- Poruka
- 90.645
to ovisi o kojem vezi se radiJel je bocka sabljom da hoda po dasci?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ovisi o kojem vezi se radiJel je bocka sabljom da hoda po dasci?
Pedofilija, Nekrofilija, Incest, sve stvari koje su, inace, zakonom zabranjene i tretiraju se kao poremecaji u psihijatriji.onda molim postavljača teme zbog lakšeg snalaženja da postavi tablicu što su bolesti što perverzije po jusu![]()
Nice touch.svršavam sebe u perverznjake.
perverzan si brate, vidi šta ti okice rade na avataru kada ugledaš ženuDa brate. Ja reko da nije test ili sam toliko perverzan.
Biblija ne kaze nista za analni seks sa zenomcistiunica, ništa ako ne obeca brak, nikakve perverzije,samo tamo gde je Bog rekao i samo sa jednim muškarcem
upps, sada vidim da sam promašila forum, moram na Romantiku![]()
u nevine!Gde sebe svrstavate?
U čistunce (tipa, nikad svaleracija, samo minogamija, nikad trojka, cetvorka, itd...) ili u perverznjake (volite da se igrate, svaleracija vam nije strana, kao ni trojke, cetvorke...)?
Ili ste, mozda, sad postali cistunci, a kao mladji bili perverznjaci?
Dobro da nije na veliki petak, petak 13 je samo baksuzanNe privlači me ništa neobično, možda samo trojka sa sveštenikom i đakonom na npr Petak trinaesti
A sta ako padne veliki petak 13-tog, m?Dobro da nije na veliki petak, petak 13 je samo baksuzan
LutrijaA sta ako padne veliki petak 13-tog, m?![]()
Ma samo nek se mladi vole, sto bi rekla moja pokojna babaLutrija![]()
Nećemo vređati trojkeNe znam sta je u svaleranciji perverzno, to je uobicajena stvar. Pa i te trojke, big whoop. Trojke su mi samo nekako pacenicke, ne znam. Svaka shusha zamislja trojku.
Ali ono - uzivam dok gledam da mi neko taslaci zenu, to mi je bzvz... nznm. Zamisljam te muskarce kao likove koji imaju neki problem zbog cega im se ne dize.
cistiunica, ništa ako ne obeca brak, nikakve perverzije,samo tamo gde je Bog rekao i samo sa jednim muškarcem
Nina, jel pitaju tamo žene za mene?cistiunica, ništa ako ne obeca brak, nikakve perverzije,samo tamo gde je Bog rekao i samo sa jednim muškarcem
Ja demokracki, ako ona oće ajd i radikalnoAl si napravio podelu..![]()
Mozemo li da podelimo ljis na ljubav i seks i ptf perverznjaci? Osecam se ko go ovde medju obucenim u lobe brate.