Putnica!
Zainteresovan član
- Poruka
- 485
Puno ti hvala, mozda vec ove godine odaberem za odmor Lefkadu :super[/COLOR]
A da se za pocetak "preselis" na temu o Lefkadi, tu malo nize, imas veliki putopis i obilje korisnih informacija
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puno ti hvala, mozda vec ove godine odaberem za odmor Lefkadu :super[/COLOR]
?Tja, ja ne znam kako se ono kaze "djurdjevak"? Uopste ne kontam o cemu se radi? Moje poruke su izgleda stelt.
Mozda ima veze sto sam prvu poruku ostavio na onoj temi o Tasosu gde izgleda caruje neki nervozan tip. Iscitavao sam tu temu danima pre nego sto cu se registrovati i vidim da je taj neko gadno zakeralo. Izgleda da on brise moje poruke. On tamo nikome ne da da pridje i postavi pitanje.
A meni bas frka. Hteo sam sutra ili za vikend na Sajam turizma sa zenom i klincima, pa da uplatimo aranzman. Ima silno da se razocaraju kad cuju da nisam dobio informacije.

to sto ti se ne vide poruke ne znaci da komisija ne radi vec da nisu odobrene
pozdrav
mislim da ne, obicno uplacujes 20-30% ali bolje pitaj Putnicu ili nekog drugog ja nisam bas u tome

Samo kratko: Sajam je dobar,uobicajeno-najsadrzajnija hala 1...Otpale mi noge,a mom muzu ledja od ranca koji smo napunili katalozima...a tek cu videti sta sve tu imamo.

Zezaj se ti...ja videla ljude sa pravim koferima-na tockice naravno.
Ništa ti ne vredi, ja danas sa drugarima ...poneli japaner ...pokupili SVE prospekte i prodali kao stari papir.
Negde oko 800 kg, vraćali se 4 puta.
NIŠTA nije ostalo.
Da, da, i onda je mrmot zavio cokoladicu u papir...
Sad hoces da kazes da smo mi kao neki ludaci sto vucemo kuci sa Sajma kataloge. E pa vidis, ja OBOZAVAM da putujem i te kataloge "studiram" cele godine i cuvam ko najvece blago. Ako to ne mozes da shvatis, ne mogu ti pomoci.
Pa ove godine smo koliko vidim vec svi odabrali zeljenu destinaciju, prospekti i katalozi ti ostaju da bi ih studirao tokom godine , i onda opet Jovo nanovo i ja u tome uzivam.
Ovo oko prospekata je bila samo šala, a ako ne shvataš šalu....ZAISTA TI NE MOGU POMOĆI ....
Nemoj pogrešno da shvatiš, ali za razliku od tebe što OBOŽAVAŠ da putuješ, ja PUTUJEM, jer mi je to posao ...