BUGARSKA

• Začetnik teme Začetnik teme xxxoooxxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Onda ti je bolja varijanta da ideš u privatan smeštaj a hraniš se u restorančićima i menzama nego da ideš u hotel. Hoteli nisu jeftini, pogotovo ne za ''ono more'' :confused:

Mi smo hotel sa 4 * pocetkom jula 2007.platili 50 eur za cetvoro dnevno,i to varijantu sa doruckom,apartman na dva nivoa,klimatizovan naravn. Isti taj hotel nase agencije su nudile u junu za 102 eur dnevno:dash::dash:

Pa ja sam i za tu varijantu nego letovanja da bi se ždralo... mene bre na moru ne zanima šta ću da jedem, važno da mi ne krče creva... kad sam bre na moru! :zaljubljena:

Pussy, tačno je da se na more ne ide zarad ždranja.
Ali ja na to gledam ovako.
Dvoje dece u pubertetskom uzrastu (ješne i pišne).Ustajanje, priprema doručka. Plaža do 11. Trči u apartmen, spremaj ručak ili podgrevaj poneto. Postavljaj, peri, natrag na plažu. Uveče sta priča, uz nervozu da li prvo sredit peškire, kupaće ili večeru.Šetnja, pa terasa i piće iz frižidera (predhodno kupljeno u megamarketu=
Varijanta 2
Polazak na plažu uz doučak u pekarici ili hotelu. izležavanje do 10. Odlazak u prvi kafić na piće. Oko pola 1 odlazak u drugi kafić na piće. Ručak u resroranu oko plaže ili hotelu )koji je opet tu oko plaže).Nadalje isti tempo uz poslastičare i sl. U međuvremenu deca kad ogladne idu i kupuju girose i neke druge gluposti za užinu. Dolazak sa plaže oko 8, sređivanje izlazak na večeru, šetnja (uz neizbežne vašarske atrakcije
e to je meni odmor.
plivam, sunčam se, pijem omiljenu mi kk. dok sedim u vodi ispod suncobrana, čitam, sa decom odem na vodene tobogane, igramo odbojku (ili nešto slično) kad se gužva raziđe.
Ne osećam presiju koju bi sama sebi nametala da treba da spremam jelo.
Jednostavno odmaram

Zato kad kažem jeftina vanpansionska usluga mislim puuuuno vremena za mene i pravi odmor

Ja svake godine kao "kukam" na Tursku ili Egipat,na sta me mm ladno otkaci recenicom:"ja da spavam,a neko baci bombu na hotel iz zezanja,nema sanse":dash:

i ja se pnekad ložim na Tursku, ali svi prijatelji koj su išli, svi su prezadovoljni, samo reči hvale i nikad više nisu otišli u Tursku.
To mi nije jasno, ako je sve OK zašto pet ne ideš tamo, mislim u drugo mest, ali niko se u Tursku nije vratio.

Pussy, tačno je da se na more ne ide zarad ždranja.
Ali ja na to gledam ovako.
Dvoje dece u pubertetskom uzrastu (ješne i pišne).Ustajanje, priprema doručka. Plaža do 11. Trči u apartmen, spremaj ručak ili podgrevaj poneto. Postavljaj, peri, natrag na plažu. Uveče sta priča, uz nervozu da li prvo sredit peškire, kupaće ili večeru.Šetnja, pa terasa i piće iz frižidera (predhodno kupljeno u megamarketu=
Varijanta 2
Polazak na plažu uz doučak u pekarici ili hotelu. izležavanje do 10. Odlazak u prvi kafić na piće. Oko pola 1 odlazak u drugi kafić na piće. Ručak u resroranu oko plaže ili hotelu )koji je opet tu oko plaže).Nadalje isti tempo uz poslastičare i sl. U međuvremenu deca kad ogladne idu i kupuju girose i neke druge gluposti za užinu. Dolazak sa plaže oko 8, sređivanje izlazak na večeru, šetnja (uz neizbežne vašarske atrakcije
e to je meni odmor.
plivam, sunčam se, pijem omiljenu mi kk. dok sedim u vodi ispod suncobrana, čitam, sa decom odem na vodene tobogane, igramo odbojku (ili nešto slično) kad se gužva raziđe.
Ne osećam presiju koju bi sama sebi nametala da treba da spremam jelo.
Jednostavno odmaram

Zato kad kažem jeftina vanpansionska usluga mislim puuuuno vremena za mene i pravi odmor

Podrzavam.Ima vas 3 ili 4 i normalno je da ces gledati da se okupas i normalno potrosis para...

i ja se pnekad ložim na Tursku, ali svi prijatelji koj su išli, svi su prezadovoljni, samo reči hvale i nikad više nisu otišli u Tursku.
To mi nije jasno, ako je sve OK zašto pet ne ideš tamo, mislim u drugo mest, ali niko se u Tursku nije vratio.

