X
xxxoooxxx
Gost
Da li je neko letovao u Bugarskoj i kakva su Vam iskustva. Molim Vas za savet, jer planiram sa porodicom tamo da letujem, a ne znam jos ni u kom mestu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lola_bgd:Onaj gost gore sam ja
A sto se tice hotela Balkan, ako nisi jos uvek uplatila, savetovala bih ti da biras nesto drugo. quote]
Znam da si ti ONA gore. A ja jos nisam UPLATIO.![]()
Danas nameravam. Verujem da je hotel strava&uzas, ali jednostavno nemamo para za bolje. Socijala, sta ces. :wink:
Ali, ako e-v-e-n-t-u-a-l-n-o odlucimo da odsednemo u nekom boljem hotelu, na primer u Continentalu (isto sa 2*)...kakav je on??
Mi smo letovali 2000. u Suncevom Bregu, tj. u Hotelu "Kontinental". Tada je ceo hotel bio sa dve **, a sada su ga valjda podelili na deo sa dve ** i tri ***.Anonymous:Ali, ako e-v-e-n-t-u-a-l-n-o odlucimo da odsednemo u nekom boljem hotelu, na primer u Continentalu (isto sa 2*)...kakav je on??
Zivka:Anonymous:Plaza u S.Bregu je odlicna, ali mi smo se za 7 dana okupali samo dva puta i to samo do bova. Svih ostalih dana je bila crvena zastavica kada nije dozvoljeno kupanje. Nismo doziveli zelenu zastavicu (kupanje bez ogranicenja), iako smo isli pocetkom avgusta meseca.
pomno pratim sve postove posto sam isto zainteresovana za bugarsku i hvala svima na ovako iscrpnim podacima![]()
ZBOG CEGA nije bilo dozvoljeno kupanje ??
da li je to uopste cesta "praksa" :?
Planer:Lola, citao sam komentare ljudi koji su bili u Balkanu. Znaci, uzas!! Ono, ne rade vrata od kupatila, namestaj od pre Hrista, sve u fazi raspada. Ali, kazu da je dobro zezanje.
Ne znam, ipak sa tamo bila pre 4 godine, a i zaista ima puno hotela.Planer:Zivka, dvoumim se izmedju Continentala i nekog hotela po imenu Kokiče. Taj je, kazu, skoro renoviran, takodje sa dve * ali malo jaci. Osim toga, jeftiniji je od Continentala. Da ne znas mozda nesto o njemu?