- Poruka
- 30.507
Uzas, a ruske rakete vec uperene u sve te drzave koje ce da umarsiraju. Sirija ima pravo da se brani. Sve legalno.
....a cemerikanci gledaju u Kim Dzong Una
i zabole ih za sije i sunije (sto bi reko Mingo)
...i serpe i poklopce...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzas, a ruske rakete vec uperene u sve te drzave koje ce da umarsiraju. Sirija ima pravo da se brani. Sve legalno.
i zabole ih za sije i sunije (sto bi reko Mingo)
...i serpe i poklopce...Sve vise mirise da je prica o upadanju Muslimanske Koalicije u Siriju sve izvesnija.
Erdogan to vise ne iskljucuje.
http://www.bloomberg.com/news/artic...rkey-won-t-stay-out-of-syria-if-asked-to-join
Uzas.
Sve vise mirise da je prica o upadanju Muslimanske Koalicije u Siriju sve izvesnija.
Erdogan to vise ne iskljucuje.
http://www.bloomberg.com/news/artic...rkey-won-t-stay-out-of-syria-if-asked-to-join
Uzas.
Ja kontam da je otpor džihadista u ovom poluokruženju prilično žestok te im Asadovi daju dovoljno vremena za povlačenje kroz koridor kako bi se izbjegle nepotrebne žrtve. Ako ove budale nastave s qrčenjem, prsten se uskoro zatvara i vjerojatno onda ide finale u kotlu bez zarobljenika! Kad je netko toliko glup i budala, onda nek mu tako i bude.Ovo je već zahebana situacija.
Ili pukovnik ili pokojnik.
Obzirom na primirje između džihadista, potrebne su nove snage, a one će se dobiti skraćivanjem ovog fronta. Signal za to je i današnji napad iz Šeik Nadžara
Zasto civili beze iz Alepa? Pa zar Asad i Rusi nisu oslobodioci? Da li ce da bude masakra i osvete kada Asadova vojska udje u Alepo. Nije to kako mi zamisljamo.
civili beže od ratnih dejstava. a kozojebi jer su pukli.Zasto civili beze iz Alepa? Pa zar Asad i Rusi nisu oslobodioci? Da li ce da bude masakra i osvete kada Asadova vojska udje u Alepo. Nije to kako mi zamisljamo.
Zasto civili beze iz Alepa? Pa zar Asad i Rusi nisu oslobodioci? Da li ce da bude masakra i osvete kada Asadova vojska udje u Alepo. Nije to kako mi zamisljamo.

ti bi sa porodicom bio tamo gde se vode borbe?
Pa moji su bili 1999 kada je bombardovan BGD ,Dom vazduhoplovsta je na 50 m.Ja sam bio na granici sa Hrvatskom. Retko ko je od komsija otisao i na selo da se skloni. Stanje na terenu je takvo da 70%stanovnistva ,suniti mrze Asada. A verovatno i sve koji mu pomazu a to su Iran i Rusija,Ameri mudro cekaju sta ce da bude mada im je Erdogan rekao da se opedele izmedju podrske svojim saveznicima Kurdima ili Turskoj ,citaj sunitima.
Krvave borbe za svaki kut Grada!ti poredis gradske borbe sa Beogradom 1999? blago tebi

Zato što su to obitelji pobunjenika koje su povjerovale u šuplju da je svijet crno-bijeli, baš onako kako su im to sladoriječivi zapadnjački i turski promoteri pojašnjavali. Jel ima još nekaj nejasnoga?
У којој надреалности ти живиш???Mislim da je na delu stvaranje drzave Latakije,drzave Kurdistan i drzave Sunistan. Sirije vise nema.Ko bude imao vise teritorije bolje ce se nagoditi.Kada dodju do cisto sunitskih krajeva ,Ameri ce reci STOP. Bice nesto kao Dejton.mislim da je to ideja.

Mislim da je na delu stvaranje drzave Latakije,drzave Kurdistan i drzave Sunistan. Sirije vise nema.Ko bude imao vise teritorije bolje ce se nagoditi.Kada dodju do cisto sunitskih krajeva ,Ameri ce reci STOP. Bice nesto kao Dejton.mislim da je to ideja.

Ovakvi Ameri će ovakvim Rusima reći STOP??????????
Sokole, zamijetiš li ti razliku odnosa snaga iz 1995-e i ovog današnjeg doba?