Dobar dan, svima!
Da se predstavim: macor, 2 macke(mlade), 6 macica starih 2,5 meseca i 3 stara mesec dana.
Hmmm.... Mozete zamisliti u kakvom sam stanju, kada sam juce otisla na net i ukucala: BUVE...!!!
Moje iskustvo: Bubi prasak, pa nakon 2 sata cetkanje iznad novina, kako bi se iscetkale omamljene buve, (novine odmah spaliti)!, a zatim, vlaznom krpom obrisati maceci svet. Rezultati: tek poneka buvica, sto je opet, veliko olaksanje, ali ne zadugo...jer jajasca nisu unistena. Inace najvise se nalaze na travi, u prasini, na podu i mestu boravka zivotinja.
Juce sam velike macice i macka tretirala front line sprejom, a male macice i macke, ponovo bubi praskom.
Je l treba da kazem da sam bila posebno ushicena kada sam sinoc videla buve kako skacu po posteljini, u kupatilu...?!
Danas sam kupila Tyrax. Kada usisam prostorije u kuci, kako bih pokupila jajasca i sl, prebrisacu podove, i naspricati ih Tyrax-om, pa cemo videti... Posteljina naravno i garderoba ide na iskuvavanje...
Sutra putujem, valjda cu uspeti sve da postignem, a moracu, ako ne zelim da visim sa plafona kada se vratim i udem u kucu...
Ima li neko mozda, eventualno jos koju sugestiju?
I da ... STERILIZACIJA zenske populacije, pod obavezno.
Pozdrav svima, drago mi je da sam naisla na ovj forum, vasa iskustva su mi puno pomogla!