storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Била двапут у новом делу Поморја, прошле и претпрошле године. Шта вас занима? (Да не пишем преопширно, то нико не чита)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako idete u diskoteke ponesite samo ono shto moze stati u dzepowe, jer dizhu tashne...... a u hotelu Black Sea ljudi u sobe ubacuju polomnjene stwari i trazhe pare za shtetu koju (ni)ste napravili. Zato swima Oprez!!!!!!
Hvala puno, tako je otprilike bilo i prošle godine...Vratio sam se iz Bugarske (Suncev Breg) u ponedeljak i cene su blago povecane u odnosu na 2006 kada sam prosli put bio. Domace pivo u diskoteci je 4 leva, strano 5, tekila 2 (za vreme happy hour-a dobijes dve), casa viskija je 4. Ulaz u diskoteke je 5 leva, klopa po restoranima je od 10 leva pa na gore, zavisi gde, i pice po kaficima preko dana je oko 2 leva. Inace 1 euro je 1,91 do 1,95 leva i novac razmenjuj samo u hotelu.
Nocni zivot u Pomorju???Tamo posle 23 h cujes samo galebove.A sto se meduza tice njih imas posle 15-20 jula,pre toga ne.
2004 smo letovali u S.Bregu,a jedan dan smo otisli do Pomorja.Meni se to nista nije dopalo,selendra...samo je sve bilo mnogo jeftinije nego u S.Bregu.Mozda je do sada sve postalo bolje?!