ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
ti uključuj google, ja ću mozak
Упоређиваћеш цене на бугарском приморју искључиво снагом свог ума?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ti uključuj google, ja ću mozak
Nije ti Bugarska kao Grčka. I mi jednom hteli da "promenimo" i otišli kolima pa ćemo kao naći smeštaj na licu mesta. To nam je bilo najgore letovanje u životu.Pitanje za donamilevu ako je još uvek aktivna na ovoj temi i ako je i dalje redovni posetilac Kitena.
Planiram ove godine porodično u Kiten (dvoje odraslih i dete 3,5 godina).Odlučila sam se za njega na osnovu tvojih preporuka i još par roditelja koji su jako zadovoljni.
Išli bi početkom jula, što da malo promenimo posle tri godine u grčkoj, što da opuštenije letujemo, pa me prevashodno interusuje dali su cene veće u odnosu na tvoje informacije od pre par godina.
Smestaj bi tražili na licu mesta (nadam se da u ovom periodu to neće biti problem), porodični hotel što bliži atliman plaži. Da li imaš preporuku za neki ili bar ulicu u kojoj bi po dolasku bilo poželjno tražiti.
Smeštaj se teško nalazi na licu mesta, ako baš želiš, makar rezerviši nešto preko interneta.
Pitanje za donamilevu ako je još uvek aktivna na ovoj temi i ako je i dalje redovni posetilac Kitena.
Planiram ove godine porodično u Kiten (dvoje odraslih i dete 3,5 godina).Odlučila sam se za njega na osnovu tvojih preporuka i još par roditelja koji su jako zadovoljni.
Išli bi početkom jula, što da malo promenimo posle tri godine u grčkoj, što da opuštenije letujemo, pa me prevashodno interusuje dali su cene veće u odnosu na tvoje informacije od pre par godina.
Smestaj bi tražili na licu mesta (nadam se da u ovom periodu to neće biti problem), porodični hotel što bliži atliman plaži. Da li imaš preporuku za neki ili bar ulicu u kojoj bi po dolasku bilo poželjno tražiti.
Nisu,nažalost.Evo počinjem pomalo da cunjam i razgledam.
Ah skijanje, jedva čekam da ovo dete malo poraste, da i ono stane na skije pa da ponovo krenem i na prava zimovanja. Za sada samo po neki dan na Torniku, on mi je najbliži.
U bg, tj. Banskom sam poslednji put bila čini mi se 2009 ili 10.
I za skijališta sam bila iznenađena, staze su bile više nego odlične i organizacija uopšte. Mana je jedino bila nedostatak još jedne gondole da se ne stvaraju onoliki redovi ujutru. Planirano je postavljanje još jedne, da li su sproveli to u delo?
Uh ... 2e voda.! Ako tako nastave da dižu cene iz godine u godinu, džaba im smeštaj.
Pre 5 godina se ne sećam cena na stazi, ali vecera posle skijanja u tavernama itekako. Hrana fenomenalna, a sve redno od rakijice, pa preko čorbice, toplih lepinjica sa belim lukom i kačkavaljom, glavnog jela i vinca ili pivca ko sta voli, pa i deserta ako ti ima gde stati i opet ne možeš potrošiti 10e.
Da li je neko letovao u Bugarskoj i kakva su Vam iskustva. Molim Vas za savet, jer planiram sa porodicom tamo da letujem, a ne znam jos ni u kom mestu.