eh,malo off,ali moram da kazem:
Imamo prijatelje koji vec godinama letuju u Grckoj.Paralija.Leptokarija,Pefkohori,Katerini.:eek:Svake godine kad se vrate sa odmora puni hvale i odusevljenja za svako mesto:mrgreen:.posle par meseci vec cujes da to i nije bas tako divno i krasno:zper:,a sledece godine-drvlje i kamenje.:dash:Gde se dedne ona divota sa pocetka price,pojma nemam:dontunderstand:

Ja bio jednom i onako.......obala mi se nije dopala kao ni plaze......hotel jeste ok ali nisam dosao tamo da bi bio u hotelu........i dobre su eskurzije bile.....to jedino treba videti ......a more .....bolje je nekako u komsiluku u Grckoj.....

Pa ja sam i za tu varijantu nego letovanja da bi se ždralo... mene bre na moru ne zanima šta ću da jedem, važno da mi ne krče creva... kad sam bre na moru! :zaljubljena:

Kad sam na moru, klopa mi je poslednja briga. Ubacim nesto u kljun, ne pada mi na pamet da se tovim. Zato me nervira kad se nasi turisti vrate iz Tunisa ili Turske i pocnu da pricaju cega je sve bilo na svedskom stolu i kako su samo jeli i jeli...

Ja bio jednom i onako.......obala mi se nije dopala kao ni plaze......hotel jeste ok ali nisam dosao tamo da bi bio u hotelu........i dobre su eskurzije bile.....to jedino treba videti ......a more .....bolje je nekako u komsiluku u Grckoj.....

Bila i ja jednom i obalom se razocarala hotelom se odusevila ali nisam bila zbog hotela nego zbog mora ........

...ja sam dosla iz Bugarske i odusevljena sam! :super:
..kako sam se naslusala da je more ruzno , prljavo nije slano i ostale gluposti , smorila sam se i pre nego sto sam stigla tamo!
ali...
lazu dusmani! :mrgreen:
...bila sam u Nesebru, obe plaze su predivne, talasi nekad jaci, nekad slabiji , voda slana - dovoljno , a ne k'o u Cg k'o slepa sam sam kad izadjem iz vode,jeeeee . :eek:
...provod uvece je super i njihov hepi aur koji traje duze od jednog aura pa moz' lepo da se napijes ko covek... :per:
..jedino sto hrana nije tako jeftina kao sto je bila al' ok taman da smrsam malko... :roll:
...i sto su bezobrazni sto se lezaljki i suncobrana tice , ali ima i za to leka kupis suncobran i asuru za male novce i bole te brige ostane za pivce na plazi! :manikir:
...ot srca preporucujem... :D

Već dve godine letujemo u Bugarskoj.Bili smo u Sučevom Bregu i Pomorju -sve je odlično.Opet ćemo u Bugarsku,jer za taj novac nema nigde takvog provoda.
Jedno upozorenje za one koji planiraju u S.Breg u hotel Tia Maria-SOBARICE KRADU!
Ukrale su i nama i ostalim gošćama hotela po 3-4 bluzice,novac(čak i dinare),kvalitetne kreme,cigarete...
Obično to rade pred kraj smene ,tako da ne primetiš na vreme.Sve smo prijavili,ali od toga nije bilo ništa. U svakom slučaju,preporučujem Bugarsku.
To nam je malo pokvarilo utisak o S.Bregu,ali smo zato u Pomorju fantastično prošli.

Letovao sam vise puta u Bugarskoj .Svima bi preporucio Nesebar, Pomorje, Sozopol i malo mesto Asparuhovo odmah do Varne koja je po meni najlepsi grad u Bugarskoj. Tvrdim da i pored toga sto su usli u EU cene hrane nisu povisene i moze se jeftino proci samo da se ne ide u hotele jer su oni kao i svuda skupi. Ko voli luksuz preporucio bi Suncev breg a narocito mesto Sveti Konstantin gde je sve na visokom nivou. Najbolje je ici svojim prevozom ili busom a moze i vozom i naci privatni smestaj ili kamp tako se prodje najjeftinije i moze se ostati vise dana na moru.Inace more nije kao Jadran ali je zato za mladje nocna zabava u izobilju.

pa sve zavisi koji su motivi i očekivanja letovanja

u bugarsku idu tri kategorije ljudi:

1. klinci i mladi koji idu da se izbahate za jeftine pare
2. porodice koje žele da letuju socijalnije
3. socijalci kojima je bitno da kažu da su bili u inostranstvu bilo gde samo ne u cg

Nazalost i ja cu izdati Grcku ove godine i zainteresovani smo za Bugarsku,
sto zbog njihove, a sto zbog nase krize?!:cool:

Elem, kakva je situacija trenutno, cene, pansion, van pansiona, pijaca... izlasci itd?!:hvala:

Back