- Poruka
- 4.699
Istocna Guta i momci Zahrana Aljusa koji za dusu svog ubijenog vodje, danas ubise 50 Asadovih
18+
18+
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Boro. Pa neka i dalje sumnja Sumnjivi.
Ni milo mi nije koliki sam Genije.
U Istocnoj Guti teroristi ljudozderi pobili nekoliko desetina pripadnika SAA - za ovo se komadir i komandant jedinice salju uza zid !
Cekao sam da se vendi pohvali snimkom ,ovo je takav fake ,sve sami pogodci kao da imaju navodjene metke a vojnici samo izlaze i ako ovi ispred njih padaju pritom niko ne uzvraca vatru jos cudnije niko pored toliko zaklona ni ne pokusava da ga iskoristi .

Stvarno je smešmo i pomisliti da neko može da se suprotstavi ovim ciframa.
MANPOWER - Going beyond military equipment totals and perceived fighting strength is the actual manpower that drives a given military. Wars of attrition favor those with more.
Total Population: 142,423,773
Available Manpower: 70,000,000
Fit for Service: 47,000,000
Reaching Military Age Annually: 1,355,000
Active Frontline Personnel: 766,055
Active Reserve Personnel: 2,485,000
Emperor - 1
Tanks: 15,398
Armored Fighting Vehicles (AFVs): 31,298
Self-Propelled Guns (SPGs): 5,972
Towed-Artillery: 4,625
Multiple-Launch Rocket Systems (MLRSs): 3,793
Total Aircraft: 3,547
Fighters/Interceptors: 751
Fixed-Wing Attack Aircraft: 1,438
Transport Aircraft: 1,124
Trainer Aircraft: 370
Helicopters: 1,237
Attack Helicopters: 478
Total Naval Strength: 352
Aircraft Carriers: 1
Frigates: 4
Destroyers: 12
Corvettes: 74
Submarines: 55
Coastal Defense Craft: 65
Mine Warfare: 34
Oil Production: 10,110,000 bbl/day
Oil Consumption: 3,200,000 bbl/day
Proven Oil Reserves: 80,000,000,000 bbl/day
Labor Force: 75,430,000
Merchant Marine Strength: 1,143
Major Ports and Terminals: 7
Roadway Coverage: 982,000
Railway Coverage: 87,157
Serviceable Airports: 1,218
Defense Budget: $46,600,000,000
External Debt: $599,000,000,000
Reserves of Foreign Exchange and Gold: $377,800,000,000
Purchasing Power Parity: $3,577,000,000,000
Military stockpile of approximately 4,500 nuclear warheads
These include nearly 1,800 strategic warheads deployed on missiles and at bomber bases
Another 700 strategic warheads are in storage along with roughly 2,700 non-strategic warheads
A large number - perhaps 3,500 - of retired, but still largely intact warheads await dismantlement.
Source: Federation of American Scientists

Carapa : NULA!![]()

Istocna Guta i momci Zahrana Aljusa koji za dusu svog ubijenog vodje, danas ubise 50 Asadovih
18+

Veliki beg civila iz Alepa otvara sansu da Muslimanska Koalicija oplete po Alepu cim stigne, stim da imaju i Pobunjenike.
No videcemo, ne bi da budem napaljotka ko vi, ali nije naivna nimalo opcija da se tamo nesto Dramaticno promeni.
- - - - - - - - - -
U rati se gine. Pa vas je samo u Januaru ubijeno vise od 1 600 kaze SOHR.

Zanimljivi su komentari na TY snimku o eventualnoj egzekuciji ...![]()
nadam se da ce dobiti njegovu glavu usecerenu u kutijiRoditelji Džihadi Džeka: Hteli smo da šaljemo pare
Roditelji prvog belca iz Velike Britanije koji se pridružio ID, džihadiste Džeka Letsa uhapšeni su pošto je policija otkrila plan da sinu pošalju novac u Irak.
IZVOR: B92, JUTARNJI LIST NEDELJA, 7.02.2016.
Lets je rođen i odrastao u hrišćanskoj porodici, ali je sa osamnaest godina pod izgovorom da ide da studira, napustio dom i otišao u Irak i priključio se takozvanoj Islamskoj državi.
Ime je promenio u Ibrahim, oženio je Iračanku i dobio dete. Mediju su Letsa prozvali "Džihadi Džek".
Njegovi roditelji, Sali i Džon, po prvi put su govorili za medije i za "Kanal 4" su izjavili da su u stanju šoka od trenutka kada su saznali gde im se nalazi sin, a sada su ljuti na engleske vlasti koje im ne dopuštaju da Džeku pošalju novac u Irak.
"Meni je to neverovatno. Ne daju nam da mu pomognemo, da mu pošaljemo koju funtu. Ne razumem kako ne shvataju da ćemo pokušati da ga izbavimo iz tog pakla", rekao je Džon koji je dodao da Džek ima opsesivno-kompulzivni poremećaj.
"Ne znamo gde je tačno, ali znamo da ima problema s vidom, a ja samo želim da mu pošalj novac da kupi nove naočare. Jadnik ništa ne vidi, a koji roditelj bi odbio da pomogne svom detetu?", rekla je Džekova majka.
"Bojimo se da neće iz tog pakla izaći živ. To je najgori osećaj na svetu", priznaju roditelji Džeka..
"Totalno smo bespomoćni. Naše dete je tamo, a niko mu ne želi pomoći. Šalje nam poruke da je gladan, da mu je gadno i da ništa ne vidi. Jednostavno, ne razumem zašto nam ne daju da mu pomognemo",rekla je Sali koja je uverena da Jack na Bliskom istoku nikome nije naudio.
"Pokažite mi neki dokaz da je nešto ružno uradio i ja ću prva priznati da je Džek terorista. Ne samo to, prva ću priznati i prva ću ga prijaviti", dodala je ona.
Putlerovci se po obicaju opijaju.
Ovo su stradali ljudi bez vojnickog umeca, 100% siiti sa strane bez obuke bez icega poslati u smrt zarad hitnog postupka.
Ko ti drma kavez?
Putlerovci se po obicaju opijaju.
.
pijanomi su svi drugi pijani. bolje se ti otrezni po ugledu na našu braću katolike.
Zanimljivi su komentari na TY snimku o eventualnoj egzekuciji ...![]()
"Zavezali im motke u rukama da bi licilo na puske"
Ipak je paranoja s razlogom mentalna bolest.