Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Onda ti je bolja varijanta da ideš u privatan smeštaj a hraniš se u restorančićima i menzama nego da ideš u hotel. Hoteli nisu jeftini, pogotovo ne za ''ono more''![]()
Neka se hrani isped prodavnice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ti je bolja varijanta da ideš u privatan smeštaj a hraniš se u restorančićima i menzama nego da ideš u hotel. Hoteli nisu jeftini, pogotovo ne za ''ono more''![]()
Neka se hrani isped prodavnice![]()
Pa ja sam i za tu varijantu nego letovanja da bi se ždralo... mene bre na moru ne zanima šta ću da jedem, važno da mi ne krče creva... kad sam bre na moru!![]()
Ma bitno je da se krka...more ....jaka stvar....
Meni Kiten odgovara i što je mesto mirno, što se osećam sigurno.
Možda su predrasude u pitanju ali ne verujem da bi takav osećaj imala u Turskoj ili Egiptu
Ееее..
Нема шансе, ем немам ауто, ем не бих ризиковала да први пут одлазим тако наслепо, са двоје деце....![]()
Pa ja sam i za tu varijantu nego letovanja da bi se ždralo... mene bre na moru ne zanima šta ću da jedem, važno da mi ne krče creva... kad sam bre na moru!![]()
Ja svake godine kao "kukam" na Tursku ili Egipat,na sta me mm ladno otkaci recenicom:"ja da spavam,a neko baci bombu na hotel iz zezanja,nema sanse"![]()
Pussy, tačno je da se na more ne ide zarad ždranja.
Ali ja na to gledam ovako.
Dvoje dece u pubertetskom uzrastu (ješne i pišne).Ustajanje, priprema doručka. Plaža do 11. Trči u apartmen, spremaj ručak ili podgrevaj poneto. Postavljaj, peri, natrag na plažu. Uveče sta priča, uz nervozu da li prvo sredit peškire, kupaće ili večeru.Šetnja, pa terasa i piće iz frižidera (predhodno kupljeno u megamarketu=
Varijanta 2
Polazak na plažu uz doučak u pekarici ili hotelu. izležavanje do 10. Odlazak u prvi kafić na piće. Oko pola 1 odlazak u drugi kafić na piće. Ručak u resroranu oko plaže ili hotelu )koji je opet tu oko plaže).Nadalje isti tempo uz poslastičare i sl. U međuvremenu deca kad ogladne idu i kupuju girose i neke druge gluposti za užinu. Dolazak sa plaže oko 8, sređivanje izlazak na večeru, šetnja (uz neizbežne vašarske atrakcije
e to je meni odmor.
plivam, sunčam se, pijem omiljenu mi kk. dok sedim u vodi ispod suncobrana, čitam, sa decom odem na vodene tobogane, igramo odbojku (ili nešto slično) kad se gužva raziđe.
Ne osećam presiju koju bi sama sebi nametala da treba da spremam jelo.
Jednostavno odmaram
Zato kad kažem jeftina vanpansionska usluga mislim puuuuno vremena za mene i pravi odmor
i ja se pnekad ložim na Tursku, ali svi prijatelji koj su išli, svi su prezadovoljni, samo reči hvale i nikad više nisu otišli u Tursku.
To mi nije jasno, ako je sve OK zašto pet ne ideš tamo, mislim u drugo mest, ali niko se u Tursku nije vratio.
i ja se pnekad ložim na Tursku, ali svi prijatelji koj su išli, svi su prezadovoljni, samo reči hvale i nikad više nisu otišli u Tursku.
To mi nije jasno, ako je sve OK zašto pet ne ideš tamo, mislim u drugo mest, ali niko se u Tursku nije vratio.
Ja bio jednom i onako.......obala mi se nije dopala kao ni plaze......hotel jeste ok ali nisam dosao tamo da bi bio u hotelu........i dobre su eskurzije bile.....to jedino treba videti ......a more .....bolje je nekako u komsiluku u Grckoj.....
Bugarskaaaaa...![]()
Вероватно никад ниси видео нешто боље, па отуд такво "одушевљење" Бугарском.
За мене далеко од просечног.