Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
Zanimljiva fotka..
Možda jednog dana posetim to mesto..
Možda jednog dana posetim to mesto..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao,moram da vam se pohvalim !!! Ove godine idem u L.A.-sad je poziv konkretan-ostaju detalji-da li ce biti avgust ili novembar....Ne mogu da verujem !!! Bas me "poteralo"ove godine:-):-):-)
Kako cete da nestanete ako kazete gde cete???? Svejedno, bacicu vam neku slikicu sa mog ostrva ali za jedno nedelju dana, nemam na ovom kompu nista.
Поздрави Клунија, ако га сретнеш... 8-)
Поздрави Клунија, ако га сретнеш... 8-)
Priča se da je gay....šmrc...![]()
Pa vi nestanite,a mi ostali cemo da vas trazimo...![]()
Jao,moram da vam se pohvalim !!! Ove godine idem u L.A.-sad je poziv konkretan-ostaju detalji-da li ce biti avgust ili novembar....Ne mogu da verujem !!! Bas me "poteralo"ove godine.
Eh, gde bih ja sve nestala !!! Za pocetak bi mi bilo dovoljno da nestanem iz sadasnje profesije i pocnem da se bavim turizmom, sto mi je zivotna zelja.
Zna li neko od vas kako se krecu plate radnika u poznatijim turistickim agencijama?! Pitam skroz ozbiljno, jer razmisljam o prekvalifikaciji.
Којешта, то причају зли језици за сваког згодног дасу... 8-)
Hehe...i ja se tako tešim 8-)
Nego, kakva je ovo kafana, a nema popodnevne kafe?![]()
Па и није то кафана у оном класичном смислу, ово је више тематски туристички кафе,
где би приче и дружење требало да се врте око путовања, лепих предела и понеке занимљиве причице... 8-)
Ja,staro rintalo(radim 2 posla)tek sada stizem na kaficu...mmmm..:-)
More...drugu muku ja imam-kako izdrzati tako dug put bez cigareta.
A imam ja tu "kobajagi"odavno..brzo sam je izgustirala,ali moracu da je aktiviram.