CAFE PUSTOLOV

Moja najbolja drugarica i kuma zivi vec dugo tamo...dolazi svake godine,dopisujemo se 2-3puta dnevno...kao da smo jos uvek klinke iz iste zgrade,sve delimo ! E,ona mi je kupila kartu,i finansira moj odlazak tamo. Idem SAMA(zivela sloboda;-)),prvo u L.A. gde ona zivi, a gde cemo sve skitati-prepustam njoj jer je i ona savrsen organizator za provod! Znam samo da je na listi obavezno Las Vegas(:shock:mozda otkrijem jos neki porok),mada bih ja i u Diznilend...Bicete o svemu detaljno obavestavani !(ili skoro o svemu...:lol:)

Dragi pustolovi pa mi zaista imamo razloga za slavlje kada konacno dobijelo nove pasose , necemo biti najbedniji na granicnim plelazima , jer kad putujete na more autobusom npr Grcka, kod suseda Bugara koji su eto bas"Evropa" i mislite vi ste na redu a ono niodkuda puno Ceha , Slovaka , Madjara masu jer oni imaju pasose sa kod starnicama , univerzalnim a mi jok( pasos drazave koje vise i nema kakva ironija) ......pa cekaj , cekaj srbine jos koji , dan , noc jer tesko se kucaju nasa imena i prezimena za proveru tamo nekom pospanom cariniku......jos jedna smena dojde a ti ti neprodje.......E TO SU PRAVI PUSTOLOVI IZA SEDAM BRDA , SEDAM GORA ETO VAM I MORA ......

Dragi pustolovi pa mi zaista imamo razloga za slavlje kada konacno dobijelo nove pasose , necemo biti najbedniji na granicnim plelazima , jer kad putujete na more autobusom npr Grcka, kod suseda Bugara koji su eto bas"Evropa" i mislite vi ste na redu a ono niodkuda puno Ceha , Slovaka , Madjara masu jer oni imaju pasose sa kod starnicama , univerzalnim a mi jok( pasos drazave koje vise i nema kakva ironija) ......pa cekaj , cekaj srbine jos koji , dan , noc jer tesko se kucaju nasa imena i prezimena za proveru tamo nekom pospanom cariniku......jos jedna smena dojde a ti ti neprodje.......E TO SU PRAVI PUSTOLOVI IZA SEDAM BRDA , SEDAM GORA ETO VAM I MORA ......

Ovde je bas mrtvo...Ne znam gde,pa 'ajd da pitam ovde-u par navrata zaticala sam mail da mi je nalog za ulaz na forum zakljucan,pokusano je sa pogresne lozinke da se pristupi..a onda IP adresa "pocinioca" Sta je tacno IP adresa i sta ona meni znaci u ovakvom obavestenju?:confused:

IP adresa je adresa racunara sa kojeg je pokusan pristup. Pomocu nje se moze "uloviti" pocinilac. Ponekad mozes u Internet browseru umesto http adrese tipa www.nesto.com da ukucas ip adresu nekog racunara. Eto ukratko!
Mozda mozes da se obratis za pomoc administratoru da malo istrazi.

Ovde je bas mrtvo...Ne znam gde,pa 'ajd da pitam ovde-u par navrata zaticala sam mail da mi je nalog za ulaz na forum zakljucan,pokusano je sa pogresne lozinke da se pristupi..a onda IP adresa "pocinioca" Sta je tacno IP adresa i sta ona meni znaci u ovakvom obavestenju?:confused:
... poznajem par osoba kojima su "prijatelji" instalirali msn,skype,pa logikom stvari znaju im i pasword.neki su imali i haos od zivota.ljudi su bolesni u velikom broju i od raznih bolesti....POVREMENO MENJAJTE SHIFRE,CODOVE,PASWORD.......PS.meni se desava,pa sam stavio pasword na grckom jeziku(da mirno spavam).i ne koristiti vise puta isti nick,pasword.....

E sad ti slede psiholoske pripreme, kako preziveti put bez pusenja :sad2:
c020.gif

Cestitam !!.... Informativno , da li neko zna sta se desava sa vizama koje vremenski prelaze perod vazenja nasih pasosa (ako bude do kraja godine ) ili je pasos tako ispunjen da mora da se promeni .
Bas ne bi da ponovo prolazim kroz iste procedure a da ne spominjem evrice ......

Krusevljanko, SRECAN TI PUT !!!

Nadam se da ces se do polaska resiti svog poroka:
acigar.gif
12.gif
bad_boys_20.gif
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

Tako je, posle se priključi klubu bivših džmaronja, gde sam i ja :) A, najgori smo, uživao sam u mukama pušonja zimus dok sam bio u Sloveniji i Nemačkoj - izađu ispred restorana, cvokoću i puše, pošto ne sme unutra da se purnja...

Hey, ovo pišem da ponovim smajlije koje si stavio, odlični su :)

E,pa moje sanse da zapalim u avionu su iste kao i tvoje da zaplivas go(u avionu!).I necu vise da kukam,dobila sam nesto sto nema svaki dan-dakle krocicu hrabro u dan bez pusenja pa kako bude...
c060.gif

Evo pitanja za dobre poznavaoce Grcke, a narocito grckih ostrva.

Postoji li jos neko ostrvo, pored Tasosa, do kojeg trajekt (za ljude i automobile) nije preskup ili jos neko ostrvo, poput Lefkade, na koje se prelazi preko mosta?

Ovo pitam iz razloga sto bih voleo da vidim jos po neko grcko ostrvo, do kojeg bih stigao svojim kolima, a da pritom ne dam blizu 200 evra samo za trajekt do tamo i nazad (kao sto je npr. slucaj sa Skijatosom).

Krusevljanko, evo predloga: kad udjes u avion na sav glas reci "Merhaba"; ako ti ko odgovori, bezi napolje koliko te noge nose i cekaj sledeci let (ovako je Muju posle 11. septembra majka ucila kako bezbedno da stigne u Ameriku); a ako ti niko ne odgovori, Alkaidovaca nema, dakle, bezbedna si i mozes fino da se smestis i opustis; zatim, sacekaj da se avion nadje iznad Atlantika, a onda trk do toaleta, pa tamo krisom izpurnjaj malo; cak i da te uhvate, sta ti mogu? da te izbace je nemoguce.

4hba7gi.gif
smoke-3-2.gif
2zqdf8w.gif
127fs698873.gif
145fs63704.gif

A ako ti se ova ideja cini previse riskantnom, ti cigarete zameni vincem:
oregonian_winesmiley.gif
Taj recept je Nada Topcagic odavno isprobala. Ubije se ko niko i spava sve do Amerike, Australije ili vec doklen treba.

Poslednja izmena:
Uopšte nisam u toku, pa da pitam. U vezi tih novih pasoša- do kada važe stari? Ja sam nov pasoš vadila u septembru. Išla bih negde za leto, na kraće, i početkom zime, akobogda :worth: na nešto malo duže.
VesnaKs, čestitam na vizi! Super su ti destinacije. Ja nisam nešto u fazonu kockanja, ali volela bih da odem u Las Vegas i da me tamo venča Elvis Prisli. Znam da je kič najgori, ali mi je to oduvek bio trip. :grin:

Back