BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Била двапут у новом делу Поморја, прошле и претпрошле године. Шта вас занима? (Да не пишем преопширно, то нико не чита)

Медузе су проблем. Оба пута их је било и то баш, баш пуно. Колико знам, нико се није жалио на опекотине од њих, али понекад се није могло пливати од тих љигавих створова.:neutral: А прошле године је у мору било неких инсеката, мени су личили на стоноге, и прилично је било непријатно купати се у мору због њих и медуза. Било је дана кад нисам ни улазила у воду.:confused:

Цене су класичне бугарске, мислим да је као у Несебру, нешто скупље, а нешто јефтиније, а смештај, бар онај у ком сам ја била, изузетно коректан, нов, солидно опремљен. То им је најсветлија тачка.

Место је у изградњи, градилишта на све стране, па и на плажи. То причам за нови део.

Аквапарк је ваљда онај у Сунчевом брегу? Не знам, нисам ишла, али од Поморја имаш једно 40 минута вожње до Несебра, па рачунај. Исто толико је далеко од Бургаса, таман је на средини између та два града.

Ako idete u diskoteke ponesite samo ono shto moze stati u dzepowe, jer dizhu tashne...... a u hotelu Black Sea ljudi u sobe ubacuju polomnjene stwari i trazhe pare za shtetu koju (ni)ste napravili. Zato swima Oprez!!!!!!

Ja sam bio u junu u Lazuru i nisu mi ništa digli. Doduše, tašnu nemam,a imam 100 kg, pa sam bio pretežak za podizanje... Nisi morao da zbog ovog otvaraš posebnu temu, kad imaš forum Bugarska, tako da će ti verovatno moderatori premestiti...

Ako idete u diskoteke ponesite samo ono shto moze stati u dzepowe, jer dizhu tashne...... a u hotelu Black Sea ljudi u sobe ubacuju polomnjene stwari i trazhe pare za shtetu koju (ni)ste napravili. Zato swima Oprez!!!!!!

Хвала на информацији, али није било потребе за новом темом. ;)

Vratio sam se iz Bugarske (Suncev Breg) u ponedeljak i cene su blago povecane u odnosu na 2006 kada sam prosli put bio. Domace pivo u diskoteci je 4 leva, strano 5, tekila 2 (za vreme happy hour-a dobijes dve), casa viskija je 4. Ulaz u diskoteke je 5 leva, klopa po restoranima je od 10 leva pa na gore, zavisi gde, i pice po kaficima preko dana je oko 2 leva. Inace 1 euro je 1,91 do 1,95 leva i novac razmenjuj samo u hotelu.

Vratio sam se iz Bugarske (Suncev Breg) u ponedeljak i cene su blago povecane u odnosu na 2006 kada sam prosli put bio. Domace pivo u diskoteci je 4 leva, strano 5, tekila 2 (za vreme happy hour-a dobijes dve), casa viskija je 4. Ulaz u diskoteke je 5 leva, klopa po restoranima je od 10 leva pa na gore, zavisi gde, i pice po kaficima preko dana je oko 2 leva. Inace 1 euro je 1,91 do 1,95 leva i novac razmenjuj samo u hotelu.
Hvala puno, tako je otprilike bilo i prošle godine...

Bila sam pre 4 godine,tada je jos uvek bilo u izgradnji.
Bilo je i jaaako jeftino,za nase standarde.
More je....pa kao jezero,grozne boje(a kakvo bi bilo Crno more),puno meduza,
niko se i ne kupa zbog njih...moju drugaricu su 2 opekle odmah prvi dan.
Nocni zivot je jedino sto to mesto moze da pruzi,
ali mislim da nije svima to poenta letovanja.
Palmi nema....ma najgore mesto na moru u kojem sam letovala.

2004 smo letovali u S.Bregu,a jedan dan smo otisli do Pomorja.Meni se to nista nije dopalo,selendra...samo je sve bilo mnogo jeftinije nego u S.Bregu.Mozda je do sada sve postalo bolje?!

Vratio sam se iz Bugarske pre par dana,

Evo par slicica iz Sozopola,

Sozopol_stari_grad_23.jpg

Sozopol_vetrenjaca_14.jpg

I Nesebra,

023.htm

Nesebar_stari_grad.jpg

Nesebar_plaza.jpg

Cela galerija je na linku,
Sozopol
i
Nesebar

Ma ljudi, bio sam po prvi put u Bugarskoj i to u 7.2008. i mogu reci posle Crne Gore, Grcke, Spanije, Turske i Tunisa, za te pare nigde nije bolje. Inace bio sam u Kranevu. Svi idu u Nesebar i pun je Srba. Gore severnije dolaze samo Rusi (Ruskinje) i to neke studentske ekskurzije. Bio sam porodicno i bilo je super, ako koga zanimaju pojedinosti pitajte.

Back