CAFE PUSTOLOV

Pitam se da li je pomracenje meseca krivo za konflikte na mnogim temama foruma..?:confused:
Salim se,znam da nije...uvazavanje i respektovanje tudjeg misljenja je jedna od stvari koje se najteze(cesto nikada)uce..I u stvarnom zivotu,a kamo li ovde-gde smo,u glavnom,N.N.osobe jedni drugima,pa bi da se pokazemo kako smo pametni,nacitani,iskusni,sposobni,lepi....Nista neobicno...ljudska posla !8)

Vesna u pravu si ,ali hteo ne hteo zblizis se sa pojedinim ljudima, citas njihove komentare pa i razvesele te.Mislim da ce nam mnogi ljudi faliti ili bolje receno fale npr. Code, Galini, Pajamaca..:confused:

Drugaciji ali lep pogotovu kad si zaljubljen. Nekad mi nedostaje Beogradska vreva i prijatelji ali se snalazim. Sve im svoje i dobre i lose strane, ali necu da se zalim. Divno je, pogotovu u prolece i leti.

Verujem da ti je divno :)
Da li bi mogla da me posavetujes....koje mesto bi bilo najlepse i najromanticnije za odmor, na Lefkadi ? Ili mozda najblize ovim ocaravajuce tirkiznim uvalama :D

hmmm....a koliko dana mi je dovoljno za Rim?
4, 5, 6, 7?
ali podrazumevam jak tempo, celodnevni obilasci i nema odmora dok traje obnova :)

Bila sam u Italiji nedavno,i posetila sam naravno i Rim.

Suvisno je da kazem da je grad prelep...a za sam obilazak uz tempo koji si pomenuo 4 dana je dovoljno.

Lepo se provedi :p

Ukoliko ne možete da nađete zajednički jezik sa koleginicom, onda se zapitajte prvo šta je to što može u vama biti problem, a onda posegnite za prijavom.

Sad neka me popljuju da se uvlačim, ali Strela je ODLIČAN moderator. Ima takta, i drži se SUŠTINE, a ne nekih sitnica, jer SVAKOM od nas dođe ŽUTA MINUTA.
Najlakše je banovati kvalitetne članove zbog sitnica, kao što to radi Jomini ....(npr. Galini-ja).

I to banovati DOŽIVOTNO, kao da je ratni zločinac !!??

Ponaša se kao da mi je TATA kupio forum. Ne mogu da poverujem i ne shvatam ZAŠTO ga trpite .....???

NEDOSTAJE mi Pajamaca, ali Strela je ODLIČNA !

Emma-to ti je dobra ideja,ta Svadjaonica.Ali nije tu interesantno...U ovom viruelnom svetu,ma kako mislili da mozemo da prikazemo sebe po svojoj volji,ipak osnova karaktera dodje do izrazaja...8)

Zasto nijedna tema ne moze da prodje bez svadje? Sto ne otvorite temu SVADJAONICA pa kome dodje zuta minuta neka se svadja koliko hoce. :)

MIIISLIM STVAAAARNO !

Ovde bi trebali da razglabamo o LEPIM stvarima. Za mene su putovanja najvažnija stvar u životu, lepša čak i od seksa !?
Kome je do svađe ima podforum Politika, pa do mile volje ...

MADA....kad bolje razmislim ....ja NISAM moralno kvalifikovan da tako nešto predložim, pošto priznajem da sam velika svađalica .....

Hvala ti Tamigo,
upamticu naziv grada, za bazu,
a svakako nista bez nekog prevoznog sredstva posto volim puno da istrazujem :D

Sad sam se setila, meni je jos romanticnije mesto Geni, otprilike preko puta Nidrija, na onom repicu, pogledaj na mapi. Cesto odem tamo leti, predvece, jednostavno je predivno.

Recimo ovo mesto je meni odlicno
http://www.seaside-lefkada.com/spip.php?rubrique4
zatim ima:
http://www.lantisworld.com/villamahera.htm
http://www.genigarden.com/english/index2.htm
http://www.nefelivilla.gr/english.htm
http://www.vlihobay.com/villa-maria.htm
http://www.cleopatra-beach.gr/campaings.php

Proceprkaj jos malo po internetu

Prilozi

• map.gif
    map.gif
    15,2 KB · Pregleda: 10
Ma Galini, E, da, ...ponesi i temu Krit...
Putnice, do sada sam bar o tebi i onome što si pisala imao korektno mišljenje, ali pozivanje forumaša da odu sa ovog i pređu na neki drugi Forum, pokazuje da nisi ništa bolja od onih separatista što pobegoše! Nisu oni pobegli zbog mene, Moderatorke ili ne znam koga drugog, već zato što su smatrali da im je povređena SUJETA! Ma nije valjda! SVAKO ima pravo na drugačije mišljenje i to se NIKOME ne može osporiti! Forum je javan i pripada svakome! On je SVAČIJI i NIČIJI! E sad, svako onaj koji smatra da sve one forumaše koji drugačije razmišljaju od njih samih, treba tužakati iza leđa kod Moderatora i tražiti da se pošalju u "magareću klupu" samo zato što imaju svoje mišljenje koje se oponira njihovom, takvime ne da nije mesto na Forumu nego im nije mesto ni na ulici!

