Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
citao Junga ...Frojd bi kasiku povezao sa regresijom u infatilno stanje ranog detinjstva stadijuma oralne faze

ukoliko se cesce pojavljuje kako stavlja kasiku u usta moze ukazivati na latentnu bisex homoseksualnost, jer je kasika falusno/vaginalni simbol i otud kompenzacija u snovima za potisnutu zelju na javi

No, ponekad je cigara samo cigara (rek'o Frojd).
smoking-020.gif

Viljuška umesto kašičice je - uglavnom - znak rasejanosti, tj. pospanosti.

Izgubila sam voljenu osobu. Kako prevazici tezak period? Proslo je neko vreme ali mi se cini da je zivot stao i ne mogu da funkcionisem. Ljudi oko mene su nastavili dalje. Da il je to depresija? Sta ciniti?
Nadam se nekom korisnom savetu...ne bih da idem kod lekara jer znam sta sledi - recept za lekove. Zelim da to prevazidjem svesno, ne pod dejstvom antidepresiva.

da se selim u neku kucu...al zbog toga nisam bas srecna...ne ide mi se ...ispred kuce dve stare stolice.....i tu se probudim.

Razmišljala si o nekoj promeni u životu, i to većoj, možda se baš i tiče promene mesta boravišta .
A dvoumiš se, i strah te preovladava, to je sigurno.
Možda uopšte nije promena tog tipa, jednostavno ti se ukazuje neka mogućnost, a ti si u strahu, bojiš se da rizikuješ...
Tako nešto.

Izgubila sam voljenu osobu. Kako prevazici tezak period? Proslo je neko vreme ali mi se cini da je zivot stao i ne mogu da funkcionisem. Ljudi oko mene su nastavili dalje. Da il je to depresija? Sta ciniti?
Nadam se nekom korisnom savetu...ne bih da idem kod lekara jer znam sta sledi - recept za lekove. Zelim da to prevazidjem svesno, ne pod dejstvom antidepresiva.

Ne znam koji savet... osim da moras da nastavis da zivis svoj zivot bez te osobe...
Jednostavno je nema... nauci da budes bez nje, bice ti tesko...
Mozda se to nikada ne moze preboleti, tj nadoknaditi taj gubitak...
Samo Bog to moze...
Uskrsenjem...

Mogu ti pomoci psiholoski razgovori.. . kao i citanje Biblije...
Ne moras antidepresive uzimati i nemoj...
Prijatelji pomazu ako imas prave... razgovori suocavanje...
Beg nikuda ne vodi...
Suocavanjem nam je psiha zdrava...
Pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back