Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam utisak da se meni obraćaš pa odgovaram.Tuzni_patak:To mi samo kazuje da misliš da zezam bez razloga i podloge.
Kako šta će ti? Pa da otključaš jedna velika zlatna vrata.Betty:e mužjake,
videla sam danas na Bulevaru jedan veeliki ključ, baš kao taj tvoj na avataru - a dugačak je sigurno 30 cm i stoji u izlogu neke raskantane zanatlijske radnje![]()
sve mislim zašto da ga kupim, šta će mi....a mnogo je lepI pozlačen, ali onako sa patinom...ma strava!
shaddow:Kada sam rekao "humanističko stanovište o ljudskoj prirodi" mislio sam pre svega na humanističku psihologiju u kojoj i pored veoma široke literature možemo naći nekoliko zajedničkih tačaka:
1. Pažnja je usresređena na osobu koja doživljava.
2. U prvi plan stavljene su takve isključivo ljudske osobine kao što su: stvaralaštvo, vrednovanje, samoostvarenje, izbor i suprotstavljanje mehanicističkom i redukcionističkom načinu mišljenja o ljudskom biću.
3. Izbor problema istraživanja je pod uticajem njegovog značaja za ljudsko biće, dok su metodološki problemi objektivnosti saznanja stavljeni u drugi plan.
4. Interes humanističke psihologije je usmeren ka čovekovom dostojanstvu, vrednosti i razvoju njegovih unutrašnjih mogućnosti
Ovaj psihološki pravac je pre svega zainteresovan za osobu, način na koji ona otkriva sopstveno biće i odnosi se prema drugim osobama i društvenim grupama.
Kada sam reako "humanistički", na to sam otprilike mislio.
Dakle, pitanje je: ČOVEK KAO PRVENSTVENO NAGONSKO ILI SOCIJALNO BIĆE?
Probaj da ih pronađeš u sebi.Betty:Hoću.![]()
A gde da nađem ta velika zlatna vrata baj d vej?![]()
Verovatno ti ne treba MOJ ključ. Mada, ko zna...Betty:ali ondaK mi ne treba TVOJ kljuc ...a?
lepa slika. Golden gate of the Mind ..![]()
Šta je to RL? Ako je nešto interesantno odoh i ja tamo.Betty:![]()
OooOooOo.....pa ja srećem muškarce i u RL, znaš?![]()
A što?Ali,ionako nisam udata. 8)
Zinuo sam.Betty:zini da ti kažem![]()
Ali šta je RL? :shock:u RL je super, i najmanje je muškaraca![]()
Srećan rođendan sa zakašnjenjem.ŠiŠkaaa:Danas mi je divan dan,
Divan dan meni rođendan!
Eto još jednog dokaza da je čovek sebičan, ali dobro šta je tu je!![]()