela da živiš? Kada bi mogla da ti bude ostvarena samo jedna želja, koja bi ona bila (je l' mir u svetu)? Mislio sam na nešto lično. Da li si pokušala da pišeš nešto što spada u književnost? Voliš li da ono što napišeš pročita puno njih?
Šta misliš, šta ja u stvari hoću, zašto sam se navrzao na tebe? I da li sam ja u opšte ili šta?
Devojčico, uživaj i nemoj da gubiš vreme odgovarajući na gluposti. ;)
Jer kad odgovoriš ja ću verovatno opet nešto da te pitam. Dosadan sam.
U ostalom, dovoljno je da čovek ima odgovore za sebe (žena možda i ne mora ako se uda).
Živiš li sa roditeljima ili...?
Imaš li decu?
Znaš šta, baš sam dosadan. :roll:
Šta misliš o komunizmu? Lep dan je l' da, samo je malo pretoplo?
Ej, izvini, ne znam šta mi je.
Malo smo se pomeli. :-D
Ovo sad ozbiljno.
Ti si interesantna i kompletna ličnost i zahvalan sam ti na komunikaciji sa mnom. A još više bih ti bio zahvalan kada bi mi rekla gde si nabavila to ogledalo (bez zezanja). Poželeo sam da imam i ja jedno takvo. Opiši ga malo detaljnije, koliko je, od čega je?
Imam ovde supu u kesici, kad bi mogla da mi pročitaš šta ovde piše. Mnogo sitna slova a sve brzo piše pa ne mogu da stignem da pročitam. Nije originalno. Šta misliš da li je Radovan III postao kliše. Kakve ovo veze ima sa temom "ČOVEK, SEBIČNO I EGOISTIČNO BIĆE?".
Malo sam zastranio. :?
Šta li bi tek bilo da se drogiram (šmrčem koku)? Ali ne mogu, kijam od perja i idu mi suze na oči. Možda odem kod očnog.
Motor je super. Enduro je džip među motociklima. Nisam normalan kako vozim kada sam sam na motoru. Ako me više nema na forumu, možda sam u čituljama, samo nećeš znati koji sam. :p
Tra-la-la.
Koji kreten.
Smaraš.
Nemoj više da nas usrećuješ i fasciniraš svojom duhovitošću. Molim te.
Nisam navikao da toliko budem srećan. Ne mogu više da čitam tvoju onaniju na sajtu.
Sem toga ovo nije tema ČOVEK, SEBIČNO, EGOISTIČNO I NARCISOIDNO BIĆE?
Ako hoćeš da se udvaraš nekome ima sajtova za upoznavanje srodnih duša. Ovde su bre ozbiljni ljudi, filozofi. :!:

Shaddow došao sa odmora, bato.
d015.gif

muzjak:
Koji kreten.
Smaraš.
Nemoj više da nas usrećuješ i fasciniraš svojom duhovitošću. Molim te.
Nisam navikao da toliko budem srećan. Ne mogu više da čitam tvoju onaniju na sajtu.
Sem toga ovo nije tema ČOVEK, SEBIČNO, EGOISTIČNO I NARCISOIDNO BIĆE?
Ako hoćeš da se udvaraš nekome ima sajtova za upoznavanje srodnih duša. Ovde su bre ozbiljni ljudi, filozofi. :!:

Jel bre muzjak, jel ti to pričaš sam sa sobom ili se meni čini? :)

Back