Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi sta ima novo kod Vas?

Da li ste mozda provalili da vreme u poslednje vreme mnogo brzo protice ?

Ja ne znam kada mi je proslo leto i evo je jesen vec.....

znaci uopste ne kontam proticanje vremena, tj ne hvatam trenutak....

Verovatno kako je covek stariji to ide sve brze i brze....

Poslednja izmena:
Il si mnogo uposlen, il si mnogo omatorio. :mrgreen:

I jedno i drugo....

Videh koliko godina imam , sta sam sve zeleo da postignem, a sta uspeo hehe!

Ali sam sam kriv, zelim milion stvari, nisam ko normalni ljudi, uvate se zamo za jedno i teraaaaaaj, specijalizuju se u tacku za to......

Ma ne, ja sam covek koji masta, koji ima razvijenu mnogo veliku imaginaciju, sanjarenje....Ne postujem vreme uopste kao nesto sto nas uslovljava u mnogo cemu....Ja se ponasam kao da ta kategorija ne postoji i kao da imam svo vreme ovoga sveta a nemam.....I onda uzrocno-posledicnom vezom to vreme dodje "po svoje" i tu onda nastaje osiromasenje mog zivota....

Moram nesto da promenim kod sebe.....Da manje radim, da stavim sat na ruku i da povremeno gledam koliko je sati......Da jasno sebi odredim ciljeve za mesec/godinu itd....

Steta sto dan ne traje po bar 40 sati , zar ne? Eto takav je osecaj biti u mojoj kozi......

I nikada necu shvatiti osobe koje kazu - Uh sto mi je dosadno, jao sto smara sve zivo, jao sta da radim, da "prodje vreme" .....

Hej dajte meni to vreme, pozajmite mi, ako vec Vi ne znate sta cete sa njim da radite.....

Kolko ti vremena treba, reci da ti pošaljem postekspresom :)

Prao ti kaem i meni je retko dosadno samo što ja volim da imam dovoljno slobodnog vremena, tad se malo posvetim sebi i bližnjima i odmaram, opuštam se, družim... ali to mi je ekstremno bitno da svaki dan imam svojih bar dva sata da se izventiliram. :)

I šteta što dan ne traje bar 50 sati tako bih mogao konačno da se naspavam...

Kolko ti vremena treba, reci da ti pošaljem postekspresom :)

Prao ti kaem i meni je retko dosadno samo što ja volim da imam dovoljno slobodnog vremena, tad se malo posvetim sebi i bližnjima i odmaram, opuštam se, družim... ali to mi je ekstremno bitno da svaki dan imam svojih bar dva sata da se izventiliram. :)

I šteta što dan ne traje bar 50 sati tako bih mogao konačno da se naspavam...
A ti si sigurno naš Bog sa Sirijusa. :lol: Tamo na planeti sa dva sunca nema smjene dana i noći. :rotf:

I jedno i drugo....

Videh koliko godina imam , sta sam sve zeleo da postignem, a sta uspeo hehe!

Ali sam sam kriv, zelim milion stvari, nisam ko normalni ljudi, uvate se zamo za jedno i teraaaaaaj, specijalizuju se u tacku za to......

Ma ne, ja sam covek koji masta, koji ima razvijenu mnogo veliku imaginaciju, sanjarenje....Ne postujem vreme uopste kao nesto sto nas uslovljava u mnogo cemu....Ja se ponasam kao da ta kategorija ne postoji i kao da imam svo vreme ovoga sveta a nemam.....I onda uzrocno-posledicnom vezom to vreme dodje "po svoje" i tu onda nastaje osiromasenje mog zivota....

Moram nesto da promenim kod sebe.....Da manje radim, da stavim sat na ruku i da povremeno gledam koliko je sati......Da jasno sebi odredim ciljeve za mesec/godinu itd....

Steta sto dan ne traje po bar 40 sati , zar ne? Eto takav je osecaj biti u mojoj kozi......

I nikada necu shvatiti osobe koje kazu - Uh sto mi je dosadno, jao sto smara sve zivo, jao sta da radim, da "prodje vreme" .....

Hej dajte meni to vreme, pozajmite mi, ako vec Vi ne znate sta cete sa njim da radite.....

zapravo većina ljudi takodje ne ume da se fokusira samo na jedno, a ključ je u prioritetima.
ko radi sve - neće uraditi ništa do kraja.
hoću i ja vreme :(
isto imam problem sa nedostatkom vremena za 'ubijanje' :aha:

zapravo većina ljudi takodje ne ume da se fokusira samo na jedno, a ključ je u prioritetima.
ko radi sve - neće uraditi ništa do kraja.
hoću i ja vreme :(
isto imam problem sa nedostatkom vremena za 'ubijanje' :aha:

E bas to - najveca ironija je kada me neko upoznaje ovako iz ugla, misli da sam "genije" ovakav onakav, jednostavno receno, cude mi se , sta sve radim, znam umem/bavim se.
Pogotovo sto ne mogu da imam "izgled odredjenog tipa coveka koji se bavi tim i tim" nego imam od svega po malo hehehehe!

E a onda kada me neki specijalista u nekoj oblasti sagleda samo iz njegove perspektive, a jednim delom i moje - bolji je od mene u tome, ali je gori u svemu ostalom sto ja znam/umem, ali njega bas briga, nejga to ne zanima.....Isto tako onaj drugi - on je bolji od mene u onome, ali npr nema pojma ono sto ja i onaj prvi znamo......

Tako da malo ironicno zvuci i obeshrabrujuce za nekog ko tako zivi....Mislim kada te neko upozna ko nije u dodiru sa tvojim znanjima/umenjima/vestinama, on je fasciniran, ali zato ja nisam fasciniran, svaki put kada upoznam i susretnem se sa "specijalistom" neke vestine u koju i on i ja ulazemo nase vreme i napor.....Jer naravno da je njemu lakse da bude bolji, on sebe samo u to ulaze i za to samo zivi, a ja za jos puno toga :-DDDDD.

A prioriteti , pa da.... Zna se, ono sto je plata, sto donosi novac, to mora da ima prioritet naravno.....Tj profesija. Diploma. A ostalo - ja to gledam kao hobije i ljubavi. I bas tu mi je mrsko, jer su velike ljubavi a znas da im ne posvecujes dovoljno mesta zbog profesije , jer si odgovoran, jer od toga primas platu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back