ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
boljih dana da ti se digne patka
unosis puno teskih metala u organizam i otuda problem sa erekcijom...to ti porucuje kasika, po Jungu
Vis' kako covek razume...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
unosis puno teskih metala u organizam i otuda problem sa erekcijom...to ti porucuje kasika, po Jungu
Crna Borac, to na slici nije cigara, vec dzoinat. Nesvesno radi punom paromNo, ponekad je cigara samo cigara (rek'o Frojd).![]()
Crna Borac, to na slici nije cigara, vec dzoinat. Nesvesno radi punom parom![]()
Zaobljenost ovih kašikica i viljuškica govori mnogo, da pitamo zoro-a jesu li bile zaobljene, one u snu?
jes pa da mi kažeš kako sam u stvari misio na kerec
uhh...i ja sanjala neki san nocas.......i sad mi ceo dan bljak nesto.
ovo postaje zarazno
da se selim u neku kucu...al zbog toga nisam bas srecna...ne ide mi se ...ispred kuce dve stare stolice.....i tu se probudim.
Izgubila sam voljenu osobu. Kako prevazici tezak period? Proslo je neko vreme ali mi se cini da je zivot stao i ne mogu da funkcionisem. Ljudi oko mene su nastavili dalje. Da il je to depresija? Sta ciniti?
Nadam se nekom korisnom savetu...ne bih da idem kod lekara jer znam sta sledi - recept za lekove. Zelim da to prevazidjem svesno, ne pod dejstvom antidepresiva.