Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slusaj, ja nigde eksplicitno nisam tvrdi SVAKA zena kaze da su bla bla bla.....

Rekao sam "a bar " sto je vise predikcija a ne tvrdnja.....I rekao sam statistita BI BILA (opet predikcija moja licna i sarkazam) a ne da je zvanicno statistika to pa sad kao iznosim lazen i spam cinjenice....

A i naziv teme nije SVE zene kazu da su SVI muskarci nego lepo pise Analiza ONIH zena koje to kazu....znaci na temi se bavimo samo TIM zenama koje kazu a ne svm...Znaci ko to ne prica ne moze se naci prozvan itd...

I ti sad mislis kao ravnoteza je nema ko da se ljuti....

Epa ja se ljutim jer besmrtna je NAMERNO OTVORILA NJENU TEMU JER NE MOZE DA ZATVORI MOJU PA JE MOZDA I ZNALA DA CES JE TI ZAKLJUCATI TJ OBE - I SVINJE NA BROJU I Q RVE DOBILE STA SU HTELE VRACEN PONOS....

E pa ne moze tako, nije fer...Ona nista nije dobila zakljucavanjem a ja sam puno izgubio!
Ona je stavila samo smajli kako struze nokte ZNACI TEMA BEZ RAZRADJENOG UVODNOG POSTA sto je vidi se iz aviona flame troll tema.......

Vecina komentara na njenoj temi su joj zajebancija jer ljudi nisu ni shvatili njenu temu ozbiljno!

Znaci ne mozes tako da stavljas u isti kos njenu i moju temu i da ih izjednacavas!

Jel si provalila da je ona iskopirala mene i da je to trolling???

Zasto hranis trola??

Ocekujem da ces mi otkljucati temu!

Spremam sad jos jednu temu (prvo sam napisao zenu umesto temu:mrgreen:) za eksperiment :hahaha:) koja ce se baviti zenama ali ovoga puta ne zena vs muskarac nego zena vs zena tako da nece biti pljuvanja zena muskarca itd....

E ti tad pazi i ne dozvoli da se otvori ista takva tema samo sa muskim rodovima

I otkljucaj mi onu temu, ako treba editovacu neki svoj post koji nije u skladu sa necim ali otkljucaj mi

:lol:

Ključić sam izgubila,
ne mogu ga naći ...

E dobra ti ta ideja - žena vs.žena.
Paklena. :mrgreen:

Ali nece tako da glasi!!!!!

Ne radi se tu o zeni protiv zene....Hm...nekako se opet okrece oko muskarca sve ahhahahahahahahah

Ali nije ono sto mislite, nikad necete da pogodite, a to zanima svaku zenu bilo da je mlada ili stara (hehehe sta to moze biti hm hahahah)

U stvari, možda je sad prilika da ti objasnim:
kada otvaraš teme, moraš voditi računa o poziciji onih koji su predmet teme.
Recimo, ako je reč o ženama koje muškarce nazivaju svinjama, možda su to izrekle iz više razloga, pa i zato što ih je neki muškarac kinjio. U tom slučaju, one će biti revoltirane tvojim stavom iz uvodnog posta (npr:
hoce svinju i to vepra dobrog..
). Veruj mi: žene ne žele pored sebe vepra, kao što ni muškarci ne žele pored sebe zmiju.

U stvari, možda je sad prilika da ti objasnim:
kada otvaraš teme, moraš voditi računa o poziciji onih koji su predmet teme.
Recimo, ako je reč o ženama koje muškarce nazivaju svinjama, možda su to izrekle iz više razloga, pa i zato što ih je neki muškarac kinjio. U tom slučaju, one će biti revoltirane tvojim stavom iz uvodnog posta (npr: ). Veruj mi: žene ne žele pored sebe vepra, kao što ni muškarci ne žele pored sebe zmiju.

Ako zmija ima dobre noge moze za jedno vece, ..ma i jos nekoliko puta :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ako zmija ima dobre noge moze za jedno vece, ..ma i jos nekoliko puta :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

E pa ne kaže se za ženu da je zmija zato što ima "zmijsko telo" i dobre noge. :lol:
Odnosi se na njen karakter. Ono - hladna, proračunata, "otrovnog" jezika, menja raspoloženje kao zmija košuljicu itd.
(Mada, zmije imaju ... hmm ... filozofsku simboliku. A i nisu hladne na dodir, tj. tople su onoliko koliko su bile izložene izvoru toplote.)

E pa ne kaže se za ženu da je zmija zato što ima "zmijsko telo" i dobre noge. :lol:
Odnosi se na njen karakter. Ono - hladna, proračunata, "otrovnog" jezika, menja raspoloženje kao zmija košuljicu itd.
(Mada, zmije imaju ... hmm ... filozofsku simboliku. A i nisu hladne na dodir, tj. tople su onoliko koliko su bile izložene izvoru toplote.)

Ma znam bre na sta si mislia hahahahhaha

Nego fora je da ja ne bih mnogo sa njom diskutovao :mrgreen:

Jer je za jednokratnu upotrebu kao dzilet brijac od 50 kinti :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back