- Poruka
- 4.933
A budala iskompleksiranih, u zivotu necete biti upola ono sto sam ja sad. A ovde sam samo da vas zaebavam i pokazem koliko ste jadni i primitivni. Sa dijabolama poput vas covek ne razgovara. laku noc pascadi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da...kad budu našli pečat kojim je overena tvoja diploma.Sad ce mup da te nadje, ne brini.

Srbija nema predsednicki sistem kao USA, Rusija itd....
Cak funkcija predsednika je mnogo jaca u Francuskoj nego u Srbiji....
Ovaj sistem u Srbiji nije ni polu-predsednicki, predsednik ima odredjena ovlascena (narocito u sferi odbrane i bezbednosti), ali prilicno redukovana i ogranicena, i uglavnom su vlada i parlament ti koji donose sve odluke...
Tako da ti poredjenje nije ni malo primereno...
Srbija nema predsednicki sistem kao USA, Rusija itd....
Cak funkcija predsednika je mnogo jaca u Francuskoj nego u Srbiji....
Ovaj sistem u Srbiji nije ni polu-predsednicki, predsednik ima odredjena ovlascena (narocito u sferi odbrane i bezbednosti), ali prilicno redukovana i ogranicena, i uglavnom su vlada i parlament ti koji donose sve odluke...
Tako da ti poredjenje nije ni malo primereno...
A budala iskompleksiranih, u zivotu necete biti upola ono sto sam ja sad. A ovde sam samo da vas zaebavam i pokazem koliko ste jadni i primitivni. Sa dijabolama poput vas covek ne razgovara. laku noc pascadi.
Jos uvek kevces?
U prevodu lajes kao stene...za dijasporce.
показао си намA budala iskompleksiranih, u zivotu necete biti upola ono sto sam ja sad. A ovde sam samo da vas zaebavam i pokazem koliko ste jadni i primitivni. Sa dijabolama poput vas covek ne razgovara. laku noc pascadi.

Ma vidiš da je prolupao...zamišlja da je beba i da ga Putin tuče po glavi pred spavanje.Podvojena ličnost...govorimo o Tadiću,a on sanja Putina.Znaci nije za mene...
зли духови![]()
а има диплому филолога и не зна које Мирослав Илић а бије се по табанима за ТадићаMa vidiš da je prolupao...zamišlja da je beba i da ga Putin tuče po glavi pred spavanje.Podvojena ličnost...govorimo o Tadiću,a on sanja Putina.![]()

to je shablon nase politicke kulture. partie su nam izrazito liderske, i mi sami ceznemo, pamtimo i vezujemo se za licnosti. ***
пази гњиде док дрпали кад је Слоба владао дизали га у небеса сада дрпају када је Тадија а пљују Слобу само тако ..нису џабе Турци тамо најдуже билиizgleda seselj iz seveningena.
Laže,brate...verovatno ima sve pesme Miroslava Ilića u mp3 formatu,i sluša ih da se uspava...a i peva pred ogledalom ujutru kad se brije...ako uopšte ima bradu.а има диплому филолога и не зна које Мирослав Илић а бије се по табанима за Тадића![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

пази гњиде док дрпали кад је Слоба владао дизали га у небеса сада дрпају када је Тадија а пљују Слобу само тако ..нису џабе Турци тамо најдуже били
Jel zavrsena vasa grupna psihoterapija?![]()
'ajde vrati se na temu i pokaži da umeš da sastaviš jednu prostu rečenicu.Ili nam odrecituj jednu od Miroslava.Jel zavrsena vasa grupna psihoterapija?![]()

Evo...Jel zavrsena vasa grupna psihoterapija?![]()

Laže,brate...verovatno ima sve pesme Miroslava Ilića u mp3 formatu,i sluša ih da se uspava...a i peva pred ogledalom ujutru kad se brije...ako uopšte ima bradu.![]()