A gde je forum za nas 50+, sta mi da radimo?

Lozim te ne primaj se 😇
ne primam se, ja to mojoj porodici kazem, da zivimo u 19. veku, i da ja nisam taj koji pravim pare, samo bi usledio lapot'
i onda se pitanja sama namecu, evo da ih nabacam, neka su povezana:
  1. zasto muskarci krace zive od zena statioticki?
  2. da li se zato statisticki udruzuju, recimo u braku stariji muski pol sa mladjim zenskim?
  3. da li je zato muskarac jaci pol, jer zeni treba vreme da iznese trudnocu, a on za to vreme privredjuje?
  4. da li muskarac treba da ode, jer je zena vezana za dom?
  5. da li odatle proisticu razvodi, deobe, neprijateljstva, zbog jagme za materijalnim, nemanja dovoljno 'leba, i ognjista za sve?
  6. onda starca oterati,a ne ubijati, a zene su se otpustale. cak kazemo "raspustenica", dobila otpusnu knjigu, po bibliji

tako je, ne moze to tako!
mora
my way or the highway!
stvari su ipak slozenije, i globalne, ne radi se o necijoj iskljucivosti, jer i u srbiji neko rece nesto slicno, kome se ne svidja rezim neka se iseli, i to se i desava, zamena stanovnistva, koje stari

ja zeni kazem, naci cu i lepsu i mladju, a deci, napravicu ja sebi drugu decu koja ce da me slusaju, ili usvojiti, ako vam ja nisam bio dobar otac, mozda cu nekom drugom biti, ... od toga ko je kome sta jos duzan, do lapota da starac nije zaduzio porodicu, vec se tera u smrt, sve je to za sud, i zakon, a mi samo razmenjujemo stanovista

znaci, ja sve uvek stavljam u siri kontekst, na zemlji mora da postoji neprijateljtsvo, ali sa neba su samo otpali pali andjeli, nema neprijateljstva, nego cu da vam sudim, a vi meni necete, krepke mi ruke, kaze Bog moj

Poslednja izmena:

Back