nekoliko zadnjih godina porodično idemo kilima u BG, Nesebar, Pomorje, Sozopol i tri puta Kiten. Smeštaj nalazimo tamo, po princiou od kuće do kuće (prvo ošacujemo kuću spolja) pa onda uđemo da pogledamo, To ustvari i nisu kuće već mali hoteki sa po tri sptata i max 15 soba. Smeštaj je izuzetan (mislim ima gorih, boljih teško, jer mi smo konformisti u tom pogledu) . Zašto BG?
Zato što nas četvoro (muž, deca i ja) odmor doživljavamo kao vreme kada se zaista odmaramo na način koji nam odgovara -znači na plaži od 8 ujutru do 8 uveče, odlazak na ručak u restorančiće na plaži (stvari naravno ostaju na plaži i nikad ništa nij falilo), sedenje u kafićima na plaži , sladoledi, vodeni svet i ostale razonode deci. Nije nam namera da letujemo sa 400e, puknemo ukupno sa sve putom smeštajem ishranom u restoranima, pićem, sladoledima,palačinkama, (a ješni smo i pišni što bi se reklo, deca su 13 i 11 god, znači to su četri odrase osobe), akva parkom, svim onim mamiparama uveče za decu ode br duplo više od toga, međutim za Grčku bi nam trebalo najmanje 3000 evra z atakav način letovanja.
O C.Gori i Hrvatskoj ne razmišljamo jer se tamo ne osećamo prijatno (inače nekada sam kao dete 10 god letovala u Dubrovniku, pa onda silne god u Grčkoj).
More ne miriše kao u Dalmaciji (ali i na Peloponezu ne miriše tako), smeštaj je mnogo bolji od onog akoji naše agencije nude za Grčku, a sa 1000 evra priuštite 15 dan punog odmora četvoročlanoj porodici.