ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
ti uključuj google, ja ću mozak
Упоређиваћеш цене на бугарском приморју искључиво снагом свог ума?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti uključuj google, ja ću mozak

Srbije!Nije ti Bugarska kao Grčka. I mi jednom hteli da "promenimo" i otišli kolima pa ćemo kao naći smeštaj na licu mesta. To nam je bilo najgore letovanje u životu.Pitanje za donamilevu ako je još uvek aktivna na ovoj temi i ako je i dalje redovni posetilac Kitena.
Planiram ove godine porodično u Kiten (dvoje odraslih i dete 3,5 godina).Odlučila sam se za njega na osnovu tvojih preporuka i još par roditelja koji su jako zadovoljni.
Išli bi početkom jula, što da malo promenimo posle tri godine u grčkoj, što da opuštenije letujemo, pa me prevashodno interusuje dali su cene veće u odnosu na tvoje informacije od pre par godina.
Smestaj bi tražili na licu mesta (nadam se da u ovom periodu to neće biti problem), porodični hotel što bliži atliman plaži. Da li imaš preporuku za neki ili bar ulicu u kojoj bi po dolasku bilo poželjno tražiti.
Smeštaj se teško nalazi na licu mesta, ako baš želiš, makar rezerviši nešto preko interneta.

crnog mora (aqva park i ostale zezaliceza decu kojih u bg zaista ima puno).Pitanje za donamilevu ako je još uvek aktivna na ovoj temi i ako je i dalje redovni posetilac Kitena.
Planiram ove godine porodično u Kiten (dvoje odraslih i dete 3,5 godina).Odlučila sam se za njega na osnovu tvojih preporuka i još par roditelja koji su jako zadovoljni.
Išli bi početkom jula, što da malo promenimo posle tri godine u grčkoj, što da opuštenije letujemo, pa me prevashodno interusuje dali su cene veće u odnosu na tvoje informacije od pre par godina.
Smestaj bi tražili na licu mesta (nadam se da u ovom periodu to neće biti problem), porodični hotel što bliži atliman plaži. Da li imaš preporuku za neki ili bar ulicu u kojoj bi po dolasku bilo poželjno tražiti.

Nisu,nažalost.Evo počinjem pomalo da cunjam i razgledam.
Ah skijanje, jedva čekam da ovo dete malo poraste, da i ono stane na skije pa da ponovo krenem i na prava zimovanja. Za sada samo po neki dan na Torniku, on mi je najbliži.
U bg, tj. Banskom sam poslednji put bila čini mi se 2009 ili 10.
I za skijališta sam bila iznenađena, staze su bile više nego odlične i organizacija uopšte. Mana je jedino bila nedostatak još jedne gondole da se ne stvaraju onoliki redovi ujutru. Planirano je postavljanje još jedne, da li su sproveli to u delo?

Uh ... 2e voda.! Ako tako nastave da dižu cene iz godine u godinu, džaba im smeštaj.
Pre 5 godina se ne sećam cena na stazi, ali vecera posle skijanja u tavernama itekako. Hrana fenomenalna, a sve redno od rakijice, pa preko čorbice, toplih lepinjica sa belim lukom i kačkavaljom, glavnog jela i vinca ili pivca ko sta voli, pa i deserta ako ti ima gde stati i opet ne možeš potrošiti 10e.

Da li je neko letovao u Bugarskoj i kakva su Vam iskustva. Molim Vas za savet, jer planiram sa porodicom tamo da letujem, a ne znam jos ni u kom mestu.