- Poruka
- 41.817
Šta mislite a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slatkoj hrani.Šta mislite a?
Evo teme poslatice za zenomrsce.Šta mislite a?
Taman tedoh da kazem unucima al sam znao da ce biti drvlje i kamenje ko da je sluzavkaEvo teme poslatice za zenomrsce.
Da se raduje cemu ona zeli da se raduje, naravno.
skoroj penziji
Pa i unucima , to je prava vrednost!Taman tedoh da kazem unucima al sam znao da ce biti drvlje i kamenje ko da je sluzavka
Ovo je stvarno mnogo lepo napisano.Samo da bude zdravlja, moja draga ce imati 53 a ja 55 (i to maks) kada cemo prestati da radimo, i ostatak zivota se posvetiti iskljucivo hobijima, odnosno radicemo iskljucivo ono sto volimo i iskljucicemo kesh potpuno iz jednacine.
I nema vece radosti nego kada se probudis zdrav i imas sve vreme sveta da radis iskljucivo ono sto volis![]()
Samo da bude zdravlja, moja draga ce imati 53 a ja 55 (i to maks) kada cemo prestati da radimo, i ostatak zivota se posvetiti iskljucivo hobijima, odnosno radicemo iskljucivo ono sto volimo i iskljucicemo kesh potpuno iz jednacine.
I nema vece radosti nego kada se probudis zdrav i imas sve vreme sveta da radis iskljucivo ono sto volis![]()
odakle znas da je mali?A koliko godina će imati mali frederick ?
DovoljnoA koliko godina će imati mali frederick ?
odakle znas da je mali?![]()
Novoj isporuci cveća u cvećariŠta mislite a?
Śta ovo žene pričaju da ti mali?Dovoljno![]()
Nije mali, ali je mek ko dušaodakle znas da je mali?![]()
Hvala, ja stvarno volim cvece