Čistunci vs perverznjaci

Frederick_

Veoma poznat
Poruka
12.307
Gde sebe svrstavate?

U čistunce (tipa, nikad svaleracija, samo minogamija, nikad trojka, cetvorka, itd...) ili u perverznjake (volite da se igrate, svaleracija vam nije strana, kao ni trojke, cetvorke...)?

Ili ste, mozda, sad postali cistunci, a kao mladji bili perverznjaci?

Svaleraciju trojke i ostalo ne kapiram kao neku perverziju. Kinkara bi bila kada bi joj stavio svecu u zadnjicou, zapalio i djuskao oko nje. A kada bi je ona drndala ne bi li koja kap skliznula, tada bih pomislio na monogamiju.
A ovo ti je bolji zivot drama. Vanila ljudi pa kad puknu.

Ne znam sta je u svaleranciji perverzno, to je uobicajena stvar. Pa i te trojke, big whoop. Trojke su mi samo nekako pacenicke, ne znam. Svaka shusha zamislja trojku.

Ali ono - uzivam dok gledam da mi neko taslaci zenu, to mi je bzvz... nznm. Zamisljam te muskarce kao likove koji imaju neki problem zbog cega im se ne dize.

Gde sebe svrstavate?

U čistunce (tipa, nikad svaleracija, samo minogamija, nikad trojka, cetvorka, itd...) ili u perverznjake (volite da se igrate, svaleracija vam nije strana, kao ni trojke, cetvorke...)?

Ili ste, mozda, sad postali cistunci, a kao mladji bili perverznjaci?
mislim da sam negde izmedju u nekim vezama sam varala u nekima nisam, igranje volim, trojke nisam nikada,
ne mogu da se opredelim prema klasifikaciji već prema osobi koja je bila s druge strane, o vajbu i poklapanjima u sexu i svemu ostalom…

Back