Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Svi pominju Kucu Zmaja na IG-u, sve cu da ih zablokiram sad
То је зато што је фан факин тастична.
Живјела Краљица Алисент, вестерошки Тито, најсекси зликовац у седам краљевстава!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi pominju Kucu Zmaja na IG-u, sve cu da ih zablokiram sad
То је зато што је фан факин тастична.
Живјела Краљица Алисент, највећи зликовац у седам краљевстава!
Domovina je tamo gdje ti je dobro, a ne gdje su sarmeVuce me nostalgija za domovinom, iako tamo niceg vise nema za mene
Pa to su dobre godine, naročito kada se uporede sa tvojih 2_.Bio sam u kafe kljizari _____, barmenka je jako simpaticna, ali verujem da nema vise od 24 tako da nista
Za mene ti se sve sto je mladje tri ili vise godina podvodi pod pedofiliju, dakle kad budem u tvojim godinama pedofilija ce biti <37Pa to su dobre godine, naročito kada se uporede sa tvojih 2_.
To mozda kod vas odnarodjenih automrziteljaPa to su dobre godine, naročito kada se uporede sa tvojih 2_.
Za mene ti se sve sto je mladje tri ili vise godina podvodi pod pedofiliju, dakle kad budem u tvojim godinama pedofilija ce biti <37
Mislim da mi je pre dve godine rekao da ima 38, osim ako nisam nesto izmiksao u mozgu. Mozda si to bio ti.Što Ligiju dade 40 godina kad je on mlađi od mene beše
'88, ali si ti onda to dobro sračunao.Mislim da mi je pre dve godine rekao da ima 38, osim ako nisam nesto izmiksao u mozgu. Mozda si to bio ti.
Mislim da mi je pre dve godine rekao da ima 38, osim ako nisam nesto izmiksao u mozgu. Mozda si to bio ti.
Verovatno sam zamenio trojku i osmicu'88, ali si ti onda to dobro sračunao.
Ja sam 87. Mensčini da je Ligi 88.
Mladi ste
To je samo spoljasnjost, medjutim svi mi trulimo iznutra kao i fotka Dorijana GrejaJa izgledam ko 35-ogodišnjak već 10 godina, zabole me penist
Razmisljao sam da stavim fen u kadu kad budem imao 29,999999 godina, jer kapiram da cete svi da me tovarite kad udjem u 30u zbog svega ovoga
Mozda umrete prirodnom smrcu do tad :/Da, tovarićemo te jako