- Poruka
- 29.534
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uhhhhhh... odakle da pocnemnesto te mucipricaj, slusam
![]()

) za eksperiment
) koja ce se baviti zenama ali ovoga puta ne zena vs muskarac nego zena vs zena tako da nece biti pljuvanja zena muskarca itd....Što se ovde ćuti dva dana?![]()

Ključić sam izgubila,
ne mogu ga naći ...
E dobra ti ta ideja - žena vs.žena.
Paklena.![]()
). Veruj mi: žene ne žele pored sebe vepra, kao što ni muškarci ne žele pored sebe zmiju.hoce svinju i to vepra dobrog..
U stvari, možda je sad prilika da ti objasnim:
kada otvaraš teme, moraš voditi računa o poziciji onih koji su predmet teme.
Recimo, ako je reč o ženama koje muškarce nazivaju svinjama, možda su to izrekle iz više razloga, pa i zato što ih je neki muškarac kinjio. U tom slučaju, one će biti revoltirane tvojim stavom iz uvodnog posta (npr: ). Veruj mi: žene ne žele pored sebe vepra, kao što ni muškarci ne žele pored sebe zmiju.

Ako zmija ima dobre noge moze za jedno vece, ..ma i jos nekoliko puta![]()

Dakle, probaj da se staviš u poziciju osobe (stručnjaka, psihologa, psihoanalitičara) kojoj u ordinaciju dođe (ljuta, uplakana) žena s rečima: "Svi muškarci su svinje!"
Kako bi reagovao?

smejao bi joj se ako je nasminkana![]()
nisam mogla da odolim
pozdrav svima![]()
E pa ne kaže se za ženu da je zmija zato što ima "zmijsko telo" i dobre noge.
Odnosi se na njen karakter. Ono - hladna, proračunata, "otrovnog" jezika, menja raspoloženje kao zmija košuljicu itd.
(Mada, zmije imaju ... hmm ... filozofsku simboliku. A i nisu hladne na dodir, tj. tople su onoliko koliko su bile izložene izvoru toplote.)

Pa da.
Sta je tu smesno (kod tebe) ?
Dosla na seansu a izmaskirana, pa kako ce da kuka? Ima da joj se razmaze sminka
stvarno me zabalja tvoja psihologija 
Pa da.
Sta je tu smesno (kod tebe) ?
Dosla na seansu a izmaskirana, pa kako ce da kuka? Ima da joj se razmaze sminka
Dakle, probaj da se staviš u poziciju osobe (stručnjaka, psihologa, psihoanalitičara) kojoj u ordinaciju dođe (ljuta, uplakana) žena s rečima: "Svi muškarci su svinje!"
Kako bi reagovao?