Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ccccc kakv si ti frik, kopiras me i u smajlijima!

3 hahah pa 5 valjanja od smeha pa 4 hahaha pa 3 smejanja i to sve puta 2....

Ccccc nisam znao da sam ti toliko u podsvesti...
Pusti me na miru, idi u prodavnicu pa ces pozda da naletis na nekog ko ce da te udari slucajno i ispustices sve pomarandze po podu a on ce da se sagne da ti pomogne a ti ces da ga roknes glavom u glavu kad se i ti savijes u isto vreme a on ce da padne na pod i onesvesti se i yti skocis na njega i das mu vestacko disanje i on se povrati i zaljubi se u tebe i eto......A mene pusti.....

Ccccc kakv si ti frik, kopiras me i u smajlijima!

3 hahah pa 5 valjanja od smeha pa 4 hahaha pa 3 smejanja i to sve puta 2....

Ccccc nisam znao da sam ti toliko u podsvesti...
Pusti me na miru, idi u prodavnicu pa ces pozda da naletis na nekog ko ce da te udari slucajno i ispustices sve pomarandze po podu a on ce da se sagne da ti pomogne a ti ces da ga roknes glavom u glavu kad se i ti savijes u isto vreme a on ce da padne na pod i onesvesti se i yti skocis na njega i das mu vestacko disanje i on se povrati i zaljubi se u tebe i eto......A mene pusti.....

Ne drzim te :)
Pa eto :aha: zato se i treba sminkati za prodavnicu:rotf:

Bru, moram da ti ispričam jednu istinitu priču (verujem da ima još takvih):

Moj drugar je ubeđivao ženu u načelo prirodnosti: ništa šminka, čupanje obrva, farbanje kose, lakiranje noktiju itd. Ona je na sve to pristala.
Jedno veče izađemo mi u restoran, i pored našeg stola prođe strašno zgodna ženska, sva doterana (naravno, našminkana), a on se zabulji u nju, pa glasno kaže: "Eto, ovako treba da izgleda prava žena!"

Pitaj me da li je njegova žena posle toga verovala u "načelo prirodnosti". :lol:

Moj drugar je ubeđivao ženu u načelo prirodnosti: ništa šminka, čupanje obrva, farbanje kose, lakiranje noktiju itd. Ona je na sve to pristala.
Jedno veče izađemo mi u restoran, i pored našeg stola prođe strašno zgodna ženska, sva doterana (naravno, našminkana), a on se zabulji u nju, pa glasno kaže: "Eto, ovako treba da izgleda prava žena!"

Pitaj me da li je njegova žena posle toga verovala u "načelo prirodnosti". :lol:

hahahahha pa sta je mislio time?? Samo dobre ribe treba da se sminkaju, ili one samo kojima stoji sminka ili sta???

hahahahahhahah

Mozda je namerno to uradio da testira psihu svoje zene/devojke

hahahahha pa sta je mislio time?? Samo dobre ribe treba da se sminkaju, ili one samo kojima stoji sminka ili sta???

hahahahahhahah

Mozda je namerno to uradio da testira psihu svoje zene/devojke

Pa kao bio je u načelu protivnik šminkanja.
Mada, moguće je i da je bio ljubomoran, i smatrao da će njegova žena, ako se ne našminka, biti manje interesantna drugim muškarcima.

Šminkanje je umetnost. Lično ne volim previše diskretnu šminku, tj. onu koja se šatro ne vidi. Decentnu - da, u izvesnim životnim dobima. I ne volim kada se istovremeno naglase i oči i usta. Ili jedno, ili drugo.
Al dobro, to je već ženski razgovor.

Problem je sto muskarce uvek privlace doterane zene, a imaju teoriju o prirodnosti.. .:manikir:

Pa kao bio je u načelu protivnik šminkanja.
Mada, moguće je i da je bio ljubomoran, i smatrao da će njegova žena, ako se ne našminka, biti manje interesantna drugim muškarcima.

Šminkanje je umetnost. Lično ne volim previše diskretnu šminku, tj. onu koja se šatro ne vidi. Decentnu - da, u izvesnim životnim dobima. I ne volim kada se istovremeno naglase i oči i usta. Ili jedno, ili drugo.
Al dobro, to je već ženski razgovor.
Da, umetnost...

i volim tu umetnost :)

Da ne cupa obrve pa da ima 2 prsta iznad oka, ili par sedih vlasi... to su gluposti, ko bi zeleo da mu tako zena izgleda, lose se covek izrazio, mislio je da minimalizuje sminku... tako je bolje :)
Ili hocete da kazete da je bolje da ima pudera za debljinu prsta na licu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back