CAFE PUSTOLOV

Dobar dan dobri ljudi !!!

Pridruzio sam vam se malopre, jer su mi potrebne hitne informacije o smestaju na Tasosu i u Sartiju, kako bih konacno prelomio koje odrediste da izaberem i uplatio u celosti aranzman na Sajmu turizma (citaj: "iskoristio dobar popust").

Nije mi jasno zasto se poruke koje na odnosnim temama napisem na trenutak pojave, a zatim nestanu i zasto se ispod moje avatar slicice broj ostavljenih poruka ne uvecava? Zbunjen sam. Do sada nikada nisam ucestvovao u radu bilo kog foruma, ali sam racunarski vrlo pismen.

Pomozite !!!

Tja, ja ne znam kako se ono kaze "djurdjevak"? Uopste ne kontam o cemu se radi? Moje poruke su izgleda stelt.

Mozda ima veze sto sam prvu poruku ostavio na onoj temi o Tasosu gde izgleda caruje neki nervozan tip. Iscitavao sam tu temu danima pre nego sto cu se registrovati i vidim da je taj neko gadno zakeralo. Izgleda da on brise moje poruke. On tamo nikome ne da da pridje i postavi pitanje.

A meni bas frka. Hteo sam sutra ili za vikend na Sajam turizma sa zenom i klincima, pa da uplatimo aranzman. Ima silno da se razocaraju kad cuju da nisam dobio informacije.

Tja, ja ne znam kako se ono kaze "djurdjevak"? Uopste ne kontam o cemu se radi? Moje poruke su izgleda stelt.

Mozda ima veze sto sam prvu poruku ostavio na onoj temi o Tasosu gde izgleda caruje neki nervozan tip. Iscitavao sam tu temu danima pre nego sto cu se registrovati i vidim da je taj neko gadno zakeralo. Izgleda da on brise moje poruke. On tamo nikome ne da da pridje i postavi pitanje.

A meni bas frka. Hteo sam sutra ili za vikend na Sajam turizma sa zenom i klincima, pa da uplatimo aranzman. Ima silno da se razocaraju kad cuju da nisam dobio informacije.

Sve zavisi sta trazis(ala sam pomogla;), bila sam na tasosu pa pitaj sta te interesuje(ali na temi tasos da te ne bi brisali).
Probaj na sajtu putovanja, mozda nadjes to sto trazis! Pa tebi covek ne moze ni pp da posalje, ispravi:D!
Pozzz

Da li je bio neko danas na Sajmu turizma?

Kako je bilo?

Jel istina da agencije daju popuste i do 20% za celokupnu uplatu aranzmana?

Daju li neke lepe DVD prezentacije? Mnogo volim da gledam reportaze sa morskih destinacija.
Kontiki izdao ona 3 DVD-ja "Svet na dlanu" i stao. Nikako da se pojavi nastavak.

Evo moj kum pita jel ima leskovackih pljeski u satorima ispred? On samo zbog toga ide.

Samo kratko: Sajam je dobar,uobicajeno-najsadrzajnija hala 1...Otpale mi noge,a mom muzu ledja od ranca koji smo napunili katalozima...a tek cu videti sta sve tu imamo.

Znaci da ponesemo kolica za pijacu sa tockicima.

Jel' ima leskovackih pljeski u satorima ispred? Kum ne ide ako toga nema, a ko ce onda da vuce kolica.

Zezaj se ti...ja videla ljude sa pravim koferima-na tockice naravno.

Uopste se ne zezam. Pretprosle godine sam se navuko ko s..ka. Imao sam hiljadu onih papirnih promo kesa, prepunih kataloga. Sve mi se rucke od kanapa urezale u sake. Stalno sam mislio sto ne ponesoh moja divna kolica za pijacu i sad cu ih poneti, svega mi.

Ništa ti ne vredi, ja danas sa drugarima ...poneli japaner ...pokupili SVE prospekte i prodali kao stari papir.
Negde oko 800 kg, vraćali se 4 puta.

NIŠTA nije ostalo.

Da, da, i onda je mrmot zavio cokoladicu u papir...

Sad hoces da kazes da smo mi kao neki ludaci sto vucemo kuci sa Sajma kataloge. E pa vidis, ja OBOZAVAM da putujem i te kataloge "studiram" cele godine i cuvam ko najvece blago. Ako to ne mozes da shvatis, ne mogu ti pomoci.

Pa ove godine smo koliko vidim vec svi odabrali zeljenu destinaciju, prospekti i katalozi ti ostaju da bi ih studirao tokom godine , i onda opet Jovo nanovo i ja u tome uzivam.

Da, da, i onda je mrmot zavio cokoladicu u papir...

Sad hoces da kazes da smo mi kao neki ludaci sto vucemo kuci sa Sajma kataloge. E pa vidis, ja OBOZAVAM da putujem i te kataloge "studiram" cele godine i cuvam ko najvece blago. Ako to ne mozes da shvatis, ne mogu ti pomoci.

Nemoj pogrešno da shvatiš, ali za razliku od tebe što OBOŽAVAŠ da putuješ, ja PUTUJEM, jer mi je to posao ...

Zaista mi NE MOŽEŠ pomoći ...

P.S. Ovo oko prospekata je bila samo šala, a ako ne shvataš šalu....ZAISTA TI NE MOGU POMOĆI ....

Obozavam da mastam,ali bila sam ,ajde tako da kazem nerazvijenoj zemlji na duze vreme,samo jedan komentar,( unapred se izvinjavam onima kojima se tamo dopada),na slici nista ne smrdi:-(.

Ovo oko prospekata je bila samo šala, a ako ne shvataš šalu....ZAISTA TI NE MOGU POMOĆI ....

Vise je zvucalo kao provokacija, u fazonu: "Jadnici, vucete kuci prospekte i mastate o putovanjima koja obozavate."

Nemoj pogrešno da shvatiš, ali za razliku od tebe što OBOŽAVAŠ da putuješ, ja PUTUJEM, jer mi je to posao ...

I ja stalno idem na poslovna putovanja, seminare, savetovanja...ALI TO NIJE TO.

Back