Čemu da se raduje žena kad predje 50 godina?

Da bre, treba da se ubije, najbolje!

Kakvih li sve tema necu da se nacitam ovih dana otkad je promkenjen koncept Krstarice. sve neke nebuloze.

Nije do teme do dustva je , kod kratih tema gde je u naslovu pitanje a ja vas pitam vasi komentari doprinose temi i oslikavaju u neku ruku i razmišljanje drustva

Kao sto vidiš

Ako fizički još primamljiva , preostaje sex
Ako nije preostaje slatkiši
Svakako penzija

Mogli su reci

Ostvarena
Bez finansijskih briga
Deca odrasla
Više vremena da se posveti hobiju

I tako dalje

Nije do teme

Poslednja izmena:
Mislim da ljudi koji uopšte ne promisle mogu da se raduju skoroj penziji

Zamisli jednog dana dodjes s posla i sutra dan si u penziji mene jeza hvata

Ljudi tad većinom krenu da odlaze doktorima boli ovo ili ono, pritisak zeza , a ustvari ljudima jedino nedostaje struktura, organizacija i interakcija sa drugim ljudima , radnim kolegama, nedostajem im činjenica doprinosa (društvu,državi , familiji )

Ljudi se pocnu mijenjati čim odu u penziju, emocionalno, kognitivno, fizički

Penzija je katastrofa
Ako je dobra penzija i ljudi zdravi,nadju oni sebi zanimaciju i uzivaju vise nego u poslu.
Penzineri iz moje firme,kad ih sretnem,svi bolje izgledaju nego kad su radili.🙂

Mda pogotovo kad ti privatnik strpa u džep tvojih 5 godina radnog staža, onda baš možeš da se tćraduješ penziji.
Rekla sam, nek stavi rolere u doope i ona odvratna usta, da bar na nešto liči. Da se vidi da je žensko. Fuj, gade i se te paćenice sa veštačkom lepotom, pogotovo kad je sa radničkih leđa.

Vrati ce on nafabricko podesavanje, samo treba mnogo vremena da prodje, zato i pitam, zasto bas sa 50?

Sto da ne ? Valjda zbog toga sto su to godine gde se menja dosta toga, fiziološki procesi koji su tu i koje ne možemo negirati

Opet kad gledamo oko sebe ima ih u terminu Mlada starost kao i Stara mladost

Vrati ce on nafabricko podesavanje, samo treba mnogo vremena da prodje, zato i pitam, zasto bas sa 50?
Dobro je napisala ruzna gore, ostvarena ,posveti se hobiju, daleko manje briga ako je sve u redu,opusteno pijucka vince na terasi sa prijateljicom samo kod mnogih se jave problemi sa roditeljima u tim godima ili su bolesni ili poludeli ,sebicni itd.

Back