CAFE PUSTOLOV

:heart: Срећан вам дан заљубљених! :heart:

30688772ao8.png

samo da vas prebrojim!

pa o kakvim sad cigaretama pricate?

auuuu....ovo se pretvori u pravu kafanu!

gazda spricer vamo, pa da pojasnim kod druge litre kako sam se proveo u Milanu :mrgreen:

Pitam se da li ce nova situacija koja dolazi zbog Kosova uticati na moj put u L.A.?-zbog vize...:(Rodih se u velikoj drzavi,a sahranice me verovatno u cucecem polozaju jer ce nam zemlja biti tolika da ni za groblja nece biti mesta:confused:)al'-mozda sam sebicna-nesto me briga za sve to...prodje pola zivota u grcu,uskracenjima zbog svih tih promena...:x

Ne bi trebalo da imaš problem oko viza. Davali su nam vize i dok su nas bombardovali, doduše u Budimpešti. Koga oni hoće da prime primiće, ne boj se.

Što se tiče grča i uskraćivanja, pošto nekako iz tvojih postova mislim da smo vršnjakinje, naša generacija je barem imala jedan lep period, proputovali smo svet.
Meni je žao ove današnje omladine što nemaju para za voznu kartu do Beograda ....Iskreno !

Joj, jogurt sa vocem i medom :-o, a na ogradi kafica dvogled i gledas na plazu :-). Jedino sto se i pcelicama i osicama jogurt mnogo dopada, ali ni one nam nisu pokvarile uzitak !
Blago tebi Vesna, bas imas cemu da se radujes :razz:.

Ова тема је отворена да би форумаши имали једно место за окупљање и необавезну дискусију,
међутим, синоћ је ова тема од Мирарби, злоупотребљена у сасвим другачије сврхе.

Форумашица Мирарби, данима ми пише маратонске пп-ове, на које сам стрпљиво одговарла,
са жалбама и притужбама на друге форумаше, а посебно на Декија, чији је постови посебно
иритирају.

Овде неки изгледа не схватају да је форум место за изражавање различитих ставова и
мишљења, а свако другачије мишљење доживљавају као атак на своју личност!

Мирарби је на више места, противно Правилнику Крстарице, објавила пп који је добила од Декија,
уз сасвим непримерен коментар. Затим је и мени упутила један непристојан и безобразан пп и
најзад је издејствовала картон. То је узгред буди речено први и једини картон који сам (нерадо)
доделила.

П.С. ГСМ доктор, је банован на пдф Политика.

...Мирарби је на више места, противно Правилнику Крстарице, објавила пп који је добила од Декија, уз сасвим непримерен коментар. Затим је и мени упутила један непристојан и безобразан пп и најзад је издејствовала картон...
Bravo za Moderatorku! :super:

Back