- Poruka
- 41.715
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako koja, a obično je sve posledica prethodnih 50 godina....većina se snadje u svojoj koži zato mnoge obaraju rekorde po dužini života...
Realno, mnogo bolje se snadju nego muškarci....
Tek tad pocinje zivotŠta mislite a?
U svakom slucaju je muskarcima laksi zivot kad ostare i rijese se nekih bubica.Šta mislite a?
A zasto tako mislis?U svakom slucaju je muskarcima laksi zivot kad ostare i rijese se nekih bubica.
Pa u mom slucaju zena je trenirala gimnastiku u mladjim danima na visokom nivou i kad pijemo vino,pivo sve u redu a kad popije tekilu ili nesto slicno odma gleda gdje ima kakva greda kuka da visi naopacke, koliko sam je puta morao skidati u kafani da ne slomi vrat.Sta ja znam ,valjda joj gimnastika nedostaje pa kad eksira nesto zestoko odma gdje greda. Sad idem u kafanu bez ikakvih strahova npA zasto tako mislis?
Dobro kad je tek ponekaCemu ima da se raduju kada su na pragu menopauze,zatim dobijaju masovno bore,imaju prekomerenu tezinu,poneke i visok krvni pritisak,bole ih sve vise zglobovi i kicma a poneka ima i diskusherniju.
Cemu ima da se raduju kada su na pragu menopauze,zatim dobijaju masovno bore,imaju prekomerenu tezinu,poneke i visok krvni pritisak,bole ih sve vise zglobovi i kicma a poneka ima i diskusherniju.
Dal je 30 god mlađi perverzija?
poneke imaju i decka dvajest godina mladjeg
Nisam procitala komentare na ovu temu.Šta mislite a?
Radujem se istim stvarima kojima sam i prije, sad samo još više. Naime, kad sam jesenas zaglavila u bolnici...ne, neću sad teške teme i dijagnoze, samo da dočaram. Nekom pukom srećom ta soba u kojoj sam bila je imala balkon. Zamislite sad, danima tu, stalno analize i snimanja, čekate dijagnozu. Taj balkon - kao prozor u neki normalan svijet i život me je psihički održao. Izađem, gledam:sunce grije, automobili prolaze, ljudi hodaju, djeca. Neki nose kese iz marketa, majke guraju kolica. Gledam susjedne kuće, dvorišta, drveće-sve ozelenilo, prekrasno. Noću zvijezde, oblaci se naziru, gledam kako plove, svjetla u stanovima gore, zamišljate ih na okupu, možda gledaju TV, mogu da se fino istuširaju i legnu u udoban krevet. A ja čekam od terapije do terapije-kroz vene po cijeli dan. Noć je u bolnici najteža.
Kada sam izašla, više nikad nisam pomislila kako da preguram dan, samo kako da ga uljepšam. Ponovo sam postala život.