a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.731
teo si da vidis pi.ckin dim?Brate ja sam jos kao klinac spaljivao pan erotiku i drkao na to. Samo da citam? p to je dosadno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teo si da vidis pi.ckin dim?Brate ja sam jos kao klinac spaljivao pan erotiku i drkao na to. Samo da citam? p to je dosadno.
Nesto poput toga. Mada je i osecaj zabranjenog bio. Ritualno spaljivanje tabua. Poput ribe sto skrene s puta i ode u sumu negde par stotina metara udaljena od kola i na proplanku zapali vatru i spaljuje deo po deo odece. I onda taj osecaj zabranjenog i oslobadjajuceg kako svaki deo ode u plamenu. I onda seta gola po sumi.teo si da vidis pi.ckin dim?
ako, ovom svetu su i taki potrebni. Bilo bi nam dosadno bez njih........a i njima bez nas.Nesto poput toga. Mada je i osecaj zabranjenog bio. Ritualno spaljivanje tabua. Poput ribe sto skrene s puta i ode u sumu negde par stotina metara udaljena od kola i na proplanku zapali vatru i spaljuje deo po deo odece. I onda taj osecaj zabranjenog i oslobadjajuceg kako svaki deo ode u plamenu. I onda seta gola po sumi.
Ima tu svakakvih momenata, ljudski krang je cudo.
Gde sebe svrstavate?
U čistunce (tipa, nikad svaleracija, samo minogamija, nikad trojka, cetvorka, itd...) ili u perverznjake (volite da se igrate, svaleracija vam nije strana, kao ni trojke, cetvorke...)?
Ili ste, mozda, sad postali cistunci, a kao mladji bili perverznjaci?
Mnogo ti to politizujes. Ljudi voze bicikle jer ih vole ne zbog ekologije. Ekologija je tu propratan zgoditak.ako, ovom svetu su i taki potrebni. Bilo bi nam dosadno bez njih........a i njima bez nas.
svaka osoba je perverzna ali , mnogi to kriju od partnera , naravno, na pocetku veze, kako ne bi bili pogresno shvaceni.Kod dugih veza i brakova, taj moment ne bi trebalo da postoji sobzirom na odlicno poznavanje partnera.Više perv.
To zavisi od partnera.
šta falizamisli posle 10- god ti kaze: dragi,jel me volis? ja imam ludu seksualnu fantaziju.
Reci ljubavi?
volim geng beng dok ti gledas, imas serpu na glavi i udaras kutlacom.

Jbtešta fali
jel da kaže da nju pali da njega gleda u geng beng playu s muškarcima dok ona ima serpu na glavi i udara im ritam kutlacom![]()
proradila mašta

vidim brate. nayeba taj kako god se okrene.proradila mašta![]()
ma to tek posle 10 godinavidim brate. nayeba taj kako god se okrene.

a do tada jarboli, krstarenje ovo ono. Uzivaj dok mozes.ma to tek posle 10 godina![]()
da baš, nego kad smo kod 10 godina još malo pa će biti 10 godina kak sam na krstia do tada jarboli, krstarenje ovo ono. Uzivaj dok mozes.
tko zna u šta ću da se pretvorim nakon toga 
strapon catda baš, nego kad smo kod 10 godina još malo pa će biti 10 godina kak sam na krstitko zna u šta ću da se pretvorim nakon toga
![]()
Koji je to fazon kod zene? Zamena uloge?![]()
i potpis grizem grebem po potrebi i yebb
![]()
Jbte koliko sam kinki, grmi a meni odmah slika neke gole basti zenske kako se na vrhu zgrade trlja o gromobran.
nisi kinky, možda bi bilo kinky da zamišljaš King Konga, Tarzana ili Đorđa iz đungle, ovako dok je žena u pitanju sve je ok 
Kakve to veze ima?nisi kinky, možda bi bilo kinky da zamišljaš King Konga, Tarzana ili Đorđa iz đungle, ovako dok je žena u pitanju sve je ok
![]()