Čemu da se raduje žena kad predje 50 godina?

Нико није остварен током живота. Зрео човек када уђе у неке године, које можда нису чак ни средње, а камо ли касне, полако почиње мање да ставља акценат на себе и више на друге. Али животирамо у друштву у којем су деца центар света па самим тим и детињасти "Ја па ја" начин живота.

Šta mislite a?

Iako se menopauza često dovodi u vezu sa depresijom tj. hormonalne promene i slično se moraju razumeti kao određena faza tj. skoro kao nekakvo kasni pubertet za žene, meni se čini da je odsustvo menstruacije, mislim, izuzetno je velika stvar kojoj bih se itekako radovao da sam žena.

Obe stvari su vrlo individualne; postoje žene koje imaju veću toleranciju od drugih, naravno, pa tako i podnose sve to lakše. Ali za neke su te faze zastrašujući užas, od kada kada je prvi put dobila.

Gledao sam neke analize razmera bolova, nelagodnosti i problema koje to generalno prouzrokuje. Trajni prestanak toga, po mom mišljenju, nešto je čemu se definitivno treba radovati.

P. S. Pretpostavljam da će ovo biti pomalo kontroverzno; ako sam nešto loše napisao, naravno, neka me neko ispravi.

Back