Prema tome, SVI VI koji pobegoste na drugi Forum i koji pozivate, bez trunke stida, i druge forumaše da odu vašim stopama, ja stvarno ne znam šta VI onda uopšte tražite na Forumu Krstarice! I da malo karikiram, da sam ja vlasnik kuće, sigurno ne bih dozvolio da mi je podstanar podriva i ruši!

Što se tiče Galinija žao mi je što je banovan i što se sve to tako završilo, a što se Pajamace tiče, DRAGO mi je da više nije Moderator na ovom Forumu, jer ni malo nije bila objektivna a i svrstala se u istu korpu sa onim separatistima! Dok je ona bila tu, oni su radili šta su hteli! Kako ona ode, muke nastadoše!

I ko što reče Phantom der Nacht... Strela je ODLIČAN Moderator i ima MOJU PUNU PODRŠKU!

Toliko od mene!

Poslednja izmena od moderatora:
Pozdrav i tebi DekiM :lol: !
Ja nisam izbegla i nemam potrebe, ima me i ovde i tamo, a tako ce biti i ubuduce. ! Svoje prisustvo opravdavam jedino pisanjem o lepim putovanjima . Galini je banovan pa sam mu zbog toga predlozila "izbeglistvo".

Volela bih da nam se pridruzis nekim tvojim lepim putopisom :P.

Putnice, do sada sam bar o tebi i onome što si pisala imao korektno mišljenje, ali pozivanje forumaša da odu sa ovog i pređu na neki drugi Forum, pokazuje da nisi ništa bolja od onih separatista što pobegoše! Nisu oni pobegli zbog mene, Moderatorke ili ne znam koga drugog, već zato što su smatrali da im je povređena SUJETA! Ma nije valjda! SVAKO ima pravo na drugačije mišljenje i to se NIKOME ne može osporiti! Forum je javan i pripada svakome! On je SVAČIJI i NIČIJI! E sad, svako onaj koji smatra da sve one forumaše koji drugačije razmišljaju od njih samih, treba tužakati iza leđa kod Moderatora i tražiti da se pošalju u "magareću klupu" samo zato što imaju svoje mišljenje koje se oponira njihovom, takvime ne da nije mesto na Forumu nego im nije mesto ni na ulici!

Prema tome, SVI VI koji pobegoste na drugi Forum i koji pozivate, bez trunke stida, i druge forumaše da odu vašim stopama, ja stvarno ne znam šta VI onda uopšte tražite na Forumu Krstarice! I da malo karikiram, da sam ja vlasnik kuće, sigurno ne bih dozvolio da mi je podstanar podriva i ruši!

Što se tiče Galinija žao mi je što je banovan i što se sve to tako završilo, a što se Pajamace tiče, DRAGO mi je da više nije Moderator na ovom Forumu, jer ni malo nije bila objektivna a i svrstala se u istu korpu sa onim separatistima! Dok je ona bila tu, oni su radili šta su hteli! Kako ona ode, muke nastadoše!

I ko što reče Phantom der Nacht... Strela je ODLIČAN Moderator i ima MOJU PUNU PODRŠKU!

Toliko od mene!

Nece biti.... ljudi su se bas fino druzili na temi Tasos... a onda si se pojavio niodkuda i napao Mirarbi. Procitaj svoje postove, provociras, solis pamet, ironican si... a o Tasosu nisu dve reci rekao! Pa sta si trazio onda na toj temi?! Lecis komplekse?
Tacno je da su Tasosovci pobegli zbog tebe, ljudi se lepo sklonili jer ne zele sa tobom da polemisu. A onda si se i tamo registrovao pod istim nickom i avatarom i odmah poceo da pljujes i vredjas. Kakav si ti to covek?

Sad sam se setila, meni je jos romanticnije mesto Geni, otprilike preko puta Nidrija, na onom repicu, pogledaj na mapi. Cesto odem tamo leti, predvece, jednostavno je predivno.

Mogu ti reci da mi se jako dopalo ovo mestasce a i blizina maslinjaka.
Puno ti hvala, mozda vec ove godine odaberem za odmor Lefkadu :super:

Proslo leto sam planirala Paxos, ali mi se nisu dopali uslovi rezervacije,
naime, trazili su da se uplati ceo iznos, mozda dva meseca unapred,
da li to inace vazi za Grcku, ako znas ?

Back