a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 35.036
teo si da vidis pi.ckin dim?Brate ja sam jos kao klinac spaljivao pan erotiku i drkao na to. Samo da citam? p to je dosadno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teo si da vidis pi.ckin dim?Brate ja sam jos kao klinac spaljivao pan erotiku i drkao na to. Samo da citam? p to je dosadno.
Nesto poput toga. Mada je i osecaj zabranjenog bio. Ritualno spaljivanje tabua. Poput ribe sto skrene s puta i ode u sumu negde par stotina metara udaljena od kola i na proplanku zapali vatru i spaljuje deo po deo odece. I onda taj osecaj zabranjenog i oslobadjajuceg kako svaki deo ode u plamenu. I onda seta gola po sumi.teo si da vidis pi.ckin dim?
ako, ovom svetu su i taki potrebni. Bilo bi nam dosadno bez njih........a i njima bez nas.Nesto poput toga. Mada je i osecaj zabranjenog bio. Ritualno spaljivanje tabua. Poput ribe sto skrene s puta i ode u sumu negde par stotina metara udaljena od kola i na proplanku zapali vatru i spaljuje deo po deo odece. I onda taj osecaj zabranjenog i oslobadjajuceg kako svaki deo ode u plamenu. I onda seta gola po sumi.
Ima tu svakakvih momenata, ljudski krang je cudo.
Gde sebe svrstavate?
U čistunce (tipa, nikad svaleracija, samo minogamija, nikad trojka, cetvorka, itd...) ili u perverznjake (volite da se igrate, svaleracija vam nije strana, kao ni trojke, cetvorke...)?
Ili ste, mozda, sad postali cistunci, a kao mladji bili perverznjaci?
Mnogo ti to politizujes. Ljudi voze bicikle jer ih vole ne zbog ekologije. Ekologija je tu propratan zgoditak.ako, ovom svetu su i taki potrebni. Bilo bi nam dosadno bez njih........a i njima bez nas.
svaka osoba je perverzna ali , mnogi to kriju od partnera , naravno, na pocetku veze, kako ne bi bili pogresno shvaceni.Kod dugih veza i brakova, taj moment ne bi trebalo da postoji sobzirom na odlicno poznavanje partnera.Više perv.
To zavisi od partnera.
šta falizamisli posle 10- god ti kaze: dragi,jel me volis? ja imam ludu seksualnu fantaziju.
Reci ljubavi?
volim geng beng dok ti gledas, imas serpu na glavi i udaras kutlacom.
Jbtešta fali
jel da kaže da nju pali da njega gleda u geng beng playu s muškarcima dok ona ima serpu na glavi i udara im ritam kutlacom
proradila mašta
vidim brate. nayeba taj kako god se okrene.proradila mašta
ma to tek posle 10 godinavidim brate. nayeba taj kako god se okrene.
a do tada jarboli, krstarenje ovo ono. Uzivaj dok mozes.ma to tek posle 10 godina
da baš, nego kad smo kod 10 godina još malo pa će biti 10 godina kak sam na krsti tko zna u šta ću da se pretvorim nakon togaa do tada jarboli, krstarenje ovo ono. Uzivaj dok mozes.
strapon catda baš, nego kad smo kod 10 godina još malo pa će biti 10 godina kak sam na krsti tko zna u šta ću da se pretvorim nakon toga
i potpis grizem grebem po potrebi i yebbstrapon cat
Koji je to fazon kod zene? Zamena uloge?i potpis grizem grebem po potrebi i yebb
nisi kinky, možda bi bilo kinky da zamišljaš King Konga, Tarzana ili Đorđa iz đungle, ovako dok je žena u pitanju sve je okJbte koliko sam kinki, grmi a meni odmah slika neke gole basti zenske kako se na vrhu zgrade trlja o gromobran.
Kakve to veze ima?nisi kinky, možda bi bilo kinky da zamišljaš King Konga, Tarzana ili Đorđa iz đungle, ovako dok je žena u pitanju sve je ok