- Poruka
- 35.963
Raduju se sebi.Postavka teme je takva da se stiče utisak kako žene u tim godinama nemaju čemu da se raduju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raduju se sebi.Postavka teme je takva da se stiče utisak kako žene u tim godinama nemaju čemu da se raduju
TI bez sexa ne postojišBukvalno bilo kakvom sexu.
Da bre, treba da se ubije, najbolje!Šta mislite a?
Da bre, treba da se ubije, najbolje!
Kakvih li sve tema necu da se nacitam ovih dana otkad je promkenjen koncept Krstarice. sve neke nebuloze.
Ako je dobra penzija i ljudi zdravi,nadju oni sebi zanimaciju i uzivaju vise nego u poslu.Mislim da ljudi koji uopšte ne promisle mogu da se raduju skoroj penziji
Zamisli jednog dana dodjes s posla i sutra dan si u penziji mene jeza hvata
Ljudi tad većinom krenu da odlaze doktorima boli ovo ili ono, pritisak zeza , a ustvari ljudima jedino nedostaje struktura, organizacija i interakcija sa drugim ljudima , radnim kolegama, nedostajem im činjenica doprinosa (društvu,državi , familiji )
Ljudi se pocnu mijenjati čim odu u penziju, emocionalno, kognitivno, fizički
Penzija je katastrofa
Aha drustvo nek kaze sta da radi nek se rokne onda,kad je merodavno misljenje koje nema sama kreirano s 50
Vrati ce on nafabricko podesavanje, samo treba mnogo vremena da prodje, zato i pitam, zasto bas sa 50?Čojče vidim da ti i dalje po svom
Ovde smo zbog druženja i da se napiše štogod pametno i lepo
Medjutim jelde …..![]()
Vrati ce on nafabricko podesavanje, samo treba mnogo vremena da prodje, zato i pitam, zasto bas sa 50?
Svi se mi non stop menjamo, ne volim ta gosisnja podesavanja...Sto da ne ? Valjda zbog toga sto su to godine gde se menja dosta toga, fiziološki procesi koji su tu i koje ne možemo negirati
Opet kad gledamo oko sebe ima ih u terminu Mlada starost kao i Stara mladost
Sad kad krenu na tebe, ne bila ti u koziIsto čemu i muškarci koji pređu pedesetu.
Što?Sad kad krenu na tebe, ne bila ti u kozi![]()
Svi se mi non stop menjamo, ne volim ta gosisnja podesavanja...
Kad ode to dete iz nas, dzaba sve drugo.Što?
Posle pedesete postajemo sve sličniji.
Hormonski status se menja i postepeno postajemo babe i dede.
Ima istina i onih koji glume da su mladi, pa se često i ponašaju nezrelo, da ne ilustrujem.
Slazem se da da.necemo sad o tome da čim smo zaceti počeli smo stariti
Ipak treba reci da u tom našem menjanju ipak postoji “prelom” kao sto su npr pubertet
![]()
Ne ide to dete nikad.Kad ode to dete iz nas, dzaba sve drugo.
Bas me briga za takve.Ne ide to dete nikad.
Mislio sam na one koji pošandrcaju pa počnu da se ponašaju nezrelo.
Dobro je napisala ruzna gore, ostvarena ,posveti se hobiju, daleko manje briga ako je sve u redu,opusteno pijucka vince na terasi sa prijateljicom samo kod mnogih se jave problemi sa roditeljima u tim godima ili su bolesni ili poludeli ,sebicni itd.Vrati ce on nafabricko podesavanje, samo treba mnogo vremena da prodje, zato i pitam, zasto bas sa 50?
50te mogu biti najbolje godine za zenu i za muskarce ,zavisi dosta od toga kako su odgojili djecu ,na kakvog muskarca su naletile i bez muskarca moze super samo razlika koju vidim ja da same zene nastavljaju da rade 5 dana u sedmici gdje se dvije plate obicno rade 3 dana u sedmici.Šta mislite a?
Treba ih testirati ako ne moze spark pozu da izvede negdje nesto boli.ako je ne boli kuk, koleno...
ako može i da potrči i nema veliki kg+, može sve da nas časti