Zavisi kakve devojke trazi?Naravno da nije. Ali je i bolje i realnije od priče da žene vole kretene. Niko ih ne voli. Kao što svi vole samouverene i preduzimljive osobe, i muškarci i žene.
Dok sam bio fin ni jedna devojka nije htela da bude sa mnom u smislu seks kombinacije i tako na jednu noc da se zabavimo, i obicno su me gledale kao nekog prijatelja ili brak tako nesto ozbiljno.
Dok kako sam postao malo bezobrazniji i dao im jasno do znanja da zelim samo da ih iz*ebem imam bolju prodzu kod devojaka koje zele samo seks

A sto je najgore i ove fine i povucene muskarce zene varaju sa nadmenim i bezobraznim

ZNACI MOJ ZAKLJUCAK JE SLEDECI: Devojka kad trazi ozbiljnu vezu ili za brak gleda muskarca koji nije problematican i porocan,koji je finansijski stabilan, i tako fin i odgovoran(zbog naravno dece da ne bi spalo sve na nju sav teret).
Kad gleda za provod i zabavu: e onda gleda suprotno od toga, gleda muskarce koji zive punim plucima, droga ,kocka,probisveti teski(oni su obicno i dosta samouvereni).
To je moje dosadasnje zapazanje,a opet ne znam sve zene pa nmg bas ni da generalizujem.
Svakako bezimeni moras malo da budes i zanimljiv nije dovoljno biti fin, malo radi na duhovitosti, bavi se nekim zanimljivim aktivnostima i tako to.