CAFE PUSTOLOV

Мени делује просто нестварно, као неки други свет, али питање је колико би ми урбани људи могли
на једном таквом месту да живимо. Вероватно би нам недостајала цивилизација већ након пар месеци....

:):):)Jao,moram da vam se pohvalim !!! Ove godine idem u L.A.-sad je poziv konkretan-ostaju detalji-da li ce biti avgust ili novembar....Ne mogu da verujem !!! Bas me "poteralo"ove godine:-):-):-)

Eh ja prosto ne bih mogla da se odlucim gde bih pre nestala,
hajde nek za pocetak to bude Palau :D

Vesna jedva cekam da cujem utiske iz LA-a.

07.jpg

Eh, gde bih ja sve nestala !!! Za pocetak bi mi bilo dovoljno da nestanem iz sadasnje profesije i pocnem da se bavim turizmom, sto mi je zivotna zelja.

Zna li neko od vas kako se krecu plate radnika u poznatijim turistickim agencijama?! Pitam skroz ozbiljno, jer razmisljam o prekvalifikaciji.

Eh, gde bih ja sve nestala !!! Za pocetak bi mi bilo dovoljno da nestanem iz sadasnje profesije i pocnem da se bavim turizmom, sto mi je zivotna zelja.

Zna li neko od vas kako se krecu plate radnika u poznatijim turistickim agencijama?! Pitam skroz ozbiljno, jer razmisljam o prekvalifikaciji.

Možda je bolje da sačekaš još malo.
...ne znam konkretno kolike su plate, a i to je različito od Agencije do Agencije...mislim da nisu nešto, a i uslovi su sasvim drugačiji i nepovoljniji nego što je bilo ranije.

Ne može mnogo ljudi da živi od samo letnje sezone...zimska je i tako podbacila u poslednjih par godina, ne računajući SAMO par Agencija koje su specijalizovane za istu, a oni imaju i višak radnika, tako da nove ne primaju. Bar ja imam ovakve informacije.

A sam posao u turizmu je koliko lep, toliko i težak i naporan i mora da se bezgranično voli da bi se svi napori podneli.:smile:

Hehe...i ja se tako tešim 8-):roll:

Nego, kakva je ovo kafana, a nema popodnevne kafe?:evil:

Па и није то кафана у оном класичном смислу, ово је више тематски туристички кафе,
где би приче и дружење требало да се врте око путовања, лепих предела и понеке занимљиве причице... 8-)

Па и није то кафана у оном класичном смислу, ово је више тематски туристички кафе,
где би приче и дружење требало да се врте око путовања, лепих предела и понеке занимљиве причице... 8-)

Pa dobro...a najlepše priče su i najslađe uz kaficu i malo slatkiša...:sad:

Ovih dana ću skenirati slike sa svojih najinteresantnijih putovanja, pa ću ih sa zadovoljstvom podeliti sa vama...sad odoh da skuvam kafu...sama !8-):smile:

More...drugu muku ja imam-kako izdrzati tako dug put bez cigareta:D
Jos me kuma motivise"ako ostavis cigarete vodim te u Las Vegas"...tera me da je lazem "pod stare dane":oops:A mozda i bolje da se odreknem vegasa...da ne otkrijem jos jedan porok u sebi:cry:

More...drugu muku ja imam-kako izdrzati tako dug put bez cigareta.

Moja prijateljica je taj problem resila uz pomoc elektricne cigarete. Da, vrti se reklama za to na TV-u. Izgleda kao penkalo. Unutra se stavljaju neki ulosci koji menjaju desetak klasicnih cigareta. Vuces iz toga kao iz prave cigarete, a oko tebe nema dima i neprijatnog mirisa.

Nisam pusac i ne znam da li to zaista moze da zameni ukus prave cigarete, al' ona, kao strastveni pusac, kaze da moze.

Kasnije je cak nastavila da koristi tu elektronsku cigaretu na poslovnim sastancima i uopste na mestima gde nije pozeljno dimiti.

Back