Čemu da se raduje žena kad predje 50 godina?

Mislim da ljudi koji uopšte ne promisle mogu da se raduju skoroj penziji

Zamisli jednog dana dodjes s posla i sutra dan si u penziji mene jeza hvata

Ljudi tad većinom krenu da odlaze doktorima boli ovo ili ono, pritisak zeza , a ustvari ljudima jedino nedostaje struktura, organizacija i interakcija sa drugim ljudima , radnim kolegama, nedostajem im činjenica doprinosa (društvu,državi , familiji )

Ljudi se pocnu mijenjati čim odu u penziju, emocionalno, kognitivno, fizički

Penzija je katastrofa

Samo da bude zdravlja, moja draga ce imati 53 a ja 55 (i to maks) kada cemo prestati da radimo, i ostatak zivota se posvetiti iskljucivo hobijima, odnosno radicemo iskljucivo ono sto volimo i iskljucicemo kesh potpuno iz jednacine.

I nema vece radosti nego kada se probudis zdrav i imas sve vreme sveta da radis iskljucivo ono sto volis 😊

Samo da bude zdravlja, moja draga ce imati 53 a ja 55 (i to maks) kada cemo prestati da radimo, i ostatak zivota se posvetiti iskljucivo hobijima, odnosno radicemo iskljucivo ono sto volimo i iskljucicemo kesh potpuno iz jednacine.

I nema vece radosti nego kada se probudis zdrav i imas sve vreme sveta da radis iskljucivo ono sto volis 😊
Ovo je stvarno mnogo lepo napisano.

A koliko godina će imati mali frederick ?

@bird again

1736198700049.jpeg

Evo ovi sve imaju - i za groblje i za terasu i za wc...

Back