- Poruka
- 71.126
ma sad vidim. Pa brate iz tudjine po perverzijama, pa gde si ti bre
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo submisivne damema sad vidim. Pa brate iz tudjine po perverzijama, pa gde si ti bre
Dom sub faza aSamo submisivne dame
nekad bio u tom fazonu ali samo u krevetu, ovako van zaljubljeni golupcici.aj lajk it
ti?
Pa ja sam bas u tom fazonunekad bio u tom fazonu ali samo u krevetu, ovako van zaljubljeni golupcici.
Pa nije to strasno u krevetu. E sad ds je kontrolises sveukupno to smara, zato sam opusten u svakodnevicija sam skapirao da nisam dom. Isuvise posla. Moras da je kontrolises id ajes intrukcije. Treba za to zivaca.
Umorile te zeneSad sam onaj fazon, kazni me. necu!
pa to. prime se da joj organizujes ceo dan ko izlet. Ma mrs upm brePa nije to strasno u krevetu. E sad ds je kontrolises sveukupno to smara, zato sam opusten u svakodnevici
ma davno su me smorile, nego se drzim, klizim dok ne pukne neka zesca strastUmorile te zene
Klizis napred nazadma davno su me smorile, nego se drzim, klizim dok ne pukne neka zesca strast
ma ne brate, nego me smaraju ostrokondze prizemne i pomodarke koje su mi vecinom u okruzenju a donekle moram da se prilagodjavam sticajem okolnosti.Klizis napred nazad
ne želim da odgovorim na ovo pitanjeGde sebe svrstavate?
U čistunce (tipa, nikad svaleracija, samo minogamija, nikad trojka, cetvorka, itd...) ili u perverznjake (volite da se igrate, svaleracija vam nije strana, kao ni trojke, cetvorke...)?
Ili ste, mozda, sad postali cistunci, a kao mladji bili perverznjaci?
uglavnom je obrnuto. Vecina u mladosti idealizira i romantizira kontakte sa suprotnim polom, vremenom, te gluposti polako nestaju i ustupaju mesto realnom zivotu, hedonizmu.........pa i muskarci i zene postaju daleko "necistiji" u zrelom dobu, nego sto bi uopste i pomislili u mladosti.Gde sebe svrstavate?
U čistunce (tipa, nikad svaleracija, samo minogamija, nikad trojka, cetvorka, itd...) ili u perverznjake (volite da se igrate, svaleracija vam nije strana, kao ni trojke, cetvorke...)?
Ili ste, mozda, sad postali cistunci, a kao mladji bili perverznjaci?
Brate ja sam jos kao klinac spaljivao pan erotiku i drkao na to. Samo da citam? p to je dosadno.uglavnom je obrnuto. Vecina u mladosti idealizira i romantizira kontakte sa suprotnim polom, vremenom, te gluposti polako nestaju i ustupaju mesto realnom zivotu, hedonizmu.........pa i muskarci i zene postaju daleko "necistiji" u zrelom dobu, nego sto bi uopste i pomislili u mladosti.
Svaleracije i svingeraji su "standardne" aktivnosti onih iznad 30 godina pa nadalje.