BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi PLATITE neki dinar VIŠE i izaberite Varni i njenu okolinu (sam grad, Sveti Konstantin, Čajku, Zlatne Pjaske ili još neki dinar pa i Albenu i nećete pogrešiti sigurno.
1999.-2004. sam letovao svake godine na potezu Varna - Zlatni Pjacsci a 3 puta za redom kod istog gazde, u sopostvenoj režiji, na Svetom Konstantinu, čije plaže nose Plavu zastavicu, i svaki put je bilo neponovljivo i izuzetno. E sad što je to malo drugačija priča od Mediteranske regije to je nešto drugo.
Što se tiče vremena na Crnom moru to je sad lutrija ali svake godine sam uspeo da se zeznem i "izgorim kao kombajner" bar na dva dana.
Svaki put sam letovao u sopstvenoj režiji i putovao vozom.
E to je bilo do pre 4 godine, ali kako sam čuo stvari se nisu mnogo promenile, sem viza naravno.

POZDRAV!

U potpunosti se slazem s tobom . Bolje da sam sedeo kod kuce i kupao se u znoju nego sto sam isao u Bugarsku. Sve ti je jeftino ..ali moras da izabres ---> jel ides na more da uzivas i lepo se provedes ili ides da krkas i obuces se fush robom ?!?!??!

Nikad vise u Bugarsku .... ove godine pravac Grcka

Naravno..
U pitanju je samo koliko novca u datom trenutku imaš..
Meni je ove godine porastao standard i naravno umesto
Bugarske biće Španija..
Grčka mi je nekako previše blizu..

Naravno da je novac merilo kvaliteta, ali ako se lepo organiyuje i promišljeno (ne škrto) troši imate pun pogodak. Recimo da me je u proseku koštalo oko 250 evra za 14-16 dana, e sad prevoz nisam plaćao jer radim na železnici pa za 7 din dobijem set besplatnih karat za celu Evropu ako hoću tj. mogu). Za taj novac je bilo i provoda i diskoteka i obilaska ostalih turističkih mesta i istorijskih spomenika i večera i extra restoranima.
E sad pošteno rečeno od kada sam se oženi i dobio klinca tj. tadnje dve godine umesto avgusta u Bugarskoj letujem u semptebru u Grčkoj za otprilike iste pare po čoveku, malo skromnije ali egsotičnije.
POZDRAV!

Znam, znam za vreme :) nego htedoh reci ako je i ovde krajem juna toplo, onda je i tamo.
E a za vize nazalost nisam mnogo od pomoci, jer prosle god nisam bila, a 2006 nije bila potrebna.
Raspitaj se ovde...mada cujem da ima agencija koje rade samo prevoz i vize, pa mozda rade i samo vize..treba videti.
Ne znam koliko je ostro ove god, a prosle su cak ljudi preko neta rezervisali smestaje kod Bugara pa dobili pozivno pismo i tako vizu, a isli u dr. smestaj..
Ako saznas sta, javi obavezno, posebno sto ides krajem juna pa da cujem utiske i detalje oko vize i puta, jer ja najverovatnije idem u avgustu :D
Pozz!

EEJJJJ supice,pa ako paniras da budes u nesebaru u avgustu,mogli bi da udpostvaimo neki kontakt,jer ja idem tamo 26.jula,mogli bi da se druzimo,da setamo goli po mesecini,da te mazem mlekom da mi ne izgoris i tako :)... obezbedio sam smestaj,tu je bio moj drug pre dve godine tako da sada ide nas osmoro(4 kvartire) i rezervisali smo ceo sprat.. pisi mi pa mozda padne neka poslovno-tehnicka saradnja!:D

Ljudi, sto se tice hotela sunset, nesto ne mogu da se setim njega, iako sam obilazio sve hotele kada sam bio tamo!
Bio sam U Kotvi i tamo je fantasticno! Nedaleko od Starog grada Nesebara a nalazi se u Suncevom bregu, usluga, hotel, klopa sve je super

Svaka preporuka sto se tice tog hotela i Suncevog brega!!!

NEUPOREDIVO LEPSE NEGO BILO GDE U CRNOJ GORI

Da li neko zna nesto u vezi privatnog Smestaja u NESSEBARU, ali van agencija, tipa odes tamo, nadjes neki smestaj i slicno. Isao sam na neke sajtove ima raznoraznih stvari i ponuda i uglavnom su u proseku jeftiniji od agencija za po cak 40EURA. A sad verovatno je jos jeftinije kada trazis na licu mesta pa me interesuje da li neko nesto zna o tome....
hvala

Ja imam broj od jednog coveka kod koga smo odseli 2004. godine. Agencija nam je tada uzimala 100 evra, a on je 50 dobijao od njih pa ti vidi. Covek je gostoljubiv i cim smo stigli nas je pocastio sa rakijom ;), a tokom 10 dana dok smo tamo bili nije pravio probleme. Javi se za detalje preko privatne poruke ili preko maila. gogabres@hotmail.com.

JA IMAM JEDNO PITANJE ZA ONE KOJI SU BILI NEKAD U NESEBARU U DRUGOJ POLOVINI AVGUSTA....
interesuje me kakav je nocni provod? Koliko ima turista u tom periodu?
Ja ove godine hocu da idem od 20.08.-30.08. pa me iteresuje kakva su vasa iskustva.
Ja sam bio 2004. al sam ostao do 10.08. i bilo je jos relativno dobro.

... Vodi računa da će ti trebati rezervacija od hotela, ili neko garantno pismo, da bi dobio vizu.

Прошле године у време летњих месеци давали су визе без икаквих позивних писама, ваучера и слично. Само попуњен захтев са назнаком летовање...

Bio sam u Bugarskoj jednom, i neka hvala, više ne.
Meni je ciganija, ali najgora. Jeste jeftino, ali ništa više od toga.
Bolje za te pare na Ohrid.
Prava seljanija, seljanija, samo gledaju da te izvaćare i pokradu i to na najgori mogući način.

Bas tako!
Ljudi Mediteran je Mediteran, i taj miris mora, borova,...palme...to po meni nema alternativu i vredi svakog evra!....ja vise nikad u Bugarsku

1. Zanima me kakav je hotel Ivana Palace**** Suncev Breg?
2.Da li je daleko od centra grada?
3.Da li su diskoteke u gradu daleko jedna od druge?
4.Kakva se muzika pusta u tom Lazuru?
5.Iskustva sa agencijom Conte?
6.Koliko dugo se putuje do Suncevog Brega?
7.Koje pivo je najbolje(domace) i cene i cena Hajnikena?
8.Da li su se cene drasticno promenile u odnosu na proslu godinu i da li su se uopste menjale?
9.Gde je najbolja hrana?
10.e da! Koliko su kur*e i kakve su?
MOLIM VAS POMOZITE MI I ODGOVORITE MI NA OVA PITANJA JER MI JE POMOC POTREBNA!!! xaxaxa

Back