neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
ne volis muziku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgubila sam voljenu osobu. Kako prevazici tezak period? Proslo je neko vreme ali mi se cini da je zivot stao i ne mogu da funkcionisem. Ljudi oko mene su nastavili dalje. Da il je to depresija? Sta ciniti?
Nadam se nekom korisnom savetu...ne bih da idem kod lekara jer znam sta sledi - recept za lekove. Zelim da to prevazidjem svesno, ne pod dejstvom antidepresiva.
Ja osecam da radim sve lose...ne znam sta radim vise.
Cesto se svadjam sa majkom,koja mi je sve,ali ponekad prekipi i meni i njoj...njoj mnogo cesce,bar se meni tako cini.
Stalno se zali kako nikad necu da joj pomognem ni u cemu i kako mislim samo na sebe...to nije istina,u potpunosti...ja jesam lenj za neke stvari,i necu odmah da uradim to sto se trazi,ali ipak pomognem. kaze da to nije pomaganje.
Na primer,trebalo je da je sacekam blizu nase kuce jer je nosla neke stvari,pa da joj pomognem da ih unese. Meni je ceo dan juce i danas bilo lose,imam i temperaturu,ali nema veze...rekla je da izadjem za pet minuta,i ja sam,cim sam se obukao otrcao do tamo da bi me ona besno cekala...jer sam zakasnio 2 minuta...ali nije mi dato vise vremena..uglavnom,sva je besna i razdrazsljiva oko ovakvih stvari,i ne znam kako da pomognem ni sebi ni njoj...njoj je psihijatar i psiholog tabu,a ja vise ne znam kako da resim ove konstantne svadje oko sitnica. I onda ona tako ostane besna ceo dan,ubije mi volju za vim,sutra sve ok. A ja ne mogu vise...ovo predugo traje. Uglavnom se ona ljuti na mene za sve i svasta...ja na nju nikad,ni kad treba. Ljuti se kad joj kazem da mi nesto smeta,a kada njoj nesto smeta onda je to...uh...gadno. Kaze da filozofiram previse a necu da pomognem. Filozofiram,dakle,jer hocu da popricamo...
Dajtew neki savet ljudi...
Šta znači kad sanjaš da letiš u avionu?
A bre, Ptico, nisi letela !
Probaj ovo umesto aviona.
Samo se čuvaj ovoga.![]()
Šta znači kad sanjaš da letiš u avionu? ( a usput, nikad nisam letela )![]()
Šta znači kad sanjaš da letiš u avionu?
A bre, Ptico, nisi letela !
Probaj ovo umesto aviona.
Samo se čuvaj ovoga.![]()
Letela prošle cele godine sa jednom nevaljalicom beatle...
... nje ovde nešto nema.
kraj brigama...uspeh
Da se ostvare tvoje reči.
Verujete li u prorocke snove, u snove koji "najavljuju" buduce dogadjaje?
Tumačim ih, uglavnom, sama.![]()
kako smo danas?...isto kao juce?...isto kao sutra?...
Smrt. Stvarno ne bih kukumavkala ovde zbog raskida...
Uskoro punim 23.
Cini mi se da je u pitanju depresija, u blazoj meri, nije bas dibidus.
Nasla sam neko savetovaliste, i otici cu ovih dana, valjda ce znaciti.
valjda ce se nesto pomaknuti...nesto...nekad...oce...kad tad![]()