Čistunci vs perverznjaci

mislim nije sada da se zalim, ali ne bih se bunio nekom dobrom zezanju sa cool opustenom ekipom, a ako su zene tu da su kinki i da je otvorena mogucnost. Ne one jalove zurke - pera i mika su decko i devojka, cile i cika su devojke i svi slusamo mjuz i rostiljamo.

Gde sebe svrstavate?

U čistunce (tipa, nikad svaleracija, samo minogamija, nikad trojka, cetvorka, itd...) ili u perverznjake (volite da se igrate, svaleracija vam nije strana, kao ni trojke, cetvorke...)?

Ili ste, mozda, sad postali cistunci, a kao mladji bili perverznjaci?
uglavnom je obrnuto. Vecina u mladosti idealizira i romantizira kontakte sa suprotnim polom, vremenom, te gluposti polako nestaju i ustupaju mesto realnom zivotu, hedonizmu.........pa i muskarci i zene postaju daleko "necistiji" u zrelom dobu, nego sto bi uopste i pomislili u mladosti.
Svaleracije i svingeraji su "standardne" aktivnosti onih iznad 30 godina pa nadalje.

uglavnom je obrnuto. Vecina u mladosti idealizira i romantizira kontakte sa suprotnim polom, vremenom, te gluposti polako nestaju i ustupaju mesto realnom zivotu, hedonizmu.........pa i muskarci i zene postaju daleko "necistiji" u zrelom dobu, nego sto bi uopste i pomislili u mladosti.
Svaleracije i svingeraji su "standardne" aktivnosti onih iznad 30 godina pa nadalje.
Brate ja sam jos kao klinac spaljivao pan erotiku i drkao na to. Samo da citam? p to je dosadno.

Back